Ισόβια για τον διαρρήκτη που σκότωσε με ρόπαλο μωρό δέκα μηνών

Κοινοποίηση:
Main-HarleyHicks

Σε ισόβια κάθειρξη και με το ελάχιστο που θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή τα 32 χρόνια, καταδικάστηκε ο 21 ετών Harley Hicks ο οποίος στις 15 Ιουνίου του 2012 δολοφόνησε ένα βρέφος 10 μηνών, συνθλίβοντας κυριολεκτικά το κρανίο του με ένα ρόπαλο που ήταν τυλιγμένο με σύρμα!

Ο Hicks ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν υπό την επήρρεια χημικών ναρκωτικών ουσιών, είχε μπει στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία, όταν βρέθηκε μπροστά στην κούνια μέσα στην οποία κοιμόταν το άτυχο μωρό και χωρίς κανένα απολύτως λόγο άρχισε να το χτυπά με απίστευτη βαναυσότητα, καταφέρνοντας τουλάχιστον 25 χτυπήματα.

Μπροστά στο φρικτό θέαμα βρέθηκε η μητέρα του μωρού, όταν την επόμενη μέρα το πρωί πήγε πάνω από την κούνια του και το είδε σκεπασμένο με την κουβέρτα και με το γούνινο αρκουδάκι του να λείπεο.

Στην αρχή ο Hicks δεν δίστασε να υποδείξει ως δράστη τον δίδυμο αδερφό του, ωστόσο μετά από εξέταση γενετικού υλικού αποδείχθηκε πως το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν “έργο” δικό του.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο δικαστής είπε πως “είναι αδιανόητο για ανθρώπινο ον να διαπράξει αυτό που διέπραξες εσύ, ακόμη και αν ήταν επαγγελματίας εκτελεστής και είχε “διαταγή” να το κάνει. Είσαι ο ορισμός του σατανά”.

Η καταδίκη του δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτε λιγότερο από ισόβια, ενώ κατά την αναγγελία της ποινής του η έδρα έβαλε ως όρο, να μην μπορεί να τύχει οποιουδήποτε ευεργετήματος, και σε καμία περίπτωση να μην αποφυλακιστεί πριν κλείσει τα 53 του χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τι !!!! ισόβια !!!!
    τροφή στους κροκόδειλους πρέπει να γίνει ο μαλάκας …. άκου ισόβια ….. τα ζώα στά ζώα.
    πως ειναι δυνατόν να αφαιρείς μία ζωή (παιδιού) και να πηγαίνεις μόνο φυλακή?

  2. ΑΧ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ,ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ….ΚΡΙΜΑ….ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ…

  3. ΔΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ….ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ!!!!

  4. Ισόβια? Κάθε μέρα κάποιος να του κτυπάει το κεφάλι με ρόπαλο. Κάθε μέρα. Ισόβια!.

    1. Φιλε εχεις καταλαβει οτι οι πρεζακηδες δε ξερουν τι κανουν? Ροπαλο πρωτα στους εμπορες.

      1. φιλαράκο να εισαι σίγουρος οτι τα πρεζόνια ξέρουν πάντα τι κάνουν …. οσο για τούς εμπόρους, κρέμασμα από τα @ρχιδι@ με πετονιά και πέταμα από το έκτο όροφο.
        Η λέξη άρρωστος γιά το πρεζόνι ειναι ένα τραγικό λάθος της δημοκρατίας και του συστήματος.
        τα πρεζόνια να είσαι σίγουρος οταν διαπράττουν μια ληστεία,δολοφονία,οταν μαλώνουν,βρίζουν όταν βαράνε ενέσεις οταν ζητιανεύουν κλπ. πάντα ξέρουν τι κάνουν ….. δεν θέλω να μου απαντήσεις γιατί ξέρω μαλ@κίες θα μου πείς.

Comments are closed.