«Θα σε γ@μησω ρε μ@υνι…»!Καταγγέλλει επίθεση από τον Μπόγρη ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
Bogris

Επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη καταγγέλλει πως δέχθηκε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος στα social media, ο σέντερ του Ολυμπιακού του επιτέθηκε σε μαγαζί στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Σωτήρης Γεωργίου, το περιστατικό έγινε ενώπιον δύο συμπαικτών του Έλληνα σέντερ, που έδειχναν να μην έχουν καταλάβει τι είχε συμβεί, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Αναλυτικά, όσα έχει γράψει ο δημοσιογράφος:

SotirisGeorgiouEpithesi

SotirisGeorgiouEpithesi1

SotirisGeorgiouEpithesi2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. γλεντα τους ολους γεωργιου !! αμα τα χωνεις στην εξουσια σε βλαπτουν !!! στεφανε καλεσε τον στην εκπομπη καποια μερα ταιριαζουμε σε πολλα με τον Σωτήρη !!

  2. Σωτήρη αγορίνα μου είσαι σίγουρος ότι ο Μπόγρης είχε εντελώς άδικο;;;Ποιός δημοσιογράφος θα τολμούσε να ψελήσει όχι να γράψει ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι (κυρίως) αλλά και της καλαθοσφαίρησης της υδατοσφαίρησης κ.λ.π σε όλον το κόσμο και στην Ελλάδα βέβαια ξεπλένουν βρώμικο χρήμα;;;Οι παίκτες οποιασδήποτε ομάδας δεν πρέπει να βάλλονται γιατί κάνουν μόνο τη δουλεία τους ανάλογα με τα προσόντα τους βέβαια. Οι μαλάκες σαν εσένα πρέπει να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν και αν έχουν αρχίδια να αναφέρουν τους νονούς του χώρου στα αρθρογραφήματά τους π.χ. Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Πατέρα, Βαρδινογιάννη κ.λ.π,κ.λ.π…….. Με τους νονούς όμως δεν τα βάζεις όχι εσύ προσωπικά αλλά κανένας δημοσιογράφος της φακής γιατί αυτοί σας ταίζουν και άμα τους τσαντίσεις μπορεί να τραβήξουν και το καζανάκι κατάλαβες κύριε Γεωργίου Σωτήρα!

Comments are closed.