Και… ΞΑΦΝΙΚΑ οι Τούρκοι ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΓΚΕΛΟ από αυτό που αντίκρυσαν από τους ΡΩΣΟΥΣ σήμερα το πρωί!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
τουρκοι9

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους Τούρκους, όταν αντίκρισαν ξαφνικά και τελείως αναπάντεχα να κυματίζει ψηλά η ρωσική σημαία στα νότια σύνορα τους, στα σύνορα Τουρκίας Συρίας.

Όπως αναφέρεται στην συνοριακή γραμμή του Kilis της Τουρκίας, που συνορεύει με την συνοριακή συριακή περιοχή του Afrin που βρίσκεται υπό κουρδικό έλεγχο, ανυψώθηκε για πρώτη φορά ρωσική σημαία που δείχνει ότι οι Ρώσοι πλέον βρίσκονται στην περιοχή αυτή, την οποία σκόπευε να καταλάβει η Τουρκία.

Η περιοχή του Afrin κοντά στο Χαλέπι της Συρίας, είναι κουρδικός θύλακας και εκεί βρίσκονται δυνάμεις του YPG, δηλαδή του κουρδικού κλάδου του ΡΚΚ, και για τον λόγο αυτό οι Τούρκοι είχαν δηλώσει ότι επιδιώκουν να καταλάβουν για την ασφάλεια τους την περιοχή αυτή.
Τώρα όμως μετά και την τελευταία εξέλιξη μάλλον θα… το ξανασκεφτούν πιο ώριμα.

Και τώρα κάτι άλλο. Σκεφτείτε έτσι υποθετικά, να έβλεπαν ξαφνικά και μια ρωσική σημαία στο δικό μας Αγαθονήσι, ή το Φαρμακονήσι, που σχεδόν κάθε μέρα φροντίζουν να τα παραβιάζουν με κάθε μέσο. Τι θα γινόνταν ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χειλαδακη και μακελειό να κρεμαστειτε σε ξένο ιστό. Μόνο ελληνική σημαία θα κυματιζει στην Ελλαδα. Γιαννης Δασκαλοπουλος

  2. Ούτε Ρώσσικη σημαία, ούτε Αμερικάνικη , ούτε της Ε.Ε.
    ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ στα νησιά μας και σε όλες τις βραχονησίδες.
    Με τους Ρώσσους μπορούμε να έχουμε στρατηγική συνεργασία στο ενεργειακό και να κάνουμε μαζί με τον Ρώσσικο στόλο κοινές ασκήσεις στο ΑΙΓΑΙΟ με σκοπό την ασφάλεια των πλωτών εξέδρων εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου και του τεχνικού προσωπικού συνδυάζοντας παράλληλα ασφάλεια και σιγουριά απέναντι στον άπληστο και βάρβαρο γείτονα που αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα και διεκδικεί ακόμα και το Σούνιο..

  3. Δεν αρέσει η σημαία μας σε πολλούς και αυτό είναι το ανησυχητικό της ιστορίας.Φοβάμαι ότι αν πέσει η Ελλαδα μας θα πέσει εκ των έσω και αυτό θα είναι το λυπηρό. Την αγαπάμε μόνο στα λόγια δυστυχώς. Βλέπεις εθνικές εορτές και βλέπεις ολόκληρες γειτονιές με 3-4 σημαιες. Τα έχει διαλύσει όλα το ΠΑΣΟΚ. αριστεροί ως επι των πλείστων ,αφού όταν βγήκε ξεσπάθωσαν τα κουμμούνια και πήγαιναν με τον ριζοσπάστη για δουλεια στη κολότσεπη.Πατρίδα,οικογενεια,συνείδηση και στρατό τα διέλυσε και το μόνο που άντεχε ήταν η θρησκεία. Την πολεμάνε και αυτή λυσσαλέα πάλι αριστεροί για να σβήσουμε και να γίνουμε το κράτος που θέλουν οι δανειστές μας και όχι αυτό που ιστορικά ειμαστε.

  4. ρωσικη σημαια ή αμερικάνικη ή ότι άλλη θέλετε, να βάλετε στα γραφεία σας….. στο Αγαθονήσι και στο κάθε Αγαθονήσι να σκέφτεστε μόνο την Ελληνική σημαία!!!!!!!

  5. Ρωσικη σημαια σε δικο μας νησι?
    Για νταβατζηδες ψάχνετε παλι?

  6. Εσεις οι Ρωσοπληκτοι δεν σκεφτηκατε καν Ελληνικη σημαια σε αυτα τα νησια ε ;;απο μαγαζακι των Αμερικανων ,μαγαζακι των Ρωσων ε;μαγαζακι των Ελληνων ποτε, ε ;;

Comments are closed.