“Θα τον γ@μησω”- Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Ο γνωστός γιατρός που δεν θέλησε να πληρώσει τον λογαριασμό λέγοντας….(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
wwqqqq_566_355

Βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής σε γνωστή παραλιακή ψαροταβέρνα της Πάτρας με πρωταγωνιστή γνωστό Πατρινό γιατρό και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Όταν ήρθε η στιγμή της εξόφληση του λογαριασμού, η μη ύπαρξη μηχανήματος POS στο κατάστημα, προκάλεσε την αντίδραση του πελάτη ο οποίος δήλωσε πως ο ιδιοκτήτης ήταν υποχρεωμένος να διαθέτει μηχάνημα ή στην αντίθετη περίπτωση να ενημερώνει μέσα από ανάρτηση σε εμφανές σημείο, πως δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για να γνωρίζει πριν κάτσει και παραγγείλει.

Η πρόθεση του γιατρού να αποχωρήσει χωρίς να πληρώσει προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να ακουστούν βαριές κουβέντες με τον σερβιτόρο του καταστήματος να πιάνει τον πελάτη από το λαιμό. Το επεισόδιο έληξε χάρη στη επέμβαση των ψυχραιμοτέρων ενώ ο γνωστός πατρινός γιατρός έφυγε από το μαγαζί χωρίς να πληρώσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο γιατρός έχει δικιο;Κανένα δίκιο δεν έχει ο γιατρός. Ο εστιάτορας δεν είναι υποχρεωμένος να δεχθεί πιστωτικές καρτες..θα μπορούσε να πάει στο πλησιέστερο ΑΤΜ και δεν θα υπήρχε κανένα προβλημα..

  2. καλος λαλακας και ο ενας και ο αλλος. ο αλλος απο ολες τις μερες του χρονου διαλεξε Μεγ. Παρασκευη να παει στην ταβερνα…. ημαρτον !

  3. Ρε όλα σ αυτή τη Πάτρα γίνονται……..

  4. Σας ενοχλεί ο ταβερνιάρης που δεν θα κόψη απόδειξη και παρόλα αυτά πληρώνει και ταΐζει ενα σωρό εργαζόμενους ,για τον μαθηματικό που κάνει φροντιστήρια και τα εισπρατει μαύρα δεν εχω ακούσει κανέναν να λεει τίποτα , για τον αλβανο που τα στελνει στην αλβανια και μετα ζητάμε απο την μερκελ δανεικά δεν λέμε τίποτα

  5. ENTAΞΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ “ΜΑΥΡΑ”(ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ)…Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ POS ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

  6. O φακελακιας δεν ήθελε να πληρώσει , σαν δεν ντρέπεται ,

  7. Αφορμή ήθελε ο κωλόγυφτος να περιδρομιάσει τζαμπούρα. Ας βρουν το ιατρείο του να κάνουν μια επίσκεψη με σκεπάρνια και λοστούς.

  8. Ο γιατρος εχει δικιο.Ο ιδιος ομως εχει την αντιστοιχη ταμπελα στο ιατρειο του;Κοβει αποδειξεις;Οχι να ζηταμε απο τους αλλους να ειναι σωστοι κι εμεις απατεωνες.

  9. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΣ??? ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ! ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Comments are closed.