Κασιδιάρης μετά την αθώωση του για το βίντεο Μπαλτάκου: “Θα χρησιμοποιήσουμε το βίντεο για να χτυπήσουμε το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
kasi

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής: “Μετά την έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος… για την υπόθεση Μπαλτάκου ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Το βίντεο Μπαλτάκου αποτελεί πλέον νόμιμο αποδεικτικό μέσο και θα γίνει χρήση του, όχι μόνο για να αποδείξουμε την αθωότητα της Χρυσής Αυγής, αλλά και για να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά, που αποπειράθηκε να καταλύσει το Σύνταγμα και τη Λαϊκή Κυριαρχία στην Ελλάδα”.”

Διαβάστε επίσης:

EKTAKTO – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ!! “ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αν παραπεμποταν σε δίκη ο Κασιδιάρης, έπρεπε να παραπεμφθεί και ο Χαικάλης. Οπώτε δώρον άδωρο η δίωξη και η άρση ασυλίας. Εξάλλου ο Ντογιάκος παραπέμπεται, άρα η Χρυσή Αυγή είναι αθώα

  2. Γαμήστε τον Παναθηναϊκάκια ΝΤΠΓΙΑΚΟ και την Κλάπα. Ήρθε ο καιρός να νιώσουν την ευτυχία οι κωλάρες τους.

  3. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ…
    ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΒΑΣΙΛΗ…
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΙΣΑ ΡΕ…
    ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΣΑς
    ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΟΙ ΕΘΝΗΚΑΡΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ…

  4. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΝΟΩΝΗ ΝΟΕΙΤΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΤΑΜΤΗΣΑΜΕ

  5. Η νταγιαντά δεν είναι αυτή που παρέπεμψε τον Κασιδιάρη;;;
    Είναι η ίδια που ενώ είχε προφυλακισθεί ο Πάλλης για δωροδοκία κρατούσε ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ και την έδωσε στην βουλή πέρισυ το καλοκαίρι την ημέρα που η βουλή έκλεινε.
    Είναι δυνατόν να μένει στο δικαστικό σώμα αυτή; αλλά θα μου πεις.. μετά η βουλή διέπραξε ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΣΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΛΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    θέλω να πω και για την Κουτζαμάνη…
    Αυτή έβαλε στην φυλακή την μισή ομάδα της ΧΑ με την κατηγορία ότι είναι εγκληματική οργάνωση, και τεκμηρίωσε την απόφασή της στηριζόμενη σε ένα χειρόγραφο κείμενο το οποίο η ίδια απεκάλεσε καταστατικό.
    Όμως για να είναι η ΧΑ κόμμα με δικαίωμα να κατέβει σε εκλογές πρέπει να προσκομήσει το καταστατικό του στον Άρειο Πάγο και να εγκριθεί από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
    Άρα τι μας είπε η Κουτζαμάνη;;;
    Ότι έχει εγκρίνει με την υπογραφή της το καταστατικό με το οποίο στοιχειοθέτησε την κατηγορία της εγκλήματικής οργάνωσης;;;;
    Δηλαδή το ίδιο πράγμα το διάβασε δυο φορές, την πρώτη το ενέκρινε και την δεύτερη αυτό που ενέκρινε το βρήκε αξιόποινο;;;;

    Ή αυτό που της προσκομίστηκε και ενέκρινε είναι άλλο και αυτό το οποίο χρησιμοποίησε ως άλλοθι για να τους κλείσει μέσα δεν είναι το καταστατικό τους;;;;

    Σε όποια περίπτωση η Κουτζαμάνη έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα και μάλιστα ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λόγω της θέσης της.
    Η προφυλάκιση όλων αυτών ήταν παραγγελιά του Σαμαρά και του AIPAC, κι όλο αυτό είναι απόδειξη ότι η χώρα έχει προσβληθεί από ένα μεταστατικό καρκίνωμα, που έχει μολύνει και διαλύσει την δικαιοσύνη.
    Η Κουτζαμάνη είναι κομμάτι αυτού του καρκινώματος.
    Και δεν είναι το μόνο ποινικό αδίκημα που έχει διαπράξει. Η δήλωση ότι θα χώσει για δέκα χρόνια στην φυλακή όποιον δημοσιοποιήσει οπτικοακουστικό υλικό με εγκλήματικές πράξεις πρωθυπουργού με την γελοία κατηγορία της “εκβίασης πρωθυπουργού” ενώ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την ουσία ενός τέτοιου συμβάντος που άπτεται του δημοσίου συμφέροντος, εμένα μου φερνει στο μυαλό το ποινικό αδίκημα που λέγεται ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. Το ίδιο δηλαδή που κάνει η βουλή.
    Για αυτό μιλάω για καρκίνωμα. Το μόρφωμα κουτζαμάνη και η υπόλοιπη αλληλοασυλευόμενη συμμορία είναι ένας εννιαίος κακοήθης όγκος.

  6. Η εκδίκηση είναι γλυκιά. Περιμένω με αγωνία να δώ την σκληρή τιμωρία των πραγματικών ενόχων που κατέστρεψαν τη χώρα και τη δημοκρατία δλδ των νεοραγιάδων ψηφοφόρων του δημιοκρατικού τόξου…

    1. Ώπα φίλε,ξέχασες τον ζαμαν φου…μπορεί να μην εμπλέκεται στην στημένη υπόθεση της Χ.Α.(μάλλον) αλλά είναι περιβάλλον μπάμπη.

      1. … κι αυτός ως περιβάλλον μπάμπη, νεοραγιάς ψηφοφόρος του δημιοκρατικού τόξου είναι!

  7. Όλες οι στημένες κατηγορίες αργα ή γρηγορα θα καταπέσουν.
    Όλοι όσοι έχουν κοινό νού γνωρίζουν την αστειότητα-δολιότητα τών κατηγοριών.
    Το σοβαρό θέμα είναι γιά πόσο καιρό ακόμη ο γραικύλος νεοέλληνας θα τρώει τηλεσανό!!!

  8. Η εκδίκηση είναι γλυκιά. Περιμένω με αγωνία να δώ την σκληρή τιμωρία των πραγματικών ενόχων που κατέστρεψαν τη χώρα και τη δημοκρατία και τη δικαίωση των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής.

      1. φιλαράκο didi,
        time there is…
        money there is not…

Comments are closed.