Θρίλερ στον Έβρο: Στελέχη της 3ης ΜΚ Ταξιαρχίας «Ρίμινι» συνέλαβαν οι Τούρκοι

Κοινοποίηση:
newego_LARGE_t_1101_54230713

Στελέχη της ιστορικής 3ης Μηχανοκίνητης ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» είναι οι δυο στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από την τουρκική περίπολο στην όριο γραμμή της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο ελληνικό πεντάγωνο είναι συνεχείς οι συσκέψεις για την επισκόπηση των διαδικασιών επανόδου των δυο στελεχών του Στρατού Ξηράς που συνελήφθησαν στον Έβρο απο τουρκική περίπολο. Στις συσκέψεις, στις οποίες συμμετέχουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός ΓΕΣ και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμες πηγές του ελληνικού πενταγώνου η σφοδρή κακοκαιρία εξαιτίας της οποίας είχε καλυφθεί από χιόνι η ιδιαίτερα στενή οριογραμμή στο χέρσο κομμάτι του ποταμού Έβρου και η συνεχιζόμενη χιονόπτωση ήταν με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία η αιτία που τα δυο στελέχη της ελληνικής περιπόλου απώλεσαν τον προσανατολισμό τους και πέρασαν στο Τουρκικό έδαφος.

Σε κάθε περίπτωση από το ελληνικό πεντάγωνο διευκρίνιζαν, ότι επουδενί δεν ασκήθηκε βία ή δεν καταγράφηκε οποιαδήποτε απώλεια των ορίων από πλευράς των τουρκικών αρχών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ρε άντε από εδώ τσογλάνι ανθέλληνα χοντρέ, νομίζεις ότι παίζεις ακόμα με τα στρατιωτάκια σου όταν ήσουν μικρό παιδοβούβαλο. Στημένοι τους την είχαν οι μογγόλοι.

Comments are closed.