Η υπηρεσιακή βουλγαρική κυβέρνηση αρνείται τα ρωσικής κατασκευής μαχητικά αεροσκάφη

Κοινοποίηση:
voulgarikos-stratos

Η Βουλγαρία σκοπεύει ο στρατός της να ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως από τη Ρωσία. Οι αρχές σχεδιάζουν να αγοράσουν οκτώ νέα μαχητικά αεροσκάφη.Για την υλοποίηση αυτής της απόφασης, ο βουλγαρικός στρατός αιτήθηκε περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ.

Η απόφαση ελήφθη από τη σημερινή κυβέρνηση της χώρας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ηχώ της Μόσχας», η οποία επικαλείται δημοσίευμα του Itar Tass που μεταφράζει το echedoros-a.gr.

Η υπηρεσιακή βουλγαρική κυβέρνηση, υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Γκιόργκε Μπλιζνάσκι ενέκρινε τον στρατιωτικό προγραμματισμό «Βουλγαρία στο ΝΑΤΟ -2020» , όπου μέσα σε αυτόν αποφεύγεται η χρήση των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Ο νέος στρατιωτικός προγραμματισμός της Βουλγαρίας, προβλέπει έναν νέο τύπο μαχητικών αεροσκαφών, τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών, τη δημιουργία ταγμάτων μάχης, την απόκτηση νέων ραντάρ 3-d και την αγορά περιπολικών σκαφών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ

Comments are closed.