Η στιγμή που ξέσπασε ο “ανταρτοπόλεμος” στο γήπεδο της Λεωφόρου-Εικόνες βγαλμένες από τη Νότια Αμερική

Κοινοποίηση:
leoforos-xouligan1

Η πληροφορία ότι το ντέρμπι «αιωνίων» πάει προς αναβολή προκάλεσε αναβρασμό στις εξέδρες, καθώς ο κόσμος είχε ηρεμήσει και περίμενε τη σέντρα. Ωστόσο, με το που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί μετά από απόφαση των διαιτητών, το πράγμα ξέφυγε.

Το πορτάκι στη θύρα των οργανωμένων έσπασε και αρκετός κόσμος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τα ΜΑΤ και έγινε χαμός. Δακρυγόνα, βόμβες κρότου-λάμψης, αντικείμενα, αλυσίδες και κάθε λογής αντικείμενα που ξηλώθηκαν από το γήπεδο, με τα επεισόδια να συνεχίζονται και να επικρατεί παντού πανικός!

Οι ζημιές στο γήπεδο είναι πολλές και οι αρχές έχουν συλλάβει δύο άτομα! Στη συνέχεια ακολούθησε ανταρτοπόλεμος, με οπαδούς να μπαινοβγαίνουν από το πέταλο και να συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Σταδιακά, λίγο πριν τις 21.30, το πέταλο ξεκίνησε να αδειάζει, με την ένταση να μειώνεται.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Με την αλητεία που κυβερνάει το ποδόσφαιρο μην περιμένετε και
    καλίτερα πράγματα.

  2. Αυτά δεν είναι πρωτοφανές, δυστυχώς είναι αντίποινα «ήθους».

    Για αυτά τα επεισόδια έχει κάποιο μέρος της ευθύνης κ ο διορισμένος πρόεδρος που παριστάνει τον σωτήρα κ κατρακυλάει την ομάδα κάθε χρόνο που περνάει… Τα σουβλάκια τελείωσαν… Μέχρι τον Ιανουάριο αν όλα πάνε καλά, κ πωλήσουν επιτελούς την ομάδα οι τωρινοί διοίκηση, θα έχουμε εξελίξεις στην ομάδα. Μην ρωτάτε τίποτα, να κάνουμε λίγο υπομονή κ βλέπουμε, κ μακάρι να γίνει…!

  3. Γνήσιοι τουρκαλβανέλληνες! Ε ρε πως θα τους γλεντήσουν όλους αυτούς οι τζιχαντιστές…

  4. Και μετα λεμε αν κινδυνευει η Ελλαδα απο επιθεση των τζιχαντιστων.Τι παραπανω να κανουν οι τζιχαντιστες απο τους μπαχαλακηδες καφροκεφαλους πρασινους,κοκκινους,κιτρινους κλπ;

  5. Αγαπητο Μακελειο, ο τιτλος για την Λατινικη Αμερικη ειναι παρατρβηγμενος. Εκει οι ανθρωποι ειναι ποιο πολιτισμενοι απο τους μπαχαλακιδες αυτη την ωρα στη λεωφορο Αλεξανδρας και ουτε το 1/100 δεν μπορουμε να πιασουμε της Ανθρωπινης Αξιοπρεπειας των λατινοαμερικαων, την ευγενεια, την παιδεια την ανθρωπια την εξελιξη, εγω θα ελεγα οτι η Ελλαδα ειναι κατι σαν Νιγηρια η Κονγκο οσο και να μας ποναει, αλλα εζησα πολλα χρονια εκει και σας το μεταβιβαζω ωστε η Αφρικη ειναι πιο κοντα στην Ελλαδα

    1. Αφού λοιπόν έζησες χρόνια στην Νότιο Αμερική θα γνωρίζεις ότι εκτός από την ευγένεια κ.τ.λ. που όμως δεν υπάρχει στους χουλιγκάνους,θα γνωρίζεις ότι Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ!!!!Και για να τα λέμε όλα,στην Λατινική Αμερική δεν μιλάμε για απλή αστυνομία αλλά για GUARDIA NATIONAL!!!Επίσης στην Λατινική Αμερική οι ΠΑΝΟΠΛΟΙ “αστυνομικοί” ΈΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΌΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!Πάνω κάτω μια από τα ίδια και στην Αφρική.

  6. …μην τραβάτε βίντεο φωνάζουν στο τέλος,μη φανεί το ρεζιλίκι ..

    1. παλι την εκανες τρεχοντας.???
      εισαι ο πρωταθλητης στο τρεξιμο

Comments are closed.