Καταγγελία:Με εντολή Καμίνη δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος στην λιτανεία του Αγίου Διονυσίου!

Κοινοποίηση:
agios-dionysios-areopagitis

Πρωτοφανές γεγονός έλαβε χώρα στην εκκλησία του Αγίου Διονύσιου του Αρεοπαγίτου, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος με το πέρας της λιτανείας της Άγιας εικόνας.
Το δυσάρεστο αυτό γεγονός που κατήγγειλαν πιστοί, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντεθνικών και προκλητικών αποφάσεων του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Το χειρότερο είναι όμως ότι η απόφαση αυτή, βρήκε υποστήριξη από την Εκκλησία. Γιατί διαφορετικά ο πρωτοσύγκελος αρχιμανδρίτης Βολιώτης θα έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αυτόν τον ανύπαρκτο ανθέλληνα και θα λειτουργούσε όπως ακριβώς επί χρόνια λειτουργούσε. Είναι όμως τέτοιες οι στιγμές που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, που κάθε στιγμή Εθνικής Ανάτασης αποτελεί φάρμακο στις βαθιές πληγές που χάραξαν πάνω του οι πολιτικές των τελευταίων ετών. Και ο Εθνικός μας ύμνος συντελεί σε αυτή την ανάταση.

Σύμφωνα με το elnewsgr η παρουσία του υπουργού των καναλιών, Ντινόπουλου, δεν θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο, γιατί ως γνωστόν ο πατριωτισμός του ξεκινά και τελειώνει στα πάνελ των στημένων ερωτήσεων και επιλεγμένων πολιτικών αντιπάλων για να ξεχωρίζει υποτίθεται εν μέσω των μετρίων, ανίκανων και δουλικών της εγχώριας χούντας και των τοκογλύφων φίλων της.

Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα ηχήσει παντού ο Εθνικός Ύμνος της Απελευθέρωσης και όλα αυτά τα τρωκτικά θα χωθούν μια και καλή στις τρύπες τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. καλα να κανει,εκει να μην τον πουνε!!!!μαγκας ο καμινης!!!αφου εχει να κανει με ζωα εκει στην αθηνα.χαζος ειναι;την αλλη φορα να δωση εντολη να πατε να γ4μ2θ3ιτ3!!!!δεν ξερω μπορει να σας αρεσει κι ολας,αφου με εντολη του δεν ειπατε και τον ε.υμνο ε λοιπων στην επομενη εντολη του καιρος ειναι να σας πει να πατε να μαμηθειτε,να δουμε θα το κανετε!!

  2. Λογικό είναι ,αφού ο άνθρωπος είναι Εβραίος (ο Καμίνης) θα πάιξει το παιχνίδι των Εβραίων.

  3. Ο/Η ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ λέει:

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    Ο ΔΕ ΚΑΜΙΝΗΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ?
    ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΣ..ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΝΑ ΦΑΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ
    ΕΛΛΗΝΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ..ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  4. ΓΙατι δε τον κρεμανε τον Καμινη να ησυχασει η Αθήνα? δεν αξιζει για κατι παραπανω ουτως ή αλλως

  5. τον υμνο των σκυλεβραιων θα σας βαλει να ψελνευε γιουρουκια που τον ψηφίζετε ,,,ναι αυτόν με τον νταλαρα…είναι και το άλλο ,,μην στεναχωρήσουμε τους αραπαδες που κατοικουν εδω

  6. ΓΙΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ? ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΣΤΗΚΑ.

    1. Και αυτό σημαίνει, εσύ Χριστιανή που φοβάσαι μη κολαστείς, ότι δεν έπρεπε νά απαγγείλουν τόν Εθνικό Υμνο ; Ψηφοφόρος του νεου κλεφτοπασοκ ή του Ά$φύριζα θασαι. Δεν εξηγείται αλλοιώς. Ακου, μη κολαστεί.

Comments are closed.