Καταγγελία αναγνώστη: «Κοινωνικό μέρισμα; Για ποιο κοινωνικό μέρισμα μιλάνε; Κοροϊδεύουν τον κόσμο λίγο πριν τις εκλογές»

Κοινοποίηση:
merisma

Αναγνώστης του makeleio.gr στέλνει την καταγγελία του για το «δήθεν» όπως το αναφέρει, κοινωνικό μέρισμα, το οποίο είναι και ένα από τα πρώτα θέματα στα κανάλια. Διαβάστε τι γράφει χαρακτηριστικά:

«Το “Κοινωνικό Μέρισμα” ή “Προεκλογική Τυμπανοκρουσία” που το ανακοινώνουν σε όλα τα κανάλια με όλους αυτούς τους δημοσιογράφους που “ενημερώνουν” ότι τους λένε είναι μια ακόμη “απάτη”.

Τα κριτήρια που ανακοινώθηκαν πρόχειρα επιλεγμένα δεν καλύπτει όσους έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Είμαστε Τριμελής οικογένεια, και οι δύο σύζυγοι άνεργοι 50 ετών από διετίας , με φοιτητή και με ενοίκιο 500€ μηνιαίος, δεν το παίρνουμε το  “Κοινωνικό Μέρισμα” γιατί ζητούν ως κριτήριο το εισόδημα του 2012!

Το 2013 και το τρέχον 2014 τι τρώμε και πως ζούμε? Που είναι το “Κοινωνικό Κράτος”?

Γιατί δίνουν το  “Κοινωνικό Μέρισμα” μόνο στους ανέργους του 2014, με εισοδήματα του 2013!

Εμείς το 2012 είχαμε εισοδήματα λίγο πάνω από 10.000€.

Το 2013 τα εισοδήματά μας είναι περίπου 5.000€

ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!!

 

Αυτά να τα πείτε για να μην νομίζει ο κόσμος ότι όσα λένε στη τηλεόραση  ισχύουν, και θα πάνε πάλι στις κάλπες να τους στηρίξουν»!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. THA HTHELA NA KATAGEILO OSO ANAFORA TO KOINONKO MERISMA PWS EGW PROSWPIKA XERW ATOMA STHN PERIOXH KARDITSAS POU FILOXENOUNTAN K DHLWSAN STHN AITHSH (gsis) PWS DEN FILOXENOUNTAN K ELAVAN TO KOINONIKO MERISMA TWN 500 EYRO ME PSEYDH SOIXEIA…..EIXANE PEI PWS THA EPANEXETASOUN TIS PSEYDH AITHSHS ALLA EDW K POSO KAIRO DEN EIDA NA GINETE KATI…

  2. Είναι άλλη μία κλασική ΑΠΑΤΗ της ληστοσυμμορίας που κυβερνάει τον τόπο με “εγκέφαλο” τον Θεοχάρη. Εκτός από το γεγονός ότι το σύστημα απορρίπτει τις αιτήσεις αν ο αριθμός παροχής της ΔΕΗ ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο, δεν περιλαμβάνει τα εισοδηματικά κριτήρια του 2013 και του 2014 αλλά αυτά του 2012. Επίσης δεν λαμβάνεται υπόψη το πραγματικό αλλά το τεκμαρτό εισόδημα.
    Το παραμύθι στήθηκε πρόχειρα και προεκλογικά. Μένει στον κόσμο να καταλάβει επιτέλους το ποιόν των γουρουνιών που κυβερνάνε και να τους ΜΑΥΡΙΣΕΙ.

  3. Γνωστός φίλος ΑΝΕΡΓΟΣ και ΠΤΩΧΕΜΕΝΟΣ που φυσικά δεν υποβάλει δήλωση (γιατί πράγμα να υποβάλει εφόσον δεν έχει τίποτα) δεν παίρνει το επίδομα , το παίρνει όμως ο Αλβανός που έχει έρθει παράνομα στην Ελλάδα και έχει κτίσει βιλαρα στην πατρίδα του ΖΗΤΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Λογιστής σήμερα το πρωί μου είπε ότι από της δέκα αιτήσεις που κάνει και παίρνει το πράσινο η οκτώ αφορούν αλλοδαπούς

  4. αποφαση για γελια και για κλαματα! αυτοξεφτιλιστηκαν με την εξαιρεση των μακροχρονια ανεργων που δηλωνουν φιλοξενουμενοι! μα αφου δεν εχουμε εσοδα βρε κοθορνια αλλος 2 αλλος 3 αλλος 4 αλλος 5 χρονια πως θα ζουμε σε ενοικιο και πως θα σας πληρωνουμε φορους ωστε τωρα να ειμαστε δικαιουχοι! ειστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και πονηροι( δικαιουχοι οι ενστολοι που ΕΧΟΥΝ εισοδημα ανεξαρτητως περιουσιακης καταστασης) αλλα θα σας γυρισει μπουμεραγκ αφου χανετε εκατομμυρια ψηφους! 25 ΜΑΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!

  5. κι εγω ανεργος απο 2012 το α εξαμηνο μεχρι σημερα!!αλλα επειδη ειχα μισθους του α εξαμηνου (εκανα βλεπεις το λαθος να δουλευω τουτε!!!) δεν δικαιουμια σεντ!!!αντιθετως ολοι αυτοι δικαιουνται!!!

  6. Εγώ ρε φίλε που δεν έχω κανένα εισόδημα δεν το δικαιούμαι; Εσείς μας λέτε ότι έχετε και 5 χιλιάρικα αν και άνεργοι εγώ μηδέν.

  7. ας ψηφισουμε και εμεις επιτέλους μέρισμα απο τις ζημιεςς μασ

  8. ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 200,000,000 ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.

Comments are closed.