ΙΔΟΥ οι ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ Ανακαλύψεις που κρύβουν οι ΣΑΠΙΟΙ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»! (Φωτορεπορτάζ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κοινοποίηση:
66666666666666

Σας παραθέτουμε το άρθρο- καταγγελία όπως αυτό δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό ιστότοπο ethnikismosblog.wordpress.com:

“Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος και τα κατάπτυστα… αρχαιολογούντα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου μνημονιακού συστήματος έχουν κάνει… σήριαλ τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, κρύβουν μια σημαντικότατη ανακάλυψη που έγινε προ ημερών στην Αρχαία Μεσσήνη! Και την κρύβουν, για λόγους καθαρά πολιτικούς και σιγουρότατα «με εντολή Σαμαρά» (εφόσον έγινε στον τόπο του και σίγουρα είναι ενημερωμένος για τα «μη πολιτικώς ορθά» ευρήματα)!

Στις ανασκαφές, λοιπόν, που έγιναν αποκαλύφθηκε ψηφιδωτό δάπεδο που χρονολογείται στο 350 π.Χ., γεμάτο όμως με το ελληνικότατο σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού. Και προκειμένου «να το εκμεταλλευτούν πολιτικά οι ναζί» (όπως επί λέξει είπε ένας αρχισάπιος…), η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα ξεφωνημένα ΜΜΕ της (ψοφοδεξιά κι αριστερά…) έκαναν γαργάρα τις αποκαλύψεις της αρχαιολογικής σκαπάνης!

Σπάμε την άθλια συνωμοσία σιωπής των ξεπουλημένων γραικύλων και σας παρουσιάζουμε σήμερα με ξεχωριστή υπερηφάνεια τα απαγορευμένα ελληνοπρεπή ευρήματα”:
21

22

23

24

25

26

28

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. OI EIΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΣΧΥΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ Η ΙΣΟΤΡΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ….ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ…

  2. Τελικά η ίδια η ιερά ελληνική γη κανει πλακα στους νεοραγιαδες ελληνοφωνους κατοικους της…

  3. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ.
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΕΙΩΝ .ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ .Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΑΥΤΟ.

    ΑΠΟΛΛΩΝ=1061
    ΤΕΤΡΑΓΑΜΜΑ ΑΕΙ ΑΓΑΘΟΝ ΕΝ ΖΗΝ=1061

    Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΑΜΜΑΤΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΥΡ ΥΔΩΡ ΓΑΙΑ ΑΗΡ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΟΥ ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ΔΙΟΣ.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΘΗΡ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ΔΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΗΕΛΙΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ.

    ΑΠΟΛΛΩΝ=1061
    ΠΑΤΗΡ ΜΕΓΑΣ ΗΕΛΙΟΣ=1061

    ΤΕΤΡΑΓΑΜΜΑ=791
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΑΡΕΙΟΝ ΑΟΡ=791
    ΖΕΥΣ ΘΟΡ=791
    ΕΥ ΑΡΕΙΟΣ=791
    ΕΥ ΚΑΛΟΣ ΖΗΝ=791
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΑΡΕΙΟΝ ΑΕΙ ΕΛ ΕΝ ΖΗΝ=791
    ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΡΕΙΑ=791

    ΕΥΡΩΠΗ=1393
    ΤΕΤΡΑΓΑΜΜΑ ΔΟΞΑ ΠΗΓΗ ΓΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ=1393

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΥΘΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ . ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ΔΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΗΛΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.

    1. Εχεις γνώσεις καλες. Μπράβο. Δεν μπορει οι ανώμαλοι να χαρίζουν σύμβολα τους ελληνισμού σε αλλους λαούς ετσι απλα, για να κανουν προπαγάνδα…. Κάποτε χάριζαν την Μακεδονία για να κανουν την δουλεια τους οι ΑΝΤΙ φασιστες…. Σήμερα χαρίζουν καθε σύμβολο του ελληνισμού…
      Δυστυχως, ειχαμε την τυχη να ζήσουμε την βρόμικη επιθεση των ευρωπαίων μεσω ΠΑΣΟΚ, για 30 χρονια, όπου, ο κόσμος κατάντησε αγράμματος, σε τέτοιο βαθμό που δεν αναγνωρίζουν ουτε τις οικογενειακές τους παραδόσεις. Πόσο τις εθνικές τους. Τα χρονια της τουρκοκρατίας μεσα σε 8 -10 χρονια, ενας έλληνας μπορουσε να γινει ενας φανατικός γενίτσαρος… Σκέψου τι πάθαμε μεσα σε 30 χρονια!!!

    2. ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΑΜΜΑ ΕΙΝΕ Ο ΕΣΩΘΕΝ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ(ΑΠΟΛΛΩΝ) ΚΑΙ Η ΕΝ ΒΙΩι ΦΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ‘ΟΜΟΙΩΣΘΑΙ ΤΩι ΠΑΤΡΙ'(ΠΛΑΤΩΝ),ΕΝΩ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ(ΑΙΘΗΡ) ΕΙΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΩΣ ΠΕΔΙΟΝ ΕΠΙΤΕΥΞΕΩΣ ΑΥΤΗΣ(ΝΟΗΣΕΩΣ).

  4. Εγώ στον καθρέφτη ίδιον με τον ναζιστικό τον βλέπω. Παρόμοια ομοιότητα υπάρχει και στο σφυροδρέπανο. Είναι σύμβολα των καθεστώτων που έχουν επιβληθεί ανά τα χρόνια. Ο σταυρός σαν σύμβολο της πίστεως μας και αγκυλωτός δεκτός είναι.

      1. Δεν ηταν σύμβολο κανενός ναζισμου, ηταν ενα σύμβολο που έπρεπε να απαγορευτεί να το χρησιμοποιούν βάρβαροι λαοι, εαν κι εφόσον ειναι αντίθετοι ως προς την ελληνική κοσμοθεωρία. Κατα τον μεσαίωνα, ο Σταυρός ηταν το ποιο άσχημο σύμβολο, ιδίως οταν κατα την τουρκοκρατία, αυτο το σύμβολο το ειχαν οι ευρωπαίοι πειρατές πανω στα πανιά των πλοίων τους…… Οι κυκλαδιτες, οταν έβλεπαν σταυρό Πάνο σε πανί πλοίου….. Έπαιρναν τα βουνά να κρυφτούν!!!! Δεν το κατάργησαν ομως.

  5. Η ναζιστικη σβαστικα εχει δυο σταυρωμενα S
    και ηθελε να εκφρασει τον σοσιαλισμο.
    Καμια σχεση με την αρχαια.
    Αρθογραφε ανοιξε και κανενα βιβλιο.
    Κανενας Ελληνας δεν ντρεπεται για την αρχαια σβαστικα και δεν υπαρχει λογος να την κρυψει…γιατι πολυ απλα δεν εχει σχεση με την ναζιστικη.
    Αλλα αμα μαθαινεις απο τον ανεργο μαθηματικο την ιστορια ,παντα αδιαβαστος θα εισαι.

  6. H σβαστικα των ναζιστων εχει διαφορετικη φορα απο την Αρχαια.
    Η ναζιστικη εχει διαφορετικες μοιρες….και σχηματιζει δυο S σταυρωμενα.
    Ο λογος που το εκαναν αυτο οι ναζιστες ηταν για να εκφρασουν τον σοσιαλισμο με το S.

    Σας εχουν πιασει βλακες καποιοι και σας δουλευουν.
    Προσφατα ειδαμε και τα βιντεο με το HEIL HITLER.

    Oσο για τον χαιρετισμο….
    Ο Μουσολινι ελεγε οτι ειναι αρχαιος ρωμαικος.
    Ο Μιχαλολιακος λεει οτι ειναι αρχαιος Ελληνικος.

    Κανεις απο τους δυο δεν ανεφερε ποτε καποια ιστορικη πηγη.
    Ιστορικη πηγη ειναι αρχαια Ελληνικη γραμματεια,εργα τεχνης κτλ.
    Δεν υπαρχει πουθενα αυτος ο χαιρετισμος.

    Χαιρετισμοι υπαρχουν απο αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,σε καθε στρατο ,σε καθε καθεστως.
    Και εμεις οταν ορκιζομαστε στον στρατο εχουμε χαιρετισμο.

    1. Ολόιδιες είναι οι σβάστικες. Και οι ναζιστικές σβάστικες ορθές γωνίες σχηματίζουν και όχι S. Απλά η σβάστικα δεν είναι γερμανικό δημιούργημα.

  7. ΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΚΠ ΚΛΠ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ.

    1. Το θέμα είναι πως και αυτά που ανακάλυψαν οι Έλληνες τα αποκρύπτουν και μας παρουσιάζουν ένα πολύ μεταγενέστερο δυτικοευρωπαίο ως εφευρέτη. Ή μιλούν χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, γενικά και αόριστα για το ότι ήρθε από την ανατολή. Τον Γαλιλαίο τον παρουσιάζουν ως αυτόν που ανακάλυψε το ηλιοκεντρικό σύστημα, ενώ το ήξεραν οι αρχαίοι, όπως ο Πυθαγόρας, ο Πλάτων, ο Αρίσταρχος και άλλοι. Επίσης μας λένε για φοινικικό αλφάβητο χωρίς να παρουσίαζουν κανένα φοινικικό κείμενο. Γενικά οι αρχαίοι Έλληνες έχουν ανακαλύψει και πει πολύ περισσότερα από γνωρίζουμε.

    2. Αυτο που αναπαράγουν τα ΜΜΕ, εις βαρος των ελλήνων, ειναι προϊόντα που προσφερει άφθονα η κομμουνιστική προπαγάνδα και οχι οι γνώσεις και η μελέτες.
      Οι Τούρκοι σε 8 χρονια σε εκαναν φανατικό γενίτσαρο, το ΠΑΣΟΚ σε 30 χρονια έφτιαξε τους νεοχαζούς αγράμματους, που περιμένουν απο τα ΜΜΕ των πλουσίων απατεώνων να τους πουν τα νεα…(!!!)

  8. Το συμβολο του ναζισμού εχει την ιδια φορα με το αρχαιοεληνικο ; Η είναι το αντιθετο του ;

  9. ΠΕΡΣΕΑ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ) ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΒΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 350 π.χ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΨΗΦΙΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5000+ ΖΩΗ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΙΝΔΩΝ ΧΕΤΑΙΩΝ Κ.Ο.Κ(ΚΟΚ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ)

    1. Μικρέ και ανόητε πες μου πώς ακριβώς θα μπορούσαν οι αρχαίοι Έλληνες να κλέψουν ένα σύμβολο από τους ασιάτες όταν το σύμβολο αυτό καθαυτό χρησιμοποιούνταν από όλες τις φυλές των Ελλήνων.Ποιος το έκλεψε; Ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα σύμβολο που απαντάται στην ασπίδα του Φιλίππου Β’, στο εργαστήριο του Φειδία, σε ψηφιδωτά,σε αρχαίους αμφορείς και αγγεία, τις Κόρες του Παρθενώνα και τόσα άλλα αρχαιοελληνικά μνημεία.
      Το γαμμάδιον είναι μία παραλλαγή του μαιάνδρου.Μήπως το κλέψαμε και αυτό από τους ινδούς;

      Το γαμμάδιον δεν το κλέψαμε αλλά ούτε διεκδικούμε τα απόλυτα δικαιώματα καθώς όντως χρησιμοποιήθηκε από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς.Αλλά για τους Έλληνες λέγεται έτσι γιατί πολύ απλά αποτελείται από ενωμένα ελληνικά γάμμα.Δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε κλέψει όταν το χρησιμοποιούσαμε εντελώς διαφορετικά από τους λαούς της Ανατολής.Στην αρχαία Ελληνική τέχνη και αρχιτεκτονική, δεν υπάρχει απομονωμένο το σύμβολο σχεδόν πουθενά εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους λαούς καθώς βρίσκεται συχνότερα ως επαναλαμβανόμενο στοιχείο σε μωσαϊκά κλπ.

      Όσο για τους “αγράμματους χρυσαυγίτες” το αστειάκι μπαγιάτεψε και δε σας βγαίνει πια.. Άστο δε το χεις..

      1. Τα σύμβολα και οι γλώσσες ειναι διμιουργηματα εκείνων που μπορουν να τις και να τα εξηγήσουν..
        Για παράδειγμα, οι γλώσσες της Ευρώπης ειναι αντιγραφές, και γι αυτο δεν υπαρχει βαθος σε καμια ερμηνεία των λέξεων, αντίστοιχα οπως στην ελληνική γλώσσα.
        Τα σύμβολα, ολα τα σύμβολα για τους έλληνες, δεν ηταν μια σφραγίδα, ειχαν ολόκληρη κοσμοθεωρία απο πισω τους, μεσα απο χιλιάδες κείμενα.
        Οι έλληνες δεν έκλεψαν τιποτα.
        Ο λόγος ειναι απλός, για να κλεψεις καποιο λαο, πρεπει μα εχει και κατι για να του κλεψεις.
        Η ασια ειναι μια απλοϊκή κοινωνία που η φιλοσοφία τους δεν εχει το βαθος της πρώτης και θεοσταλτης θεωρίας των ελλήνων. Όσοι εχουν ταξιδέψει στην ασια, ειναι εύκολο να το διαπιστώσουν.

    2. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ!!!
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ…
      5000 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ….ΜΑΛΙΣΤΑ…
      ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤ ΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ!!!
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ..ΟΤΑΝ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ..
      ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΕΜΠΝΕΥΣΤΑ!!!
      ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Ε; ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ;;;
      Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!

    3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ (ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ).
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ!!!
      ΤΟ ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΘΩΡΑΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 1000 ΠΧ.ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ!!!
      ΥΓ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ!!!!!!
      ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΕΙ;;ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ..

    4. Η κομμουνιστική θεωρία είναι να πλήττεις το εθνικό φρόνημα ενός έθνους, όπου και όπως μπορείς, ώστε να είναι ευκολότερη η επέκταση της κεντρικής κομμουνιστικής διοίκησης (παλιά στην Μόσχα). Σήμερα βολεύονται βέβαια και οι Βρευξέλλες και η Ουασιγκτον με αυτή την τακτική. Γι’αυτό πολλοί «καθηγητές» επιλέγονται με βάση αυτό το κριτήριο, δηλαδή τον ανθελληνισμό τους.

  10. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ Κ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΟΡΦΩΤΑ

    1. Ενα δεν ξερει καποιος να διαβάζει ελληνικα ή αρχαια ελληνικα (οπως κατάλαβα τα διαχωριζεις αυτα, λογο διαφορετικής άποψης), αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι έλληνας.
      Και οι κομουνιστες στις μερες μας, λογο οτι ψόφισε ο κομουνισμος, δεν μιλάνε ρωσικά, αλλα ειναι κομουνιστες!!!!
      Τελος πάντων, οτι το συστημα που επέβαλε στους έλληνες την παν βλακεία μεσω “δημοκρατίας” της αριστεράς (!!!), δεν ειναι απόλυτη ευθύνη των ελλήνων.
      Εκτος κι αν δεν γνωριζεις που διεξαγωνται οι εκλογες.

      Εμεις στην Τένεδο, δεν ειχαμε σχολεία. Ομως παραμειναμε έλληνες.
      Μπορει να μην σου αρέσουν τα ελληνικα μου, αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να μάθω καλυτερα. Αυτο δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να ειμαι έλληνας…..
      Μην εισαι με το μερος του κατακτητή, μην νομιμοποιεις τους βασανιστές των λαών.

  11. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΗΔΗ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΙΕΙΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΕΦΑΝΙΣΟΥΜΑΙ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΒΡΑΙΟΙ ΣΗΜΑΙΑ? ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΣ.

  12. Τελικά, ο τάφος ανήκει στον Χίτλερ. Το συγκεκριμένο σύμβολο όμως, χρησιμοποιείται και στον Βουδισμό. Ελπίζω να μην είναι εκεί ενταφιασμένος ο Βούδας.

  13. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ? ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ????? ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ

  14. ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤ ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 350 π.χ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!

    1. ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ…ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ..ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ… ΟΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
      ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 1000ΠΧ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
      ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΓΑΜΜΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΔΥΟ ΓΑΜΜΑ)!!!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

    2. Το Γαμμάδιον ή Τετρασκέλιον υιοθετήθηκε από τους λαούς της Ανατολής πολύ αργότερα.Σβάστικα εκ του Σώστικα.Ελληνικό ιερό σύμβολο που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και ως φυλαχτό.
      Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας.

      1. Εισαι τελειως ασχετος.
        Σβαστικα = λεξη σανσκριτικη = τυχερο αντικειμενο

    3. Εισαι περισσότερο άσχετος απ οσο περίμενα!!!!
      Στο Θιβέτ!!!!
      Εχεις υπόψιν ποσα χρονια ιστορίας εχει αυτος ο λαος φιλε μου ξένε;
      Καμια σχέση με τα όσα ξερεις για εμας.
      Δεν ξερω απο που εισαι, αλλα για να ξερεις μεχρι το 300π.Χ.
      Πρεπει να εισαι πέρα απο την Ευρώπη Πολιτης.

  15. ΝΕΟΝΑΖΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ IQ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΝΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ SIEG HEIL, HEIL HITLER, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ- ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ- ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    1. Και ο balkenkreuz ήταν σε όλα τα οχήματα των ναζί, αλλά με αυτόν δεν έχει κανείς πρόβλημα.

    2. ΣΤΑΘΗ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
      ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ !ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ!!!

    3. Φιλε μου, και τα σύμβολα του κομουνισμού ειναι βαμμένα με πολυ αίμα, και μάλιστα αθώων!!!
      Αλλα το συστημα τα βλέπει με συμπάθεια…
      Και θα μου πεις τωρα, οτι η χουντα – ξένη κατοχη, αφήνει αυτα τα σύμβολα ελεύθερα……. Εχει αναρωτηθεί το γιατι;
      Μου κανει εντύπωση πάντως το πόσο άσχετοι ειναι μερικοι!!!
      Η Χρυση Αυγη ειναι ενα κόμμα, οτι σύμβολο θελει να βαλει, ας το βαλει.
      Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
      Ο ελληνισμός δεν εχει κόμματα. Οι χαζοί της νέας εποχής εχουν κόμματα και μάλιστα κανενα κόμμα δεν ανήκει σε ελληνικες.
      Ιδίως τα αριστερα κόμματα που εχουν πελατες τους αγράμματους νεοχαζούς που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ 30 χρονια τωρα.

  16. Οπως αποδεικνυεται η σβαστικα ειναι αρχαιοελληνικο συμβολο,που το υοθετησε ο χιτλερ, γιατι να μην ξαναπαρουμε πισω τα συμβολα μας;

  17. Οι καθεστωτιοί Ταλιμπάν είναι ικανοί να καταστρέψουν άπαντα σε αυτόν τον αρχαιολογικό χώρο προκειμένου να μην βγουν στο φως τα σπουδαία αυτά ευρήματα…

  18. Ναι μονο που στην αρχαια Ελλαδα αυτο συμβολιζε την καλη τυχη.
    Ενω σημερα συμβολιζει τον ναζισμο που προσκυνανε οι αγραμματοι χρυσαβγουλοι.

    1. οι αγραμματοι χρυσαβγουλοι Δεννννννννν ψηφιζουν Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να γνωριζουμε ποιος φταιει ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

    2. ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ!!
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΕΚΥΛΟ….

      1. Ασχετε φασιστακο.
        Σβαστικα ειναι σανσκριτικη λεξη και σημαινει κυριολεκτικα “τυχερο αντικειμενο”.
        Την χρησιμοποιουσαν στην ανατολη απο τον καιρο που οι προγονοι σου εβοσκαν στα χωραφια.

        1. ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ GREEK.
          ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΓΗ !!!
          ΠΟΛΥ ΠΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!
          ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ!!!
          ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!
          ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ GREEK ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΓΡΕΚΥΛΟΣ ΓΕΛΟΙΕ!!!
          ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΒΛΟ ΟΧΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ!!!ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ!!!

          1. Ποσο χρονων εισαι και χαφτεις τα παραμυθια της Χ.Α.?
            Σε υπολογιζω γυρω στα 12-13.

    3. Εχεις χαζεψει απο την τηλεοραση παιδι μου.
      Πάψε να ακούς τον Μπόμπολα…. Αυτο σε έφτασε σε αυτο το σημείο….πείνας

  19. Ρε παιδες τι παραμυθια μας πουλατε; Η σβαστικα εχει συνδεθει το θελετε ή οχι με τον χιτλερ και τις θηριωδιες του. Συγγενεις δεν ειχατε που πολεμησαν εναντιον των ναζι;

  20. Πανεπιστημίου κατεβαίνοντας δεξιά, πρώην Άρειος Πάγος. Τα κιγκλιδώματα έχουν τον αγκυλωτό σταυρό. Χρυσαυγήτες τα έφτιαξαν? Αυτά τα ψηφιδωτά στην Αρχαία Μεσσήνη, υπήρχε από τότε η Χρυσή Αυγή? Ή οι πρόγονοι μας ήταν Φασίστες? Γιατί μπορεί να το ακούσουμε και αυτό.

  21. Προ του Χίτλερ χιτλερικοί, αφού σβάστικα = Χίτλερ, κατά ποικίλους νεοταξίτες ψευτοδιανοούμενους.

  22. Έχει εξαντληθεί το θέμα. Δες τα βίντεο με τον οπαδό παιδόφιλου ναζί Χρήστο Παππά και εξήγησέ μας πως ταιριάζει ο “αρχαιοελληνικός χαιρετισμός” με τα “αρχαιοελληνικό σύμβολο” και το Hail Hitler. Α, και όταν βρεις το γιο σου με αράπη γυμνούς να βγάζει προφυλακτικό, ξέρεις, ε; Μπαλόνι θα φούσκωναν.

  23. ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ???

    Μήπως τα είχε κάνει ο ΧΙΤΛΕΡ το 350 ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΎ???

    ΗΛΙΘΙΟΙ Αριστεριστές του λώκου!!!

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΨΕΥΤΕΣ προβοκάτορες του κερατά.

    ΡΩΤΑΩ – ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ απ΄το 350π.χ.????

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ!!!

    1. Καταρχην εγω δεν ειμαι αριστερος, ολοι ιδια σιχαμαρα μου προκαλουν.
      Στο βιντεο που ειδαμε προσφατα ελεγε Μολων λαβε η κανε μου χαιλ χιτλερ ?????

      1. ο 24/09/2014 at 6:25 pm .Και για να μην παρεξηγούμαστε Χρυσή Αυγή ψήφισα ΚΑΙ έχω την εντύπωση ότι μας έχουν κρύψει πληροφορίες για πολλά που έχει κάνει ο Χίτλερ τα οποία μπορεί και να μην τον χαρακτήριζαν δολοφόνο αλλά πρωτοπόρο (π.χ. τεχνολογία ) .ΟΜΩΣ το δίκαιο είναι δίκαιο.Δεν είναι σωστό να βάζεις τα παιδάκια να υποστηρίζουν μία ιδεολογία (ναζιστική,εθνικιστική,κουμμουνιστική) χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται.Σύν ότι καλύτερα ο κ.Παππάς να έλεγε ,ναι πιστεύω και στον ναζισμό(έστω, για την ιστορία που μας έχουν αποκρύψει για γνωστούς λόγους) ,παρά τα ζιγκ – ζαγκ που κάνανε.Όπως και να έχει ,κάποια σύμβολα έχουν μέγιστη σημασία και ιστορία και καλό είναι να βγούν στο φώς με την πραγματική τους υπόσταση χωρίς ιδεολογισμούς και πολιτικά παιχνίδια.Άλλωστε,αν κάτι μας ενώνει και κρατάμε ακόμα σαν λαός μέσα σε όλη αυτήν την σαπίλα,είναι η ιστορία μας.

      2. Θα έπρεπε να εισαι ποιο δίκαιος.
        Καλη η παρατήρηση σου αλλα……
        Δεν λες για τα μαθηματα που μας εκαναν στο ΚΚΕ, αλλα και στα σχολεία τα δημόσια τόσες δεκαετίες, μαζικα(!!!)
        Ενω ο κομουνισμος ηταν ο εχθρός των ελλήνων.
        Να εισαι δίκαιος φιλε μου.
        Όπου επικράτησε κομουνισμος, οι ελληνες ειχαν διώξεις και απίστευτες ταλεποριες σε φυλακές και καταναγκαστικά εργα τυπου Αουσβιτς.
        Το σύμβολο ομως αυτο, το βλεπεις με δέος (λογο βλακείας μάλλον, ή διοτι δεν εχει στάλα γνώση ιστορίας).
        Να ρωτάς τους ποντικούς και τους αλλους ελληνες που ειχαν ρίζες σε χώρες της προην ΕΣΣΔ… Αλλα και στην Αφρική, ασια κλπ.

        Να εισαι δίκαιος, μην ζητάς μια θεση ανάμεσα στους νεοχαζούς της κατοχικής προπαγάνδας.

  24. Οι αρχαιοι ελληνες ητανε ναζι, ετσι εξηγουνται ολα..

    1. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ως αρχαιοελληνικό σύμβολο (και όχι μόνο υπάρχει σε πολλούς πολιτισμούς) το σύμβολο πατάει στην μία πλευρά του. Αντίθετα στους ναζί πατά στην μύτη (πούστικα θα λέγαμε), είναι δηλαδή περιστραμένος 45 μοίρες. Ακριβώς όπως και στο τατουάζ του Κασιδιάρη. Ο οποίος δεν δανείστηκε την έκφραση “τον Χίτλερ θα τον κρίνει η ιστορία” από τον Πλάτωνα.

      Πάλι ξεβρακωθήκατε μόνοι σας.

      1. Οι ναζί χρησιμοποιούσαν και σβάστικες σε 0 μοίρες.

      2. Εσυ κρατα το σφυροδρεπανο που ειναι ξενο συμβολο!

      3. Την πεταξες την πατατα.Δηλαδη πολλοι που κανουν τατουαζ τον σταυρο και ειναι καποιες μοιρες δεξια η αριστερα γτ δε τους παιρνει ο χωρος τι ειναι αντιχρηστοι?

        1. Κατα τους νεοχαζούς…. Ο Σταυρός ειναι το σύμβολο των σταυροφόρων…… Τίποτε αλλο.

          Η παν βλακεία ειναι φαινόμενο στις μερες μας!!!

          Α, ρε Μπόμπολα!!!

Comments are closed.