Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Αλλοδαποί επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι με μαχαίρι και πιστόλι σε φοιτητή για ένα κινητό και 45 ευρώ!

Κοινοποίηση:
1

Επίθεση με μαχαίρι και πιστόλι δέχτηκε ένας φοιτητής, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας από αγνώστους που τον πλησίασαν με τη πρόφαση ότι ήθελαν ένα τσιγάρο.

Η επίθεση εις βάρος του 26χρονου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής από δυο αλλοδαπούς, οι οποίοι αφού τον απείλησαν άρπαξαν ο,τι είχε πάνω του.

Ο 26χρονος βρισκόταν στη συμβολή της Σπ.Τρικούπη με την Αλεξάνδρας όταν δυο αλλοδαποί που μιλούσαν σπαστά ελληνικά τον πλησιάζουν και του ζητούν ένα τσιγάρο. Ο φοιτητής τους είπε ότι δεν είχε και πήγε να τους προσπεράσει για να συνεχίσει το δρόμο του. Τότε, έβγαλαν ένα μαχαίρι και πιστόλι και αφού τον απείλησαν του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε 45 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δηλαδή το περιστατικό έγινε ακριβώς απέναντι απο το πεδίο του Αρεως.

  2. Ελα μωρε και τι εγινε; Ας μας ληστευουν , ας μας βιαζουν, ας μας σκοτωνουν. Δειτε και τη καλη πλευρα της υποθεσης. Μπορει αυριο να κερδισουμε βραβειο αντιρατσισμου. Λιγο το εχετε;

Comments are closed.