«Κάναμε σεξ και σήμερα»! Η απίστευτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη…

Κοινοποίηση:
ioanna-touni

Η Ιωάννα Τούνη είναι, χωρίς αμφιβολία, από τις παίκτριες που έχουν κλέψει την παράσταση στο «My Style Rocks». Η ξανθιά καλλονή έχει αποκτήσει (κυρίως) ανδρικό κοινό στο Instagram και, όπως είναι αναμενόμενο, καθημερινά κερδίζει εκατοντάδες likes και σχόλια. Η ίδια, δεν παραλείπει, να αναρτά συχνά και stories και να μας δείχνει στιγμές της καθημερινότητάς της.
Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα έκανε μια… παρασπονδία και έφαγε βάφλα με παγωτό. «Κάναμε σεξ και σήμερα» ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο του μοντέλου.
Δείτε την ανάρτησή της
touni

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πολλά μοντέλα μαζεύτηκαν, καμιά πουτάνα θα δούμε?

  2. παρε εναν πακιστανο πχ, το μελλον της χωρας ειναι και σε τιμη ευκαιριας, αμα εχεις θεματα πατριωτικων αισθηματων, κανενα προβλημα, νοικιασε εναν απο την χρυση αυγη με πατριωτικο πιστοποιητικο εγκεκριμενο και απο την πακιστανικη κυβερνηση, αλλιως παρε ενα δωρεαν απο το παρκο της γειτονιας σου, η απλα πιασε ουρα σε ενα ατμ, παιρνει και μηνιατικο αφορολογητο απο το κρατος, τους ελληνες ξεχνα τους ομως εντελως αυτοι μπατιρηδες ειναι πλεον και θα κανουν να δουν μουνι live σε καμια 100 χρονια, μη το αφηνεις και αραχνιαζει κριμα ειναι.

  3. Εγώ σήμερα δεν έκανα σεξ,ούτε γλυκό έφαγα,άλλα έκανα κάμψεις μονόζυγο σκουώτ και την βρήκα τρελά.

  4. Μια χαρά …γκόμενα είναι μόνο μην λέει ότι είναι 23 χρονών(!) γιατί απλά…γελάμεεεεεε!!!!!

Comments are closed.