Η τρέλα του Χίτλερ ΔΕΝ είχε όριο! «Τα UFO των Ναζί»: Σχεδίαζε να φτιάξει και ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ δίσκους(;)

Κοινοποίηση:
xitler_2

Ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό σταθμό στη Γερμανία αποκαλύπτει μια αμφιλεγόμενη θεωρία που πολλά έχουν ακουστεί , άλλα τόσα δεν έχουν διαπιστωθεί κι ακόμα περισσότερα αιωρούνται στον αέρα. Η αμφιλεγόμενη θεωρία; Ότι ο ιπτάμενος δίσκος που κατέπεσε στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό, το 1947, ήταν στην πραγματικότητα μια πυραυλική δοκιμή από τους Ναζί.

Το ντοκιμαντέρ «UFOs του Τρίτου Ράιχ» περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ιστορικούς, επιστήμονες και αρχειοθέτες. Ένας αστυνομικός, και ένας Πολωνός δημοσιογράφος, έγραψαν ένα βιβλίο στο οποίο περιγράφονται λεπτομερώς τα σχέδια του ηγέτη των Ναζί, Αδόλφου Χίτλερ για να δημιουργήσει το «Wunderwaffe» και μίλησαν για τις δοκιμές που οι Ναζί έκαναν πάνω από την Πράγα και τη Γερμανία όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ.

Αυτή η θεωρία, ότι οι Ναζί προσπάθησαν να δημιουργήσουν UFO υποστηρίχθηκε και από τον γερμανό μηχανικό Τζορτζ Κλάιν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα εν λόγω σκάφη δημιουργήθηκαν από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να διερευνήσει την πιθανότητα ότι ένας από αυτούς τους ιπτάμενους δίσκους που ονομάζεται «μοντέλο Schriever-Habermohl» να είναι το ένα που συνετρίβη στο Ρόσγουελ το 1947. Το μοντέλο Schriever-Habermohl είχε σχεδιαστεί από τους μηχανικούς Rudolf Schriever και Otto Habermohl στην Πράγα, το 1941-1943.

Επίσης, διάφοροι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το μοντέλο Schriever-Habermohl πέταξε αρκετές φορές πάνω από την Πράγα, και ένας μηχανικός που εργάστηκε ως σύμβουλος για το έργο κατέθεσε ότι κατασκευάστηκαν συνολικά 15 πρωτότυπα όπως γράφει στο koolnews.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Eίχε μεγαλεπίβολα σχεδια ο Χίτλερ, ίσως φαντασμένος, ίσως και όχι, δύναμη είχε ότι ήθελε έκανε!

  2. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ να πουν τίποτα οι “εξιδεικευμένοι αναλυτές” του λόκου που αναλύουν με ΑΡΑΔΕΣ οτι η σβάστιγα του ΧΙΤΛΕΡ είναι σε 45 μοίρες γωνία σε σχέση με την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ κύριοι “εξιδεικευμένοι αναλυτές” να μας ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ εδώ η σβάστιγα είναι FLAT…

    ΑΛΛΑ μια ΖΩΗ τέτοιοι ήσασταν, ΤΩΡΑ θα ΑΛΛΑΞΕΤΕ???

    Τουμπεκί ψιλοκομμένο όταν πρόκειται να δικαιολογήσετε τις ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που γράφετε ανά καιρούς!!!

  3. Μην το κοροϊδεύεται. Πολλά μπορούσε να κάνει. Χρήμα υπήρχε άφθονο από τις οικονομίες των χωρών που κατακτούσε. Μην ξεχνάτε ότι είχε τα μεγαλύτερα επιστημονικά “κεφάλια”. Μετά την ήττα του Χίτλερ, άλλοι πήγαν Αμερική και άλλοι στην τότε Σοβιετική Ένωση. Ο Αϊνστάιν ήταν Γερμανός. Πολλούς επιστήμονες τους έχουν απαγάγει οι μεγάλες δυνάμεις της τότε εποχής.

Comments are closed.