Κάνανε την Βουλή μ@@@@@@λο – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Με κατακόκκινο φόρεμα στα θεωρεία της Βουλής ο Τζέισον Αντιγόνη – Βουλιάζουν την κοινωνία (ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ)

Κοινοποίηση:
123 (975)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη σήμερα το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία παιδιών.
Οπως είναι γνωστό, το άρθρο 8 του εν λόγω νομοσχεδίου δίνει το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να προχωρήσουν σε αναδοχή παιδιού.
Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφισθεί αύριο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και όπως ανακοινώθηκε σήμερα και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία, μετά την και την ανοιχτή τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου τις προηγούμενες ημέρες, υπέρ του επίμαχου άρθρου 8, αποφάσισε τελικά να ταχθεί υπέρ του νομοσχεδίου και του συγκεκριμένου άρθρου.
Στα θεωρίας της Βουλής, όπως συμβαίνει κάθε φορά που συζητείται και ψηφίζεται νομοσχέδιο που αφορά στα δικαίωματα τους, βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Άνάμεσά τους και ο Τζέισον Αντιγόνη o οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας αφενός να προσθέσει στην ταυτότητά του το όνομα Αντιγόνη και αφετέρου να διαγραφεί το φύλο του και να αποκαλείται Το Τζέισον Αντιγόνη.
Ως προς το δεύτερο σκέλος απέτυχε.
Ο Τζέισον Αντιγόνη ξεχώρισε σήμερα στα θεωρία της Βουλής, όπως και τις άλλες φορές, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα και ένα φλοράλ σακάκι.
Και μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στο λαιμό.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

109 Σχόλια

  1. Και την κωλοτρυπιδα του με μούσια θα την εχει το σίχαμα!!,!

  2. ΕΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ.

    Μια εκκλησια ανυπαρκτη βουτηγμενη στην προδοσια και την φιλαργηρια. Αστυνομικα τμηματα που θυμηζουν ραντζα. Νοσοκομεια που ριμαζουν και κτηρια που δεν αναπαλαιονωνται. Βρωμια και σκουπιδιαλαια παντου. Πορνεια, διαφθορα και ασυδωσοια. Σκατοψυχια αφελληνισμος και υπογεννητικοτητα. Λαθροεισβολη και πουλημενοι επιορκοι δικαστες ριχνουν την χωρα στον θανατο. Ελληνες μεταναστευουν και μενουν οι ελληνοφωνοι για να αποτελειωσουν οτι εχει απομηνει απο το λιγο υγειες κοινωνοικο συνολο. Εγκληματικοτητα και ανεξελεγκτες ταραχες απο αμυαλους σε ολη την ελληνικη επικρατεια. Ληστειες, βιασμοι και σκοτωμοι. Στρατος αφελληνισμενος με αλβανους να σχηματιζουν τον αλβανικο αετο. Ανωμαλοι και πεδαιραστες καταστρεφουν αθωες παιδικες ψυχες. Εκτουρκεψη της κοινωνοιας και φτωχεια. Πολιτικα κατακαθια σπερνουν σκοταδισμο δημιουργωντας στρατιες ανεργων. Λαος ηλιθιων και λαος προδοτων κυνηγανε τα λιγα φωτεινα μυαλα που εχουν απομεινει στην χωρα. Η συνεργεια στην προδοσια εχει αποχρωση ψηφου. Αποσταθεροποιηση ηθικων αξιων και πνευματικος καννιβαλισμος. Και ο πατος δεν εχει τελειωμο. Παιδεια ανυπαρκτη, σεβασμος ανυπαφκτος. Αχαλινωτη βαρβαροτητα και αμμορφωσια για μια χωρα που απο λαμπρη εγινε κρανιου τοπος.

  3. Ελα μωρε πια με τον κομπλεξαρα που ψαχνει καμερα για να φανει η πουστομουτσουνα του στα ΜΜΕ.Πριν βαλει τα φουστανια το επαιζε “vegan” χορτοφαγος,αλλα το κρεας το ετρωγε παντα μονο απο τον κωλο.Κομπλεξ αφανειας εχει,κλασικος τεμπελοπουστοσκυλος που δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη του και θελει να γινει διασημος για να πιασει κανα φραγκο να τα τρωει στους ναυτες.

  4. η ατακα του χατζηχρηστου κολαει εδω με το νεροχυτη

  5. Εχετε αχτι μαζι μου ρε αναρχοπουσταρες….εχετε λυσαξει….βγαζετε αφρους….δεν ειμαι κτηνοβατης ουτε πισογλεντης…..πουσταρες….αχτι ρε….αχτι….αλλα δεν θα παιξω στην δικη σας σκακιερα…εσεις ηδη εισαστε στην δικη μου και θα σας παιξω στο ταψι. Η φαρερτα των αρχειων μου στα συρταρια αρχιζει σε λιγο καιρο τις βομβες και τοτε θα δουμε ποιος ειναι κτηνοβατης. Και επειδη ολα εδω καταγραφωνται η ακρα μυστικοτητα την οππια διαβαζει η στρατιωτικη αστυνομια και μιας τα εχετε ολα ισωπεδωσει οι μπιχτες θα αρχισουν πολυ σκληρα. Οσο λοιπον με προκαλειτε αλλο τοσο θα βγαζω βομβες τις οποιες δεν εχετε ουτε την αντιληψη να αναλυσετε. Συντομα οι ερπιστριες στους δρομους για να σας πατησουν σαν τα σκουλικια…..ποτε μην κανεις στον αλλον αυτα που δεν θελεις να σου κανει αυτος. Ο στεφανος χιος ξερει ποιος ειμαι και ξερει πολυ καλα την εντιμοτητα μου…..κοροιδα.

    1. Βλαντ στο ξαναείπα …μην ασχολησαι με τους βρωμοπουστες άναρχο άπλυτους!!!τους δίνει αξία και δεν το αξίζουν γραψτους στα παπάρια σου!!!

  6. Οχι κανονικος και δεν γαμω βρομωκοτσους….και δεν μενω στην πελλοπονησο……εκει που μενω ειναι ανατριχιαστικα κοροιδο δεν πατας ουτε με σφαιρες…..ελλαδιτη κσνιβαλε. Ουδεν αλλο σψολιο σε κανιβαλους. Αφηστε με ησυχο ρε..

  7. Οχι κανονικος και δεν γαμω βρομωκοτσους….και δεν μενω στην πελλοπονησο……εκει που μενω ειναι ανατριχιαστικα κοροιδο δεν πατας ουτε με σφαιρες…..ελλαδιτη κσνιβαλε. Ουδεν αλλο σψολιο σε κανιβαλους.

  8. Δηλαδή αυτή η τριχόπουστα δικαιούται να υιοθετήσει αν παντρευτεί με άλλον πούστη; Μα είναι δυνατόν να ψηφίζονται τέτοιοι νόμοι ;

  9. Ο πατέρας του/της το έπαθε το εγκεφαλικό ή όχι ακόμα;;;

  10. ΤΖΕΙΣΟΝ ΕΛΑΑΑΑΑ!ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

  11. Να υιοθετήσουν τη Ντόρα που της λείπει η Μαρίκα.

  12. ΤΟ ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.

  13. Επροχθές εστύλωσα τον τοίχο
    και απο το ζόρι εξεκίνησα να βήχω.
    Ευθυς ετίναξα την αχλαδιά
    και ο γείτονας εφοβήθη πως θα του κάνω και καμιά φουστιά.
    Ο Αποστόλης στο σπίτι έβαλε την κάλτσα στο συρτάρι
    και η Αννούλα έμεινε μόνη της με ενα φρακαρισμένο μπουκάλι.
    Η Ζέτα τον είδε να φυσά την άχνη απο τον κουραμπιέ
    και αμέσως άνοιξε την τηλεόραση να δει καμαρωτό τον Ζεράρ τον Ντεπαρτιέ.
    Ζήλευε όμως να βλέπει τον Ζεράρ καμαρωτό
    και πήγε στη φιλενάδα της να παίξουν τάβλι πλακωτό.
    Ο Νικολάκης απο της Μυκόνου το φινιστρίνη
    έβλεπε το Γιάννη στη θάλασσα να μαστιγώνει το δελφίνι.
    Ο Κατρουλής είδε ένα μελαμψό Πάκι
    και του εξομολογήθηκε πως σηκώνει το σακάκι.
    Τότε πάνω στον πανικό ο Αρούλης εθεάθη
    με έναν λιμενικό.
    Έτριξαν την όπισθεν, έσφιξαν το μπουλόνι
    και απο τη χαρά τους χάιδεψαν και το τριζόνι.
    Ο Λάκης πήγε και εβάπτισε έναν Αλβανό
    και πήγε στην κουζίνα να βάλει ξύδι στον κολιό.
    Αυτά και άλλα έλεγε ο ποιητής Αντρούτσος
    πως το νινί γεννήθηκε να το δροσίζει ο λούτσος.
    Άλλαξαν όμως οι καιροί χάθηκαν τα καντάρια
    και ο λούτσος έμεινε να τα κουνάζει τα ζάρια.

  14. Οι σοβαροί ομοφυλόφιλοι δεν θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Τους έκαναν μισητούς σε μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Βάζουν μπροστά τους πιο έξαλλους και εξευτελίζονται οι υπόλοιποι. Ούτε μια gay ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Ετσιε, ολες οι πουστάρες να ψηφιζουνιε Νεα Δημοκρατία.

  15. Τοσα χρονια ο λαος ψηφιζε Πασοκ του αληταρα,διεφθαρμενου Αντρεα που πλουτισε απο μιζες κ κλεψιες ,ειχε τον γυιο του Υπουργο α-παιδειας,συμβουλους τον αρχηγο της ανωμαλιας Βαλιανατο κ εναν Εβραιο που επαιδευσαν αυτους τους νεους διεστραμμενους κ δεν ξαιρουν τι φυλου ειναι
    Οσο για τους μεσηλικες κ γεροντες αρκει που εισεπρατταν επιδοτησεις ,να πηγαινουν στα μπαρ κ να συνουσιαζονται με αλλοδαπες ψυχικα ερειπια κ τωρα συνουσιαζονται με τα αλλα ερειπια μεταναστες κ προσφυγες
    Ο λαος ειναι στην πλειοψηφια του μπουρδελο,εκτος υγιων σκεπτομενων κ ψηφιζει τους ανωμαλους κ διεστραμμενους βουλευτες κ αρχηγους κομματων Πρωτα σιχαινομαι την κοινωνια κ μετα την ΒΟΥΛΗ ,που οι βουλες της ειναι τα μηνυματα κ τα θελω των νεοποχιτων πολιτων αυτης της ΧΩΡΑΣ ντοπιων κ Ελληνοποιημενων
    ΟΜΟΙΟΣ ΤΩ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ

  16. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΟΣ ——— ..ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

  17. Αυτό περιμένανε για να το κάνουνε μπουρδέλο. Πρίν τι ήταν.

  18. Ο αρχιεπίσκοπος και ο πατριαρχης συμφωνουν με ολα αυτα; που ειναι η επισημη εκκλησια να παρει θεση;

  19. Η ξευτιλα στο μεγαλειο της!!!! Δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο οι αθεοι βρωμιλοι κατσαπλιαδες, αυτα ειναι τα προτυπα που προωθουν, μια κοινωνια της ανωμαλιας, σαπιλα και παρακμη!!!! Και θελουν να υιοθετουν και παιδια οι αθεοφοβοι, χωρις να σκεφτονται οτι αυτα τα ιδια παιδια, οταν μεγαλωσουν και συνηδητοποιησουν οτι εχουν για γονεις π.χ. δυο Λεσβιες, θα τις πεταξουν απο το μπαλκονι!!! Ας το σκεφτουν αυτο!! Ως εδω ομως και μη παρεκει!!! Αυτη η καταντια, κατρακυλα πρεπει να σταματησει!! Πλησιαζει η ωρα που θα ξεκουμπιστουν!!!!

  20. Δυστυχώς ο κατήφορος της Ελληνικής κοινωνίας δεν έχει τέλος…Η Αριστερά μπροστάρης στην καταρράκωση κάθε Ηθικής, κάθε Αξίας που απέμεινε…

  21. Προστατέψτε τα παιδιά, μην αφήσετε να περάσει αυτό το αίσχος!!!
    Τα παιδιά δεν είναι κατοικίδια ζώα!!!
    ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ!!!

  22. Μετέτρεψαν την Βουλή σε πιάτσα της Συγγρού

  23. Μετέτρεψαν την Βουλή σε πιάτσα της Συγγρου!!!

  24. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ISIS
    ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΕΙΣ.

  25. Τώρα αυτό το άτομο που είναι μπερδεμένο και δεν μπορεί να αποφασίση αν είναι άντρας ή αν είναι γυναίκα και δηλώνει ουδέτερο, μπορεί ναι μεγαλώση και να διαπαιδαγωγήση παιδιά? Και τι παιδιά θα βγούνε? Μπερδεμένα και ουδέτερα. Ρωτήσανε τα παιδιά αν θέλουνε αυτά τα μπερδεμένα άτομα για γονείς?

  26. γιατι η βουλη τη ηταν δεν ειναι ενα σοβαρο μπουρδελο

  27. Κάποια δίποδα που η ίδια τους η υπαρξη είναι το απόλυτο τιποτα με μπολικο καθόλου, πήγαν σε ένα μέρος για να συναντησουν τα ξαδερφια τους τους βουλευτες…. κάποιοι το λένε μπουρδέλο, ας μη το αναβαθμίζουμε τόσο, στο μπουρδέλο επιτελείται έργο, ενώ εκεί…. το τίποτα. Συνεπώς σωστότερος τίτλος θα ήταν… κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι ή είδε ο γύφτος τη γενιά του και αγαλίασε η καρδιά του.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

  28. H Κοκκινοπουστριτσα.Σεβασμος κανενας ρεεεεε ελεος .Τελικα μεγαλο μπουρδελο ειναι η Βουλη ετσι οπως την καταντησαν ολοι και οι 300 δυστυχως,αλλα οι Αριστεροι ακομα χειροτερα.

  29. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΟΙ ΑΚΑΔΣΗΜΑΙΚΟΙ,ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????????????????????????????????????????………………………………………

  30. ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

  31. Ανωμαλος ο εκ ανω της ανωμαλιας….ο ετεροφυλικα διεστραμενος ο ομοφυλοφυλος. Τι ειναι τουτο….τι ειναι τουτο….πως να το περιγραψω. Γουρουνοτριχες σε κοκκινο φοντο!!!!!….τωρα αμα μιλησω για παλουκωματα θα θεωρηθω ψυχακιας, οποτε θα τον χαρακτηρισω ερπετο ερμαφροδυτης μορφης και εγκεφαλικης βλακειας.

      1. Όχι απλώς κρυφή Ρουμανίτσα αλλά λουγκράρα…

        1. Επειδη ο λεγάμενος ειναι απο την Ηλεία,λες να ειναι αυτος που πιάσαν να πηδάει σκύλους? Χάθηκε αυτες τις μερες…

          1. Πονατε ……σας πονανε οι αληθειες ρε….και δεν ειμαι λουγκρα για εσας δεν ξερω και δεν μενω στην πελλοπονησο….κοτσος συνωνυμο της ψωροκωσταινας….

  32. Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα τέλος.ξεκιναει η δράση..

  33. Όταν τον ρώτησαν τι είναι άντρας ή γυναίκα, ο Τζέισον Αντιγόνη απάντησε: Τίποτα. Άρα το τίποτα δεν έχει υπόσταση, δεν έχει γνώμη και γενικά δεν υπάρχει. Ακυρώνει ο ίδιος τον εαυτό του. Όποιος έχει σάρκα και οστά έχει και φύλο. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που παραδέχονται το αυτονόητο, πως είναι άντρες αλλά δεν τους αρέσει το αντίθετο φύλο. Αρκετά με την σχιζοφρένεια του καθενός που θέλει να την παρουσιάζει ως ελευθερία. Χάλια η τρίχα με το φόρεμα, αποκρουστικό θέαμα εντελώς. Όσο για την Βουλή, δεν περίμενε την κοκκινοσκουφίτσα για να χαρακτηριστεί δικαίως μπουρδέλο.

  34. Με τον πουστη δεν μπορεις να τα βάλεις… Δεν μπορεις να διανοηθεις μεχρει που μπορει να φτασει

  35. Προσοχή σε αυτή την ψευτοπούστρα κλονωποιημένη διότι το όνομα του και αυτό που προσπαθεί να φτάσει (στα όνειρα του) είναι πολύ πονηρό.

  36. Έρχονται γαμησια δυνατά..συναγωνιστές λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνει το μπαμ…λίγη υπομονή ακόμα κ ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει…

    1. Καλά εσυ τι είσαι; Αλβαναριο και γράφεις έτσι το όνομα σου;

  37. Αυτά τα απερίγραπτα κατασκευάσματα θέλουν να ”αναθρέψουν” παιδιά!Το πιάσατε το υπονοούμενο ασφαλώς…

  38. @Απλα έλεος
    Να είσαι καλά φίλε με έκανες και γέλασα

  39. Στο χωριό μου αυτό το πλάσμα το λέμε πούστη, απλά και κατανοητά. Ούτε γκέι, ούτε τράνς, ούτε ομοφυλόφυλλο και άς μας χαρακτηρίσει ομοφοβικούς η ανίκανη Ρένα πίπα Δούρου.Έφυγε με κατευθυνση τα τζουρά του Ζαπείου.Εκεί μιάς και πλησιάζει το μουντιάλ, θα κάνει προπόνηση με τα πελέ κάποιου Αφγανοπακιστανού καθώς δεν είναι καθόλου μα καθόλου ρατσιστής.Αυτό είναι το πρώτυπο ανθρώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας άνθρωπος που μπορεί όποτε θέλει να πηδάει τον εαυτό του.Δύο σε ένα δηλαδή.

  40. Αγόρι,αγόρι φώναζε ο πατέρας του έξω από το μαιευτήριο και κέρναγε όλο τον κόσμο στο καφενείο.Που να ‘ξερε ο δόλιος τι τον περίμενε…

  41. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΠΑΡΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ . Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΑΣ . ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΠΑΖΟΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

  42. ΣΑΠΙΛΑ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ…
    ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΠΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΟΥΝΟ.ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ……ΑΔΙΚΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΠΟΧΑ….ΔΥΣΩΔΙΑ….ΑΝΩΜΑΛΙΑ…..ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ…..
    ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ;;;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΒΟΥΛΑΣ….ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ;;;;
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ Ω ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.
    ΠΛΕΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ….
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…..ΠΟΙΟΣ ΟΡΘΩΝΕΙ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;;ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ…ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ….ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ…..ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;;;;;
    Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.ΟΥΤΕ ΚΟΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

  43. Πράκτορας της κακιάς ώρας είναι μάγκες.εχουν να πέσουν κρεμάλες θα γεμίσει το σύνταγμα…

  44. Ρε Vlad τον ρίχνεις κανα φιρφιρίκη στα γρήγορα ή προτιμάς τις κατσίκες ??
    Χαχαχα

    1. Πάρε δρόμο ρε μαλακισμενο που θα κάνεις πλάκα εσύ εδω

    2. Μπιλη μεχεις ξενερωσει βρε σδελφε….οοχου……τι ειναι τουτο που βλεπω…..νεας γενιας υβριδικου ερμαφροδιτου γενους με τριχες και κοκκινο φορεμα. Τετοιο πραμα δεν εχω ξαναδει.

    3. Μην ασχολείσαι με την Ρουνανα, το παίζει τρελίτσα.

  45. τι ξεφτιλα ειναι αυτη…..του πουστη γινεται στη βουλη…. υπαρχει σοβαρος ανθρωπος στην ελλαδα που θα ψηφισει συριζα?? κατι πουστηδες και κατι τραβεστοτρανς θα τους ψηφισουν…υποψην οτι σιγονταρει και η νεα δημοκρατια για τις υιοθεσιες..αυτο μην το ξεχνατε ορισμενοι εδω μεσα…τα ψεματα τελειωσαν κυριοι…

  46. Δεν βλέπεται τις πουστρες στην Βουλή….οι μισοι ΝΔ και χα ειναι δηλωμένες και αδήλωτες αδελφές!!

    1. Μπιλη το ξερουμε οτι σε τρωει ο κωλος σου να σε πηδαμε μερα νυχτα,αλλα δεν γ@μ@με βρωπουστακια που ειναι στο εξωτερικο και το παιζουν αναρχοκουμουνια…

  47. Ο πατερας του φταίει που δεν τραβήχτηκε την τελευταία στιγμή και τώρα είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει από την ντροπή του

  48. Αλήθεια λες, στο μεροκάματο είναι το καρκινωμα

  49. Σε περιμενει ο Γκλετσος να ψησετε το ψαρι. Χαμουρες κι οι δυο

  50. Θέλουν μια κοινωνία της ανωμαλίας.Είναι ανθέλληνες και ετεροφοβικοί..Με όσα κάνουν πολλοί τους αποκαλούν πλέον ακροαριστερούς συριζοτραβεστι..Τυχαίο?

  51. Δυστυχώς όχι μόνο την Βουλή αλλά όλη την Ελλάδα κανανε μπο@@@@λο.

    1. Ανων τα πηρες τ αποτελεσματα?? ολα καλα??

      1. Ολα καλα αδελφέ και η τεστοστερόνη στα φουλ!!τα δικα σου τι έδειξαν?

  52. ΤΙ ΕΧΕΙ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΗΛΙΑΡΕΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ….

  53. Αυτός ο μάγκας με το κόκκινο φόρεμα πληρώνεται αδρά για να κάνει αυτό που κάνει,ο εχθρός είναι εντός των τειχών.

  54. μαζεψτε ρε πουλημενοι ψευτομπολσεβικοι τις πουστρες τις αδελφες και τις λεσβιες απο τιν κοινη θεα .,.,..,

    Αν παλι αυτα τα σκουπιδια αποτελουν προτυπο σας παρτε τα στην αυλη σας και τα υπουργεια σας .,.,.,

  55. Φορουσε κατακοκκινο φορεμα, φλοραλ σακακι, και κοκκινο ριγε σωβρακο. Απο κεινα με το ανοιγμα, για να τη βγαζει να κατουραει. Αντε απο κει ρε, με την καθε παλιοπουστα….

        1. ΝΑΙ…ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ??

          1. Ασχολησου με τα πινελα σου πουστίφλωρε και μην αγριοφωναζεις, γιατι σπαει το μακιγιαζ

          2. Λέλο, σε περνάω ενα χέρι γαμήσι και ξύλο αμα λάχει. Με διπλή καπότα, και τσιμεντοσακκούλα στη μουρη.

          3. Τράβα να πεθάνεις μωρή αδερφή που σου έθιξε ότι πιο σιχαμένο έχει γεννήσει άνθρωπος.

  56. Μονο η Χρυση Αυγη ειναι πραγματικα αντιθετη σε ο,τι παει να συμβει. Ολοι οι αλλοι, δηθεν εχουν ενστασεις….

  57. ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΑ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Μην κουνιέσαι καθολου φτάνουμε σε δυο λεπτα…..

    2. που εισαι ρε Παπαδόπουλε να δεις τα χαλια μας…θα έστελνες την στρατονομία να τον πηδήξει με τα γκλοπ!!!

      1. ΑΔΕΛΦΕ(;) ΜΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ IQ SUFGANIYOT(;!;)
        ΕΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ “ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ” ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
        ΑΛΛΑ ΕΓΩ (Η Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ) ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΩΠΑΣΕ
        ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
        ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΠΑΤΤΑΚΟ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ EKEI ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ “ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ”
        ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΠΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ
        ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ

  58. απορω γιατι δεν πηραν με τα λεμονια και τις ντοματες τον ξεφτιλα. αλλα και η βουλη εδειξε τι ειναι αλλα οταν το φωναζουν εξω εχουμε παρεξηγησεις απο τους βουλευτεςτην εκαναν την βουλη το κλουβι με τις τρελλες γεμισε μεσα πουστηδες και λεσβιες τι καταντια

Comments are closed.