ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ αντιδράσεις. Η απάντηση Βελόπουλου για “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” στην πρόταση του Στεφ. Χίου για ” ευρεία πατριωτική συνένωση”: “Όχι, εγώ δεν…”

Κοινοποίηση:
anatreptiko-xios5-5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) -ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΥΧΡΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.- ΔΡΑΚΟΥΣ -ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    1. καλώς τα @@ μας τα δυό…

      πού χάθηκες εσύ ρε σύντροφε;;;

      1. Διορίστηκε σε hot spot για να ξεσκατίζει λαθρομετανάστες και ότι άλλο του ζητήσουν να κάνει οπότε δεν είχε χρόνο να μας διασκεδάζει με τις λαλακίες που κατά καιρούς γράφει.

    2. Οσο σε πανε και σενα τρενο οι λαθρο της κυρα τασιας.

  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΛΑΓΟΝΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ… ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΣΑΙ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΠΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ…. ΕΛΕΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!

  3. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΝΑ ΤΕΛΟΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΛΟΥΣ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΣ..ΑΡΚΕΤΑ..ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ..

  4. Πρώτα πασόκος,μετά με τον καρατζατούμπα που ψήφισε το μνημόνιο χέρι-χέρι με το “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” και συγκυβέρνησε με το πασοκ και την νδ,μετά με τον σαμαρά στην νδ,μετά μόνος του να μας μιλάει για συμμαχία με το Ισραήλ,μετά να μας τα αλλάζει και να μας μιλάει για τον Πούτιν και τώρα με ένα κόμμα με “φιλορωσσικό πρόσημο”.Ε είναι λογικό να μην θέλει την Χ.Α.,όπως επίσης είναι πολύ πιο λογικό να μην τον θέλει και η Χ.Α.
    Για μένα πάντως το θέμα δεν είναι αυτά που είπε ο Βελόπουλος για την Χ.Α. αλλά το πως “χειρίστηκε” την σύγκριση που έκανε ο Στέφανος και το ερώτημα που έθεσε για άκη και Ντερτιλή.Τέτοια κάλυψη στον άκη δεν θα προσέφερε ούτε η σταμάτη.

  5. ΠΩΠΩ..ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΟΠΟΥΛΕΣ…ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ..

  6. Κύριε Βελόπουλε εαν ο Ακης εκλέχθηκε λέγοντας στον κόσμο οτι θα σας ξεκολιασω στο κλέψιμο και στα παπάρια μου η απόψεις σας …τοτε έχεις δικιο εαν ομως οχι τοτε δεν έχεις δικιο μηπως τωρα που θα κανης κόμμα η έκανες εαν ο κοσμος σε ψηφίσει θα κανης τα ΙΔΙΑ :;;;;μαλλον…

  7. Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΛΑ
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    1. Το κλεπτοκρατικό τόξο ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΛΑ
      ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  8. παντως οταν ακουσε χρυση αυγη τον τσιμπησε μυγα…γιατι κυριακο????επειδη εχεο ρευμα η χρυση αυγη κ εσυ ηρθες στη σπαρτη κ μαζεψες 30 ατομα???ασε ρε βελοπουλε μονο να πουλας εισαι τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..
    ο χιος σωστα λεει να υπαρξει συσπειρωση των πατριωτων για να ριξουμε τους αναρχοαπλυτους μπολσεβικους κ τα σταλινοσπερματα της προδοτικης κ ανθελληνικης εριστερας!!

  9. μα ολοι ιδιοι να ειναι εσεις δεν θελετε τους ελληνες οι αλλοι την χα ε και εγω δεν θελω αυτα τα κλεφτολαμογια που προδοσανε την χωρα μου και στο φιναλε τι εκανε η χα που τους εχει κατσει σαν κοκαλο δεν κυβερνησε ποτε οι αλλοι κατεστρεψαν αυτο τον τοπο και καλα λεει ο χιος να σαπισει στην φυλακα . αυτος τωρα θα περναει ζωη και κοτα με τα κλεμενα α ρε ελληνες ποσο προβατινες ειστε

  10. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΑΡΟ!!!! ΡΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ?? ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Χ.Α. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ .ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Η Χ.Α. ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠ ΤΟ 8% . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ , ΟΧΙ ΤΟΝ Ν.Μ.

  11. Χιο ακου προσεκτικα τον Βελοπουλο και μην μπλέκεις με τους υποδικους και εντος ολιγου καταδικους της χρισαβγιτικης συμμοριας.
    Μονο κακο θα κανεις στον πατριωτικο χωρο.

  12. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ

  13. Ο Βελόπουλος είναι γλύφεις των Εβραίων οι οποίοι τον προωθούν για να διαλύσουν την Χ.Αυγή. Πρώτη μούρη σε διάφορα δελτία και εκπομπές γιατί άραγε . Εχετε δει άλλων αρχηγό μικρού κόμματος να προωθείτε έτσι;

  14. Συναντησα καποιους απο το σοι σου και μου ειπαν οτι εισαι μεγαλος καραγκιοζης αλλα δεν θελω να πω ονοματα για να μην μαλωσετε.Αειντε πνιξου βρε μπετοβλακα.

    1. Κερατούκλη μανιάτη, κατάλαβες μάλλον ποιον εννοώ. Επειδή, αντικρίζοντας και μιλώντας με αυτήν τη γυναίκα λες: ”αποκλείεται αυτή η γυναίκα να γέννησε αυτό το ΤΕΡΑΣ! -Δεν είναι δυνατόν”! Θα την προστατέψω χωρίς να αποκαλύψω περισσότερα όσο κι αν βρίζεις. Πάντως, σου δίνω συγχαρητήρια διότι, ως μανιάτης και χρυσαυγίτης που είσαι, δεν έκανες ούτε ένα ορθογραφικό λάθος. Αποτελείς ίσως μοναδική εξαίρεση στον κανόνα.

  15. Υπάρχει μάνα βουλευτή της Χρυσής Αυγής που ντρέπεται για τον γιο της που είναι σε αυτό το (ας πούμε κόμμα). Μάλιστα, αποκαλεί την Χρυσή Αυγή ”ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ κ.α.” Δεν θα αποκαλύψω την περιοχή όπου διαμένει ή είναι υποψήφιος για να μην τον/την φωτογραφήσω και προκληθούν ενδοοικογενειακές εντάσεις κ.λ.π. Είναι πολύ δυνατό όνομα της Χρυσής Αυγής.
    ***Σεβασμός σε αυτά που γράφουμε πίσω απ’ την ανωνυμία που μας προσφέρει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. -Είναι 100% εγκυρότατη πληροφορία.

    1. Ενώ θα ήταν περήφανη αν ο γιός της ήταν βουλευτής στο τιμημένο ΠΑΣΟΚ, στην ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΚΚΕ,ΠΟΤΑΜΙ,ΑΝΤΑΡCIA κλπ. Εχεις δίκαιο για του χρυσαυγήτες βουλευτές κάθε μέρα δολοφονούν έχουν γεμίσει οι δρόμοι με πτώματα. Αυτοί φταίνε που η Ελλάδα κατάντησε έτσι χρεοκοπημένη με χιλιάδες αυτοκτονίες. Αυτοί έκλεψαν το δημόσιο χρήμα, φτωχοποίησαν την κοινωνία και άνοιξαν τα σύνορα για να γίνει η Ελλάδα ισλαμική χώρα.

    2. Όλοι κάνουν λάθη…ακόμη και οι μάνες…αν μάλιστα είναι και μεγάλη γυναίκα είναι λογικό να έχει επηρεαστεί από την προπαγάνδα και την λάσπη της τηλεόρασης…Σαν την μητέρα του αείμνηστου στρατηγού Παττακού…που όταν τον ρώτησε “γιατί παιδί μου έκανες αυτό το κακό;” ο στρατηγός αναρωτήθηκε “τι κακό έκανα,που της έφερα το νερό και το ρεύμα στο σπίτι;”…Όπως και η μητέρα του αείμνηστου στρατηγού κατάλαβε το λάθος της…έτσι και η μητέρα του βουλευτή της χ.α. θα καταλάβει το λάθος…και θα αντιληφθεί ότι οι οι μόνοι δολοφόνοι είναι το κλεπτοκρατικό τόξο…και οι μπούφοι που το στηρίζουν…καλή ώρα…

  16. Κατά το Βελόπουλο όσοι εκλέγονται έχουν το δικαίωμα να κλέβουν και να δικαιώνονται.

    Α ρε κάτι άνθρωποι που θέλουν να φτιάξουν κόμμα και να μας σώσουν από αυτούς που μας
    κλέβουν 40 χρόνια…

  17. Μακρια απο πολιτικαντηδες τύπου Βελόπουλου. Ο τύπος έχει παρελθόν.
    Να μην ξεχνάμε.
    Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο
    πούλησε τον Καρατζαφερη για να την βολέψει,
    Εφυγε απο την ΝΔ όταν βγήκαν οι θέσεις για προέδρους οργανισμών και δεν πήρε τίποτα
    Ηθελε να ξαναπάει στην ΝΔ για Ευρωβουλευτής και αφου αντέδρασαν ΝΔκρταες και δεν θα τον έβαζε τελικά ο Σαμαράς στο Ευρωψηφοδέλτιο δεν πήγε και έλεγε ότι εγω δεν θα πήγαινα αλλά τελικά παραδέχθηκε ότι όντως θα πήγαινε.
    Γλύφει τον Γεωργιάδη και συναντιέται μαζί του.

  18. ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΡΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    1. Βλαντ γίνεται προσπάθεια Ένωσης πατριωτων πολιτικών προσώπων υπεράνω όλων η Πατρίς​ αν θέλουν να αποκαλούνται πατριώτες…
      Εδώ μέσα όσοι πιστεύουν ότι μόνο οι χρυσαυγητες είναι πατριώτες η ο Βελόπουλος είναι περισσότερο πατριώτης η ο Καρατζαφέρης ας ρωτήσουν έναν ιστορικό τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν γίνει ένωση, τι θα συμβεί!!!

  19. Ο Βελοπουλος προωθει την πραματεια του…ΕΛΕΟΣ με τους ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πια!!! Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΝΤΑ! ΓΝΗΣΙΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ! ΠΡΩΤΟΣ! ΜΑΚΡΑΝ ΟΛΩΝ! ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ!!!

  20. Έχει δίκαιο ο Βελόπουλος για την ΧΑ αλλά το παρελθόν είναι παρελθόν και η πατρίδα χρειάζεται ενωμένες πατριωτικές δυνάμεις.

    1. TI εχει αυτο το “παρελθον” επιιτελους της ΧΑ??? ΜΟΥ ΛΕς ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΛΙΓΟ???? να μαθω κ εγω δλδ.

      1. Κάνεις το χαζό, ναζιστάκο, ή χρειάζεσαι αντιφασιστική “επιμόρφωση”; Ο τελευταίος φασίστας που προσέγγισε τα όρια της γειτονιάς μου ακόμα μετράει δόντια στο πεζοδρόμιο.

        1. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ?………… ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟΥΛΙ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΠΑΡΙΘΜΙΣΕ ΜΑΣ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΜΕ…….. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΤΕ……ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΞΙΣΟΥ…… ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ Κ ΠΟΥ ΜΕΝΩ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?…..

        2. το νου σου κοπελιά σου έφυγα κάτι πόντοι από το καλσόν

        3. Προσεξε αντιφασιστικο πουστρακι μην ανοιγεσαι πολυ γιατι τα παν κ αλλοι αυτα και δεν ειχαν καλη καταληξη

        4. Σιγά ρε μεγάλε κατέβασε ταχύτητα ντουμανιάσαμε!

Comments are closed.