ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dianomi9

Από τις 11.00 το πρωί έχει ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς τους Έλληνες πολίτες. 

dianomi8 dianomi10

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής:

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη».

dianomi7 dianomi6 dianomi5 dianomi4 dianomi3 dianomi2 dianomi1

Ακούστε στο βίντεο του makeleio.gr τις δηλώσεις του βουλευτή Ηλίας Κασιδιάρη:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Εν τω μεταξύ ξαναγράφτηκαν τα γραφεία των νεοναζί στην Νίκαια, ενώ στη Ρόδο έγιναν στάχτη!

  2. Γιαννακι ποσο μεγαλος μπαγλαμας μπορει να εισαι? Δεν χορτασανε οι δικοι σου τοσα χρονια με το χρημα που αρπαζουν οι φαγανες ? Ελεος πια με της χαζομαρες που αμολατε απο το φθονο και το κομπλεξ που εχετε για την χρυση αυγη!!!

  3. ξεπουλιούνται μερικοί για ένα κιλό πατάτες κι ένα κιλό πορτοκάλια .Τόσο ξεφτίλα η χ.α για να αρπάξουν την ψήφο του κοσμάκη …. κούνια που τα κούναγε , φυσικά με την χρηματοδότηση την επίβλεψη και τις πλάτες των μεγάλων εφοπλιστών -βιομηχάνων

    1. Ειδες καταντια συντροφε, να μην πηγαινει ο κοσμος στις διανομες του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ που ειναι δημοκρατικα και αριστερα κομματα και να πηγαινει στους φασιστες για ενα κιλο πορτοκαλια και πατατες…

    2. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ…ΕΝΩ ΟΙ ”ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕ ΣΤΗΝ BLACK ROCK KAI TA ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦ΄΄ ΑΠΑΦ΄΄ Η ΜΗΠΩΣ ΕΦ ΑΡΠΑΞΑΜΕ???ΤΟΣΑ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΕΤΣΙ??Α ΟΛΑ ΚΙΟΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!!!

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ.30% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ Χ Α ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Comments are closed.