Καμαρώστε τον! Την ώρα που στην Τουρκία έπεφταν κορμιά το βράδυ του πραξικοπήματος το GAP …έκανε τρελές φιγούρες(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
papandreou_mesa324

Το βράδυ

της Παρασκευής 15 Ιουλίου, όταν το ρολόι έδειχνε περασμένα μεσάνυχτα, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε καν αντιληφθεί ότι η γειτονική Τουρκία φλεγόταν από το πραξικόπημα ανατροπής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μαζί με την παρέα του διασκέδαζε στην πιο κοσμική ταβέρνα του νησιού, τον «Μάνο», εκεί όπου κάθε καλοκαίρι δίνουν το «παρών» Ρώσοι ολιγάρχες και Τούρκοι εκατομμυριούχοι.

Η λέξη «διασκέδαζε» βέβαια πήρε άλλη διάσταση, αφού ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΚΙΔΗΣΟ τα έδωσε όλα όταν ήρθε στο τσακίρ κέφι θυμίζοντας κατά τι τον αείμνηστο πατέρα του, ο οποίος λάτρευε συγκεκριμένα ζεϊμπέκικα, όπως το «Γεννήθηκες για την καταστροφή». Είχε προηγηθεί ένα εξαιρετικό δείπνο με μικρά ψαράκια, συμιακό γαριδάκι, μεζέδες από την τοπική κουζίνα του νησιού και εκλεκτά λευκά κρασιά, το οποίο απόλαυσε ο πρόεδρος, χωρίς όμως να ξεφύγει. Το πόσο προσέχει τη σιλουέτα του φάνηκε όταν μετά από λίγο η παρέα ήρθε στο κέφι και ο κ. Παπανδρέου σηκώθηκε από την πράσινη καρέκλα του -το ντεκόρ στον «Μάνο» είναι μια αποθέωση του πράσινου- για να χορέψει έχοντας χαλαρώσει αρκετά.

Η Κωνσταντινούπολη καιγόταν και ο Γιώργος χόρευε

papandreou_mesa324

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλά αυτός είναι τόσο ψεκασμένος που ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έκανε. Αλλά ούτε και τα σούργελα γύρω του;

  2. Χαζο καραφλο παιδι χαρα γεμαστο. Γιωργακη ενας Ερτογαν σου χρειαζετε , να στειλει για ζεμπεκιες ……………

  3. ..καί γύρω του οι γνωστοί μαλάκες παλαμοκροτητές.Γαμώ τό σπίτι σας κωλόπαιδα ανθέλληνες.Αντί νά τόν σπάσετε στό ξύλο τόν χειροκροτάτε παλιοξεφτίλες.

Comments are closed.