“ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΤΗ ΑΛΒΑΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ -ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕ ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜ ΖΙΛΙΝ- Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥΣ

Κοινοποίηση:
stoxos

Ο βαρυποινίτης δολοφόνος είχε μεταφερθεί στη Νιγρίτα Σερρών από το μεσημέρι της Πέμπτης και βρισκόταν στην απομόνωση.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια του θανάτου του “αν και οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν ο θάνατός του να προήλθε είτε από παθολογικά αίτια, είτε από αυτοκτονία”, αφήνουν να εννοηθεί από το Υπ. Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο κελί του βαρυποινίτη, στην απομόνωση, υπήρχε κάμερα που κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κάμερα δείχνει τον Αλβανό δολοφόνο, να δυσφορεί μέσα στο κελί του και λίγο αργότερα να ξαπλώνει στο κρεβάτι του.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξουν φως μέσα στην ημέρα.

Την περασμένη Τρίτη, ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι είχε δολοφονήσει με μαχαίρι τον υπαρχιφύλακα, Γιώργο Τσιρώνη.

To reportaz από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Αλβανός Ίλια Καρελι ο οποίος την περασμένη Τρίτη κατέσφαξε τον 46χρονο υπαρχιφυλακα Γιώργο Τσιρώνη μέσα στη φυλακή Μαλανδρινου.

Ο βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών στις 15.45 χθες το απόγευμα και οδηγήθηκε σε κελί, όπου κρατείτο μόνος του σε απομόνωση , για λόγους ασφαλείας.

Κάμερα εσωτερικού κυκλώματος έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις του μέσα στο κελί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος ξάπλωσε στις 18:32 στο κρεβάτι του και σύμφωνα με όσα έχει καταγράψει η κάμερα μετά από περίπου 45 λεπτά κοιμήθηκε. Λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, του είχαν παει φαγητό στο κελί του το οποίο όπως καταγράφεται απο την κάμερα δεν εφαγε. Στις 23:30 το βράδυ σωφρονιστικοί υπάλληλοι μπήκαν στο κελί βαρυποινιτη αφού προηγουμένως είχαν παρατηρήσει ότι ήταν για αρκετή ώρα ακίνητος και τον βρήκαν νεκρό. Ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του αν και φαίνεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια. Τα αιτία του θανάτου αναμένεται να ανακοινωθούν μετά την νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί.

 

Στη φυλακή υπάρχουν άλλοι νόμοι

Όπως δείχνουν οι δύο ανάλογες υποθέσεις που ακολουθούν , η φυλακή έχει τους δικούς της νόμους. Από τους οποίους δεν ξεφεύγει κανένας.

Η υπόθεση Σορίν Ματέι αποτέλεσε μια από τις πιο πολύκρoτες υποθέσεις ομηρείας που απασχόλησε την ελληνική κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο του 1998. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος δραπέτης Σορίν Ματέι το βράδυ της Τετάρτης της 23ης Σεπτεμβρίου 1998 εισέβαλε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Νιόβης στα Κάτω Πατήσια θέτοντας υπό καθεστώς ομηρείας τους τέσσερις ενοίκους αυτού με την απειλή χειροβομβίδας. Παράλληλα τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι όπου σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση συνομιλούσε για τέσσερις περίπου ώρες με τον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων του καναλιού, Νίκο Ευαγγελάτο. Τελικά το ίδιο βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις, κατόπιν πληροφοριών αυτής περί ψεύτικης χειροβομβίδας, εισέβαλαν στο διαμέρισμα. Από την έκρηξη της χειροβομβίδας που ακολούθησε σκοτώθηκε η ένοικος Αμαλία Γκινάκη . Την αποτυχημένη εισβολή της αστυνομίας ακολούθησε η παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας, αντιστράτηγου Αθανάσιου Βασιλόπουλου.

Αμέσως μετά την έκρηξη, ο Σορίν Ματέι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας. Εκεί ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Κώστας Αλεξίου έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει περισσότερο καθώς η κατάστασή του δεν διέτρεχε κίνδυνο και αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Να σημειωθεί ότι στον Σορίν Ματέι ήδη από την νοσηλεία του στον Ερυθρό Σταυρό είχαν χορηγηθεί μεγάλες ποσότητες υπνωτικών έτσι ώστε να βρίσκεται σε κατάσταση καταστολής. Εκτός αυτού σύμφωνα με μαρτυρίες ο Ματέι ήταν δεμένος στο κρεβάτι, πράγμα ιατρικά ανεπίτρεπτο. Σχετικά με τις ποσότητες κατασταλτικών φαρμάκων που βρέθηκαν στο αίμα του Σορίν, ο ιατρός υπηρεσίας Ιωάννης Κούτρας ανέφερε ότι ήταν «δόσεις για ελέφαντα».

Ο θάνατός του Σορίν Ματέι διαπιστώθηκε από τον γιατρό υπηρεσίας Ιωάννη Κούτρα στις 10.55 μ.μ της 26ης Σεπτεμβρίου 1998 παρουσία του εισαγγελέα Εφετών και επόπτη των φυλακών Π. Μανταγιουζίδη. Λόγω των αντιδράσεων ο τότε υπουργός δικαιοσύνης Ευάγγελος Γιαννόπουλος διέταξε Ένορκη διοικητική εξέταση ενώ κλήθηκε και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Δημοσθένης Μπούκης για να διευρευνήσει την υπόθεση. Παράλληλα το υπουργείο δικαιοσύνης ανέθεσε σε τέσσερις ιατροδικαστές, τρεις δικούς του και έναν της οικογένειας, να πραγματοποιήσουν νεκροψία. Κατά τον ιατροδικαστή της οικογένειας, Μάριο Ματσάκη, ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό λόγω εισρόφησης γαστρικού υγρού σε συνδυασμό με την παρατεταμένη καταστολή.

—Ήταν παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2006 όταν κατά τη μεταγωγή κρατουμένων από το τμήμα Μεταγωγών Ιωαννίνων προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ο 23χρονος κρατούμενος Μαξίμ Ζιλίν ζήτησε επίμονα από τους αστυνομικούς να γίνει μια στάση για σωματική ανάγκη, κοντά στην Τρυγώνα. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν και τελικά αυτό το πλήρωσαν με τη ζωή τους. Ο Ζιλίν άρπαξε το περίστροφο του ενός εκ των δύο αστυνομικών και σκότωσε και τους δύο εν ψυχρώ. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ρώσος βρέθηκε νεκρός. Οι έρευνες έδειξαν ότι αυτοκτόνησε. Αυτό που αναδείχθηκε στην υπόθεση αυτή ήταν τα πλημμελή μέτρα στη μεταγωγή κρατουμένων. Ιδίως για την περίπτωση Ζιλίν, για τον οποίο υπήρχε η ένδειξη «άκρως επικίνδυνος», δεν προβλέφθηκαν περισσότεροι αστυνομικοί συνοδοί.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Κάποιος θα τον έφαγε για να τιμωρηθεί που σκότωσε τον υπαρχιφύλακα

  2. Οι τυποι στην φυλακη δεν εχουν καμια σχεση με σωφρονισμο. Λαμογια που μπηκαν με γλυψιμο ειναι. Υπηρετουν το αλητικο κρατος με αλητικο τροπο.
    -Αλμπανια σαν κι αυτον μπορουν να βρισκονται παντου στην Ελλαδα απλα δεν εγινε γνωστη η δραση τους ή δεν εκδηλωθηκαν φανερα. Αφου ολοι σχεδον τους προσλαμβανουν ή γινονται πλεον πελατες τους.

    Ετσι και επιτεθουν οι Τουρκοι, ολοι αυτοι (και ειναι πολλοι) δεν θα δειχνουν κανενα οικτο και ελεος. Ζουν αναμεσα μας και εχουν κρυμενους διαθεσιμους οπλισμους συμφωνα με δελτια ειδησεων δεκαετιων. Η ευπ γνωριζει και αποσιωπα.

  3. Ούτε ισόβια, ούτε θάνατος. Δεν επέρχεται έτσι δικαιοσύνη. Οι λύσεις είναι δύο:
    1. Τεμαχισμός του κτήνους και δωρεά των οργάνων του σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. (Έτσι για μια φορά στη ζωή του το κτήνος θα φανεί χρήσιμο στην κοινωνία αποκαθιστώντας μερικές ζωές απ΄αυτές που κατέστρεψε).
    2. Πώληση του κτήνους μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό σε φαρμακοβιομηχανία ή ιατρική σχολή πανεπιστημίου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ζωντανό πειραματόζωο για έρευνα σε νέα φάρμακα ή νέες θεραπευτικές μεθόδους του καρκίνου. (Δε φταίνε σε τίποτα τα κακόμοιρα τα ποντικάκια να ακτινοβολούνται μέχρι θανάτου).

  4. παντα τετοια και εις’ανωτερα στρωματα, κακος ψοφος σε ολους τους δολοφονους,κι οταν λεμε δολοφονους ενοουμε αιμοσταγεις σαν κι αυτον.

  5. Έλεος πια με τους συνομωσιολόγους της Αριστεράς. Απο φυσικά αίτια πέθανε.

  6. Κάθε δράση έχει και αντίδραση – όταν η δράση είναι βίαιη και παράνομη έτσι είναι και η αντίδραση που ακολουθει. Πάντως ο κόσμος είναι καλλίτερος χωρίς τον Ίλια Καρελι

  7. Είμαι εναντίον της εκτέλεσης τέτοιων υπανθρωπων κτηνων διότι είναι λύτρωση!Πρέπει να τους βασανίζουν μέχρι θανάτου!Ελπίζω να έχει υποφέρει πολύ πριν πεθάνει ο ψηφοφόρος του συριζοανταρσία.

  8. Φιλώ στοργικά και με περίσσιο σεβασμό το χέρι που έσφαξε τον πουσταλβανό τριτοκοσμικό άθλιο υπάνθρωπο…

  9. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ…. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ !!!!

  10. AN EYE FOR AN EYE A TOOTH FOR A TOOTH…..OI NEONAZI ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ …..ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ?ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΑ .ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ saura ?

    1. ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΜΑ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΑ ΚΑΡΕΛΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ

  11. Επείγουσα προκαταρκτική διατάχθηκε για τον θάνατο του τσόγλανου Αλβανού προφανώς για να τιμωρήσουν τους φύλακες που είχαν βάρδυα. Οταν στην Ελλάδα πεθαίνει ενας ΕΛΛΗΝΑΣ απο αλλοδαπό, οι διαδικασίες είναι οι απολύτως τυπικές. Οταν πεθαίνει αλλοδαπός, τότε όλοι κινούντε σε ξέφρενο ρυθμό. Ρε πάτε καλά??!!! Τι στοίχημα πάτε ότι θα βγούν οι άπλυτοι να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας για τον αλβανό!!!

    1. Επείγουσα προκαταρκτική διατάχθηκε για τον θάνατο του τσόγλανου Αλβανού προφανώς γιατί μας θεωρουν μακακες. δεν εξηγητε αλλιως

  12. Χαιρετίσματα στα σκουλίκια που θα σε φάνε.

  13. ηθελε να δει τη μαμαααα του στην ιταλια…λες κι οταν εισαι φυλακη κανεις διακοπες στην κολοπετηνιτσα..αιωνιες διακοπες τωρα στα τσακιδια…ουουουουουστ.

  14. κλαμα του τσυριζα τα παιδια δεν εχει παρτυ το σαββατοκυριακο

  15. μου είναι αδιαφορη η τύχη του τύπου αλλα το οτι μας δουλέυουν είναι εξοργιστικό…αδιαθεσίες..οι νόμοι τις φυλακής κ φούτσες μπλε…αρκετά σκατα μας έχετε ταίσει..πείτε κ καμια αληθέια…το αλλο εξοργιστικο είναι οτι το πρόβλημα του κράτους αλλα κ των περισσοτέρων εδω μέσα είναι οτι έφαγε αστυνομικό…αν έτρωγε τον οποιοδήποτε τρόφιμο πχ. εναν φουκαρα με χρεος η εναν φουκαρα πρεζάκια θα ήταν στα παπαρια τους/σας η φάση…

  16. Χαίρομαι που αποφασίζουν και “αυτοκτονούν”, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
    Ελπίζω να ισχύσει η μόδα και σε άλλα τέρατα του είδους, να ελαφρώσουν και οι φυλακές.

  17. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

  18. Καλά του έκαναν , ένα καθίκι αλβανικό λιγότερο , το θέμα τελείωσε μην ασχοληθεί κανένας πλέον με αυτό το απόβρασμα της φύσης . –

  19. Θέσπιση θανατικής ποινής εδώ και τώρα για περιπτώσεις όπως του Αλβανού.

  20. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ !Η΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ; χαχα

  21. αν δεν παίθανε από φυσικά αίτια αλλά δολοφονήθηκε
    η ελλάδα είναι υπόλογη για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
    και θα έχει τρομακτικές συνέπειες
    σε όλο τον κόσμο.

    1. @ 11:38 ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ..
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΠΑΠΑΡΑ-ΡΟΥΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ.

    2. Άντε ψόφα ρε.
      Υπόλογη η Ελλάδα στα αγέννητα παιδιά της πότε θα είναι;
      Αίντε, το βρήκαμε τώρα, γινήκαμε μαϊμούδες της κάθε ΜΚΟ.

    3. Ήθελα να ήξερα αν το καθίκι το αλβαναριό σου έσφαζε την οικογένεια τα ίδια θα υποστήριζες; Ή μήπως είσαι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνεις ότι το κωλοκάθικο ο Αλβανός έκλεισε και περισσότερα από ένα σπίτια με την δολοφονία του συμπατριώτη μας;

    4. Για τους πάνω από 5.000 συμπολίτες μας που οδηγήθηκαν σε αυτοκτονία από τα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων που με δόλο και παραπλάνηση εφαρμόστηκαν στον ελληνικό λαό δεν παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα?
      Δεν είδα την πολιτισμένη Ευρώπη να στενοχωρηθεί και να το κάνει θέμα…
      Τα τρία αθώα παιδιά της ΜΑΡΦΙΝ που δολοφονήθηκαν κατ εντολήν για να ανακόψουν τις αντιδράσεις του λαού δεν παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα?
      Η πολιτισμενη Ευρώπη ούτε αυτό το έκανε θέμα…
      Ο Γκιόλιας που δολοφονήθηκε κατ εντολήν για να μην αποκαλύψει τα σημεία και τα τέρατα που ερχόντουσαν δεν παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά του?
      Δεν είδα πουθενά εσύ φίλε ανθρωπιστή να κάνεις καμιά μνεία, ούτε καν την λύπη σου να εκφράσεις…
      Ο αστυνομικός που δολογονήθηκε από αυτό το απόβρασμα δεν είχε ανθρώπινα δικαιώματα?
      Πολύ …μονομέρια πέφτει στους πολιτισμένους που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των φυλών του Ισραήλ…πλην των Ελλήνων…

    5. ΞΕΚΟΛΑΤΕ απλα κακογουστο χιουμορακι κανει ο παπαρας εεε σορυ παπαρουπας!
      Αυτο ελειπε να υπηρχε εστω και ενας που να μη χαρηκε με τετοια ειδηση. Θα ηταν τουλαχιστον για φτυσιμο

    6. Στ΄ αρχίδια μας για την “πολιτισμένη” Ευρώπη!!!!!!!!!!!!!!!!

    7. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΥΡΔΑΣ. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΨΩΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

  22. το ειχα πει οταν εγραψε το μακελειο οτι 4 απο τισ 6 πτερυγες τον ‘Θελουν μεσα’.

  23. ΚΡΙΜΑ….

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΘΡΕΦΤΑΡΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ “ΣΥΝΤΡΟΦΑΡΑΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ.

    ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, Π.Χ. ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ, ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΚΚΕΔΕΣ, ΤΟΝ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ” ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

  24. Πω…πω… έχασ’ η Βενετιά βελόνι!!!

    Θρήνος στον ανταρCIA και στον τσύριζα! Κλαυθμός για το αδικοχαμένο παλουκάρι στα στέκια των προοδευτικών!
    Να τρέξουν οι ΜΚΟ των δικαιώματων απαξαπάντων των δολοφόνων τζιχαντιστών ουτσεκάδων σκοταδιστών της υφηλίου, να τρέξει ο μουζνιεκς του δεξιού τομέα της παγκόσμιας τρομοκρατίας να διαμαρτυρηθεί.

    Καλά του έκαναν.

  25. Μια χαρα! Καλη ΚΟΛΑΣΗ βρωμιαρη

    ΕΛΛΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!!

  26. Καλα του εκαναν του πουστη δυο αθωες ανθρωπινες ζωες αφαιρεσε, και βυθισε στο πενθος δυο οικογενειες

  27. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ

  28. Τον φάγανε και καλά του κάνανε. Αυτό είναι πραγματική δικαιοσύνη.

  29. ΕΧΕ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΙΑ ΚΑΙ Ν ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ:”ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ”.ΟΥΣΤ ΡΕ

    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΙΛΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.
      Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕς ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ.
      ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ

  30. ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΠΟΥΣΤΗ!!! ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ, Ο ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ; ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η’ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..

  31. ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ;;;;;;;;;;;;;ΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ…ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ,ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙΙΙΙΙ,ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΙΙΙΙΙ….ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ

  32. Ε ΟΧΙ και τον καθάρισαν!!!!

    ΤΙ ΑΡΘΡΟ είναι αυτό!!!

    ΑΠΛΩΣ

    ή τον “αυτοκτόνησαν” ή ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ τη συγκίνηση και τις πιέσεις των ημερών και κλάταρε (που είναι και το πιο πιθανό).

  33. TO KAΛΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    1. pustara dias,fasistario tin idia tixi na exeis
      kai eisi me ton ilia.

      skatopsixe guruni turkospore.

  34. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΟΧΙ.. ΣΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΟ ΒΡΩΜΟΑΛΜΠΑΝΙ .ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…..

Comments are closed.