ΘΡΙΛΕΡ η δίκη για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα! Η ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο, τα χρηματικά “δωράκια” και τα ανήλικα αγόρια!

Κοινοποίηση:
menis koymantareas

Ενάμισι , περίπου , χρόνο μετά την δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου κάθισαν, σήμερα, κατηγορούμενοι για το φόνο δυο νεαροί Ρουμάνοι.

Πρόκειται για τον 27χρόνο, Στέφαν Ματεσαρενάου και τον 30χρόνο, Κοσμίν Γκαϊτάν οι οποίοι αρνήθηκαν ότι διέπραξαν τη δολοφονία.

Ο 27χρονος ο οποίος φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον 85χρονο συγγραφέα αρνήθηκε κατηγορηματικά πως τον σκότωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε θα μπορούσα να φτάσω σε αυτό το σημείο να κάνω κάτι τέτοιο, κυρίως στον Μένη αλλά και σε κανέναν άλλο. Είμαι τόσο χρόνια στην Ελλάδα και ούτε κλέφτης είμαι, ούτε αλήτης». 

Ο 30χρόνος συγκατηγορούμενος του επέμεινε πως δεν γνώριζε το θύμα.

« Είμαι τόσα χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχω κάνει τίποτα. Μόνο δούλεψα» είπε στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο συνεργάτης και φίλος του άτυχου συγγραφέα Θανάσης Φουσκαρίνης ήταν ο πρώτος μάρτυρας που εξετάστηκε από το δικαστήριο καθώς ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη.

Όπως είπε, ο συγγραφέας εκείνο το βράδυ του ζήτησε να τον περιμένει για λίγο καθώς είχε ξεχάσει να πάρει τα χάπια του από το σπίτι .Είχαν κανονίσει να πάνε για καφέ αλλά ο Μένη Κουμανταρέας δεν επέστρεψε και όπως κατέθεσε ο μάρτυρας ανησύχησε και άρχισε να τον ψάχνει χτυπώντας την πόρτα του σπιτιού του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, μετά από περίπου μια ώρα, και αφού προηγουμένως είχε ειδοποιήσει τον εξ αγχιστείας ανιψιό του συγγραφέα μπήκαν στο διαμέρισμα και τον εντόπισαν νεκρό.

«Ο Μένης ήταν ριγμένος πάνω στο κρεβάτι, νεκρός, με παραμορφωμένο το πρόσωπο, χτυπημένος…» είπε ο μάρτυρας ο οποίος δέχτηκε επίμονες ερωτήσεις από τον συνήγορο υπεράσπισης του 27χρόνου Ρουμάνου, Αλέξη Κούγια, σχετικά με την ερωτική ζωή του συγγραφέα και τις σχέσεις του με νεαρούς άνδρες, ακόμη και ηλικίας 15 ετών, όπως ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο μάρτυρας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος με τον συγγραφέα είχαν μία στενή, ερωτική, σχέση συμπληρώνοντας ότι ο Μένης Κουμανταρέας τον εκτιμούσε και τον αγαπούσε αλλά τον τελευταίο καιρό ήθελε να διακόψουν την επαφή τους διότι του ζητούσε συνεχώς χρήματα.

Το δικαστήριο διέκοψε και η επόμενη συνεδρίαση του ορίστηκε για τον Ιούνιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΛΑ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΓΥΡΕΥΕ???? ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΠΑΘΗ ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ

Comments are closed.