Η φωτογραφία που εξέθεσε πολλούς!! Εσείς τι βλέπετε σε αυτή την εικόνα;

Κοινοποίηση:
ynon9ba5

Ένα «αστειάκι» ήθελε να κάνει ο άνθρωπος που ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στο Facebook και προκάλεσε την οργή ατόμων που τάσσονται κατά της μετανάστευσης- και άφθονο γέλιο.

Ο Johan Slattavik ανέβασε αυτή τη φωτογραφία που δείχνει έξι άδεια καθίσματα λεωφορείου, γράφοντας στη λεζάντα «Τι σκέφτεται ο κόσμος γι’ αυτό;». Τα μέλη ομάδας στο Facebook με το όνομα «Fedrelandet viktigst» (που μεταφράζεται σαν «Πρώτα η Πατρίδα») είδαν, όπως φαίνεται, γυναίκες με μπούργκα στις θέσεις των καθισμάτων και η οργή ξεχείλισε.

Οι χρήστες χαρακτήρισαν το θέαμα «τρελό», «τρομακτικό» και «τραγικό». Ένας έγραψε: «Δείχνει τρομακτικό, θα έπρεπε να απαγορευτεί. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιος είναι από κάτω. Θα μπορούσαν να είναι τρομοκράτες με όπλα».

Ο Slattavik όμως, όπως εξήγησε, ήθελε απλώς να κάνει ένα «αστειάκι» για να δει, όμως, πώς θα αντιδράσει ο κόσμος. «Τη δημοσίευσα για να δω τι θα γίνει» τόνισε, προσθέτοντας πως ήταν σοκαριστικό το πόσο άνθρωποι «την πάτησαν».
ynon9ba5

Όταν τις δει στα αλήθεια καμιά μέρα δίπλα του θα του κοπεί η όρεξη για πλάκα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα θα είναι Περισσότερη μετανάστες μουσουλμάνοι, και λιγότερη Έλληνες αφού δεν γεννάνε όπως παλιά λόγο κρίσης, άσε που η περισσότεροι φεύγουν στο εξωτερικό. Και αυτό το φαινόμενο στην φωτογραφία θα γίνει πραγματικότητα, και σύντομα θα το ζούμε καθημερινά.

  2. Ωραια εικονα , ετσι να πηγαινετε εσεις οι αχρηστοι φτωχομπινεδες , με το λεωφορειο παρεα με τον χαρο… Συντομα , εαν δεν συμβαινει ηδη….
    η’ μηπως περιμενετε να αντιδρασουμε εμεις που δεν προκειται ποτε να μπουμε σε μεσο μαζικης μεταφορας ….
    Να παρετε ποδηλατα αν δεν σας αρεσει ..

  3. Και εγω αυτο ειδα σαν να ηταν γυναικες με μπουργκα!!!

Comments are closed.