Θρήνος στον Βόλο: “Έφυγε” 17χρονος μαθητής στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης – Ο ιός της γρίπης του στοίχισε την ζωή

Κοινοποίηση:
mathitis

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου, που ζούσε στο Βόλο με την οικογένειά του.

 

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο άτυχος Γιάννης, αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας με τα πνευμόνια και έπαιρνε φάρμακα, ενώ ένας ιός της γρίπης, τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται ότι επιβάρυνε τον οργανισμό του.

Ο 17χρονος μαθητής μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Θρήνος στο Βόλο, με που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του άτυχου παιδιού, που ήταν μαθητής σε Λύκειο, ενώ συντετριμμένοι οι γονείς, ο μεγαλύτερος αδελφός, οι παππούδες και συμμαθητές του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον άτυχο Γιάννη. Η κηδεία του μαθητή θα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μετα σου λεει…Υπαρχει Θεια Δικη…
    Δυστυχως δεν υπαρχει…

Comments are closed.