ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ! Αριστερός αξιωματικός της αντιμετώπισης “ρατσιστικής βίας”: “Μία πλατεία χωρίς Έλληνες είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία”

Κοινοποίηση:
astynomikoi-antiratsistiko__article

Η περιβόητη «αντιρατσιστική υπηρεσία» που δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία εντός της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί έναν θύλακα πάλης του καθεστώτος εναντίον των Ελλήνων.

Αυτό το γεγονός αποδείχτηκε περίτρανα από την ανάρτηση αξιωματικού που υπηρετεί στην εν λόγω υπηρεσία της φωτογραφίας της Πλατείας Μοναστηρακίου συνοδευόμενης από λεζάντα που έγραφε: “Μία πλατεία χωρίς Έλληνες. Είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία”.

Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει καμία χρησιμότητα, αφού ακόμα και οι ελάχιστες δικογραφίες που έχει σχηματίσει έχουν προκαλέσει πολύ γέλιο όταν φτάνουν στο ακροατήριο, με αποκορύφωμα την υπόθεση της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», που ο αστυνομικός της εν λόγω υπηρεσίας, ο οποίος είχε σταλεί ως μάρτυρας κατηγορίας ομολόγησε ότι το θέμα δεν ήταν η «αντιμετώπιση του ρατσισμού», αλλά η προάσπιση της πολιτικής ορθότητας.

Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, έχουμε ένα σαφέστατα ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των Ελλήνων. Θα παρέμβει, άραγε, ο Εισαγγελέας, το «Εσωτερικών Υποθέσεων» και άλλοι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ρατσισμός εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας;

Η εικόνα όπως δημοσιεύτηκε από τον ανθέλληνα αξιωματικό της αστυνομίας και την δημοσίευσε εφημερίδα:

Αλλά βέβαια, πώς να μην καμαρώνει ο αξιωματικός του Σύριζα με τα ρατσιστικά σχόλια κατά των Ελλήνων, όταν ο πολιτικός του προϊστάμενος Τόσκας, γνωστός στους διαδρόμους της Κατεχάκη ως «Ντάλτον», δήλωσε με στόμφο για την περίπτωση του 88χρονου Έλληνα που υπερασπίστηκε τη ζωή και την περιουσία του από ληστές που εισέβαλαν στην οικία του, πως «θα εφαρμοστεί ο Νόμος, εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ»!

Ψεύδεται βεβαίως ο «Ντάλτον»: Φαρ Ουέστ είμαστε, στο οποίο δρουν υπό καθεστώς ασυδοσίας και ασυλίας κάθε λογής παρακρατικοί της αριστεράς και λαθρομετανάστες!

xryshaygh.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κατω τα χερια απο τους μαμιαδες μας… Καπου εδω βγαινουν και οι γυναικες τους και αυτοι κοιτανε απο τις κλειδαροτρυπες… Κατεβαστε το παντελονακι να φανει βρακακι….

  2. Οι εισαγγελείς που είναι; Ένας άνθρωπος που βγάζει μίσος εναντίον των Ελλήνων πολιτών που τον πληρώνουν μπορεί να είναι σε μια τέτοια θέση; Δεν μπορεί να υπηρετεί στο ελληνικό δημόσιο. Επιπλεόν ήδη έπρεπε να έχει διωχθεί με τον αντιρατσιστικό νόμο. Ντροπή.

  3. Απο την εποχη του σιδερενιου[αναθεμα τον] αρχισαν να μπαινουν στην Ε.Αστυνομια ολα τα ελεεινα, ανθελληνικα,κουμουνιστικα τομαρια καθως επισης και ΔΗΘΕΝ ομογενεις,ετσι φτασαμε μεχρι εδω να μας φυλανε δηλαδη ολοι οι μπασταρδοι ανθελληνες.Ελληνα μα………κοιμησου ησυχος αφου τους ψηφιζεις.

  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΚΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ……..ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ………ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ…….

  5. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΜΠΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ

  6. Στα τσακιδια τοτε φυγε απο την χωρα εδω ειναι ελλαδα

  7. Ποιος ειναι αυτος?ΈΧΕΙ ΟΝΟΜΑ?γΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ εναντια στους Ελληνες,θα παρεμεβει εισαγγελεας?

Comments are closed.