ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ! Με ψηλά το κεφάλι οι 2 στρατιωτικοί μας στις φυλακές της Τουρκίας! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Mitretodis-750x430

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται για 84 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, έδωσαν την δική τους απάντηση στην τουρκική προπαγάνδα.

Οι Τούρκοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο οι δύο στρατιωτικοί φαίνονται να μεταφέρονται στα δικαστήρια για την εξέταση του τρίτου κατά σειρά αιτήματος τους για αποφυλάκιση.

Ωστόσο παρά τις χειροπέδες και την ισχυρή δύναμη της στρατοχωροφυλακής αν και δεν υπάρχει καν φόβος απόδρασης, οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι εκείνοι που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Κατεβαίνουν από την κλούβα με ψηλά το κεφάλι και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επιστρέφουν παρά την απόρριψη και του τρίτου αιτήματος, δείχνοντας να αδιαφορούν πλήρως για τον ψυχολογικό πόλεμο που επιχειρεί το τουρκικό καθεστώς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι πολιτικάντηδες είναι άξιοι μόνο γιά διορισμούς δικών τους, γιά ψήφιση ευνοϊκών γι αυτούς και τα Αφεντικά τους Νόμων, γιά να παίρνουνε μίζες. Στα Εθνικά Θέματα είναι προφανής η ανικανότητά τους να διαχειριστούν με επιτυχία οποιαδήποτε κατάσταση. H ‘δημοκρατία’ τους είναι σάπια, κάλπικη, διεφθαρμένη, ένας Οχετός Αθλιότητας.

  2. Αθώος στη φυλακή! Αποζημιώνεται άραγε; Η πράξη αυτή των Μογγόλων είναι από μόνη της αιτία πολέμου χωρίς προειδοποίηση με όλα τα μέσα όλους τους δυνατούς και πιθανούς στόχους μέχρι και την τελευταία σφαίρα. Αλλά ποιός θα το κάνει οι 300 ΕΥΝΟΥΧΟΙ της Βουλής;

Comments are closed.