«Θόλωσα. Μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για τη Γενοκτονία» λέει 20χρονος που χτυπούσε τον Μπουτάρη

Κοινοποίηση:
1377381_4463872_1

«Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω» είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες ο 20χρονος είναι εκείνος που καταγράφηκε να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη και μάλιστα τραυματίσθηκε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν όταν ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο.
Το κατηγορητήριο της δικογραφίας που συνέταξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τον 20χρονο και τον 36χρονο που έχουν συλληφθεί περιλαμβάνει τα αδικήματα κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο και εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής τους στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Τρία ακόμη άτομα προσήχθησαν το βράδυ της Κυριακής στην αστυνομία και εξετάζονται για συμμετοχή στη χθεσινή επίθεση. Οι προσαχθέντες μετήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση, την οποία διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας. Η αστυνομία αξιοποίησε και συνεχίζει να εξετάζει τα βίντεο και τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να εντοπίσει όλους τους δράστες και έχει ήδη ταυτοποιήσει αρκετούς οπότε αναμένονται και άλλες προσαγωγές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. όλοι πρέπει να συμπαρασταθούμε σε αυτά τα δύο παιδιά.

  2. Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία ..
    ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΟΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ : ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ

  3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο @ΛΗΤΑΡΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ; Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΩΘΕΙ ΣΕ ΒΙΑ.
    ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ .. “ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΕ΄” Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΚΕΜΑΛ
    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ; ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ————ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.———- ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΟ ,ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ; ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-
     Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο. Τι να τον κάνεις;» είπε ο κ. Μπουτάρης
    ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.. “ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΕ΄” Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΚΕΜΑΛ
    Ο ΑΛΗΤ@ΡΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΩΘΕΙ ΣΕ ΒΙΑ;

  4. η madam τοσκας οπωςς λεμε τζεισον αντιγονη,ας μαζεψει πρωτα τα αποβρασματα κουκουλοφορους των εξαρχειων, κα ιτον ρουβικωνα

  5. μη μασατε και ο ρουβικωνας τα ιδια κανει.επικαλεστητε αυτο και θα σας τα κλασουν

Comments are closed.