Καταγγελία Χρυσής Αυγής : “Απαγορεύουν στον βουλευτή Νίκο Μίχο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα”!

Κοινοποίηση:
nikos-mixos

Καταγγελία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής , Νίκου Μίχου, για απαγόρευση της άσκησης του νόμιμου εκλογικού του δικαιώματος.

Διαβάστε την σχετική καταγγελία:

“Μετά από 18 μήνες πολιτικών διώξεων, παράνομων φυλακίσεων και αντισυνταγματικών απαγορεύσεων η χούντα του Σαμαρά έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει σε εκλεγμένο βουλευτή και υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Ειδικότερα στον υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας Συναγωνιστή Νίκο Μίχο, που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό με απόφαση της παραδικαστικής κλίκας του Αθανασίου, απαγορεύεται η μετάβαση του στον τόπο καταγωγής του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφίσει.
Ότι μεθοδεύσεις και να κάνουν ότι αντισυνταγματικές εκτροπές και να σκαρφιστούν η Χρυσή Αυγή το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών.
Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος σχετικά με την νέα αντισυνταγματική απαγόρευση προέβη στην παρακάτω δήλωση:
Ο αγώνας μας για δικαιοσύνη δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει.”
Νίκος Μίχος
Βουλευτής Ευβοίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Απο την στιγμη που δεν του αφαιρεθηκαν τα πολιτικά του δικαιώματα κακός δεν τον αφήνουν να ψηφίσει, αυτό που κάνει η χούντα του σαμαροβενιζέλου είναι αντιδημοκρατικο!μπορούσαν να τον συνοδεύσουν να ψηφισει και μέτα να συνόδευαν πάλι πίσω σπιτι, αν είναι δυνατόν και την μία ψηφο τις χρυσής αυγής την φοβουνται;δεν πειράζει νίκο άυτα εμείς τα βλέπουμε, και εκατονταδες χιλιάδες ψηφίζουν για σένα και τους υπόλειπους συναγωνίστες!

  2. Αναποφασιστοι ……. ψηφισαν χρυση αυγη μετα απο αυτη την αποτροπαια και καταδικαστεα αποφαση
    καταπατησης καθε εννοιας ατομικων και πολιτικων δικαιωματων ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
    την απαντηση θα σας την δωσει ο ελληνικος λαος ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ… ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ………….

  3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014*ΝΟΘΕΙΑ*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκλογικο τμημα 1022 ψηφισαν 77 εδωσε 36*εκλογικο τμημα 406 ψηφισαν 44 εδωσε 21*εκλογικο τμημα 752 εκλεψαν 7 ψηφουs*εκλογικο τμημα 40 εκλεψαν 6 ψηφουs*εκλογικο τμημα 466(3o)εκλεψαν 7 ψηφουs*εκλογικο τμημα 603(5ο)εκλεψαν 6 ψηφουs*εκλογικο τμημα 908(7ο)εκλεψαν 4 ψηφουs*Η singkioular logik εδωσε αποτελεσματα 00.54 ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 157 ψηφουs XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΟΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. Ή ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

  5. ελαφροδεξιολοσφυριζοκλανολαγουδοκλεφτοβρωμομπολσεβικοι ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΥΜΩΝ!!!!!!!!!!!!

  6. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ….ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ….ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ….

  7. ακομα μια αποδειξη του επιθανατιου ρογχου του χρεοκοπιμενου αστικοκλεφτικου καθεστώτος οι ανθέλληνες ξενοδουλοι αντιδημοκρατες θα πανε στο καθαλο των αχρηστων ο λαος θα ελευθερωσει και θα ξεβρωμισει τον τοπο μας ο ελληνικος λαος στην εξουσια οι αντιεθνιστες προδοτες και οι μνημονιακοι κλεφτες στην φυλακη γιατι η ελλαδα ανηκει στους ελληνες και όχι στους παρακρατικούς πρακτορες και στους ξενόδουλους προβοκάτορες

  8. πολύ σωστή απόφαση.
    αν είχαμε δικαιοσύνη , τα φασισταριά έπρεπε να είναι όλα στη μπουζού με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
    αλλά στην πουτάνα τη χώρα που ζούμε, οι μπράβοι, οι μαστρωποί και διοργανωτές των προγκρόμ φωνάζουν για τα δικαιώματά τους!

    1. Οταν τον παίζεις βαζεις δάχτυλο απο πισω η παλουκι για να φχαριστηθεις;;; Πουςτο πακιστανέ.

      1. όχι ρε φίλε…τι είμαι για να μου βάζω δάχτυλο χρυσαυγίτης?

  9. σου @@μω το σπιτι σου ΑΛΗΤΗ ΓΚΑΒΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ

  10. ΜΙΧΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ.

  11. ΅ΑΦΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  12. Τέτοιες μαλακίες κάνουν και να ξέρουν ότι και κάποιοι που σκεφτόντουσαν αν θα ψηφίσουν ή όχι Χρυσή Αυγή θα το ρίξουν δαγκωτό.

  13. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ κ α ΠΟΛΛΑ ΘΕΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΣ ΚΑΛΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Κ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Κ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ Κ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

  14. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Κ ΤΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΤΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΡΟΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΠΟΝΙ Κ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΣ Κ ΠΟΣΟ ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ” ΕΧΕΙΣ ΦΛΟΓΑ? ΘΕΣ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ? ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”

  15. Mια ανθελληνικη ψηφος λιγοτερη. Ψηφο ολοι στην Ενωση Κεντρωων.

  16. Ο/Η Αυτός δεν είναι που έλεγε ότι η πρέζα του ήταν του προηγούμενου ιδιοκτήτη; λέει:

    Θα ψηφίσει μέσα από τις φυλακές που ανήκει και θα συνεισφέρει στα ήδη αυξημένα ποσοστά των νεοναζί σε αυτές (μην ξεχνάμε ότι σε φυλακές της Κρήτης βγήκε πρώτο κόμμα!). Πρεζόνια σαν κι αυτόν, κλεφτρόνια, νταβάδες, βιαστές κλπ άλλωστε συμπληρώνουν μαζί με τους ένστολους το κοινό των νεοναζί.

    1. @Αυτός δεν είναι που έλεγε ότι η πρέζα του ήταν του προηγούμενου ιδιοκτήτη: Της μάνας σου, ξεχειλωμένε άθλια πρωκτέ. Κάνε κανένα κλαρίνο στον πακιστανό κωλομπαρά σου.

  17. Μη μασας ρε Μιχο… Ολοι εμεις στο πλευρο σου ειμαστε! Να χαιρονται την δημοκρατια τους τα κωθωνια!!!!!!!!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    Η ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ !!!!!!!!!!

  19. Aπαγορεύουν στον “φασίστα” οι φασίστες, δήθεν δημοκράτες με φασιστικές μεθόδους να μη ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα! Μου αρέσει αυτό το πολιτικό άθλιο σύστημα!!

  20. ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

      1. Το θεμα ειναι να ξυπνησεις εσυ και οι υπολοιποι αυνανιζομενοι!!!! Ο Δουρειος ιππος γνωριζεις τι ηταν; Εκτος αν δν εισαι ελληνας!!! Γτ σας εβαλαν στο τριπακι του ενφια ,της αυξησης μισθων(χωρις βεβαια να σου εξηγησουν πως θα δημιουργησουν νεες θεσεις εργασιας για να παρεις τα 750-800 η1000 ευρω) και δεν σου ειπαν πως θα συνεχισουν το βρωμερο εργο της ανθελληνικης κυβερνησης του σαμαρα. Δες καποιες απο τις θεσεις του συριζα και πες μου αν σε καλυπτουν

  21. ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.