Καταγγελία Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο!

Κοινοποίηση:
gian

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία προχώρησε σε καταγγελία για την παρουσία του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Όπως διαβάζουμε στο sdna.gr η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κατέθεσε νέα καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει αναλόγως.

Οι Πειραιώτες πρόσφατα είχαν υπενθυμίσει τις ποινές που έχουν επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τη Μεγάλη Δευτέρα είχε πάρει κι εκείνος θέση για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Απόγονοι δοσιλόγων τών γερμανών αγγελόπουλοι,οι ΕΛΛΗΝΕΣ δυστυχούν καί εσείς ασχολείσθε γιά τό τί κάνει ο Δ.Γιαννακόπουλος,ποσώς μάς ενδιαφέρει κυτάξτε νά βοηθήσετε τούς πτωχούς ,τίς εντολές πού παίρνετε από τούς κατακτητές τής ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας,γιά άρτο καί θεάματα νά τίς εφαρμόζετε στήν ελεεινή χώρα τών χαζάρων βησιγότθων πού ανήκετε.Η ερώτησις απλή βοηθά τόν ΕΛΛΗΝΑ η αντιπαράθεσις σας μέ τόν Παναθηναικό?Ασφαλώς όχι συνεπώς τήν μπανάνα σας καί στό κλουβί σας.ΗΜΑΡΤΟΝ,ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Comments are closed.