Κάποτε δουλεύαμε 24 ώρες το 24ώρo όλο το χρόνο, τώρα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
plastiki-sakoula

Σε σακούλες από χαρτί ή πανί ακόμα και στα χέρια παίρνουν πλέον οι περισσότεροι από τους Έλληνες καταναλωτές τα ψώνια τους αντιδρώντας στον φόρο που έβαλε η κυβέρνηση στην πλαστική σακούλα.

Τις πρώτες ημέρες αυτοί που εισέπρατταν την αντίδραση ήταν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων,  ωστοσο τώρα πλέον οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται πως τα χρήματα για την πλαστική σακούλα δεν μένουν στο ταμείο του επιχειρηματία αλλά πληρώνονται στο κράτος. Μιλώντας στο tvstar.gr, κάποιοι λένε πως πρόκειται απλά για ένα φοροεισπρακτικό μέτρο.

Αν ήθελαν να προστατεύσουν το περιβάλλον προσθέτουν, θα έπρεπε να καταργήσουν την πλαστική σακούλα.

Πώς όμως έχει επηρεάσει το νέο μέτρο εκείνους που κατασκευάζουν πλαστικές σακούλες;

Ο κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ λέει πως είναι η ταφόπλακα για μια δουλειά που κάνει πολλά χρόνια.

Κάποτε η βιοτεχνία μας, δούλευε με 12 άτομα προσωπικό, 24 ώρες το 24ωρο, σχεδόν όλο τον χρόνο, τώρα έχουμε απολύσει το προσωπικό και δουλεύουμε λίγες ώρες την εβδομάδα επισημαίνει ο κύριος Παπαδημητρίου.

Επίσης ο κύριος Παπαδημητρίου δηλώνει πως τα τέσσερα λεπτά στην κάθε σακούλα δεν είναι καθόλου μικρό ποσό για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και εξηγεί γιατί στο video που ακολουθεί.

tvstar.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μηπως εχουν δουλεψει και ποτε στην ζωη τους οσοι εφαρμοζουν τετοια εγκληματικα μετρα?

Comments are closed.