Θα πάθετε ΠΛΑΚΑ! Αυτό είναι το πιο κακόγουστο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της XΩΡΑΣ… και βρίσκεται στα Γιάννενα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1504

Στην εβδομαδιαία εκπομπή ”Εκτός των τειχών ”, του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων, μίλησε ο εικαστικός Γιώργος Κεβρεκίδης, που κατασκεύασε το Χριστουγενιάτικο δέντρο, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Το έργο,σύμφωνα με το epirusgate.gr έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην πόλη και έχει διχάσει τους πολίτες, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θεωρούν κακόγουστο, που δεν σε βάζει με τίποτα στο πνεύμα των ημερών. Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή του εικαστικού,στον δημοσιογραφο Γιώργο Γκόντζο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κύριε Κεβρεκίδη παρακολούθησα την ερμηνεία σας μέχρι 16:59, εκεί που λέτε ότι τα τσουβάλια που βάλατε γύρω γύρω συμβολίζουν … τι είπατε, από λαϊκούς συμβολισμούς ? Εννοείτε για τους παγουράδες? Αυτό είναι βρισιά για τους Γιαννιώτες. Επίσης όντως βλέποντας το έργο σας μου εξάπτεται τα αισθήματα μου. Αν σας είχα μπροστά θα σας έριχνα τέτοια σφαλιάρα! που θα ξεχνάγατε το όνομα σας. Τι μέσον και ποιούς ταΐσατε για να εκθέσετε αυτό το έκτρωμα? Πόσα πήρατε σε αυτή την κρίση που συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν?

Comments are closed.