Θα τον μαζέψει κάποιος επιτέλους αυτόν τον γεροξούρα;;; ΔΗΛΩΣΗ – ΣΟΚ από τον Μπουτάρη:«Το κτίριο της Libertatia κάηκε από ομάδες ΠΑΟΚτσήδων» – Δεν την παλεύει κάστανο λέμε! Άσπρη μπλούζα και μέσα… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
mpoutaris_kaki_antilipsi_oti_i_makedonia_einai_mono_elliniki_1

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε φοιτητές δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ανέφερε πως ομάδες ΠΑΟΚτσήδων ήταν εκείνοι που έκαψαν το κτίριο της Livertatia.

«Κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠΑΟΚτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί. Και μαλώνουν μεταξύ τους αυτοί. Παοκτσήδες, ε! Κύριο αντικείμενο κοινό που τους συνδέει είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουν διαφορετική αντίληψη ο καθένας για τον ΠΑΟΚ. Αυτοί βάλανε φωτιά. Αυτό είναι δεδομένο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Για τους εβραίους σου, που κάνουν ανεξέλεγκτοι κουμάντο στα οικονομικά του δήμου θα μας πεις τίποτα ξεφτιλισμένε δήμαρχε; H ακάμη είσαι μεθυσμένος από τη χθεσινή οινοποσία στα μπουρντέλα της πόλης που σε κουβαλούν κάθε βράδυ για πίπες με τους αφρικανοασιάτες, μαζί με τα viagra σου;

  2. Καλυτερα καμένο κτίριο παρά γεμάτο αρουραίους συστημικους πληρωμένους απο το αφεντικό του Μπουτάρ τσογλάν του Soros και ΣΙΑ. Να πιάσουν φωτιά και τα σπίτια τους να έρθει η κάθαρση.

  3. Κοίτα εβραιοσκώληκα μην δεις κανέναν Κλεομένη με τίποτα ΠΑΟΚτζήδες και σε πάει γ.. μέχρι Τουρκία καμια μέρα φασίστα.

  4. ποιος να το μαζεψει το τσολι που τον εκαναν δημαρχο η εβραιοι και τα κομματοσκυλα/τεμπελοσκυλα του δημου θεσσαλονικης

Comments are closed.