Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΚΑΙ Η… ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! «Μας δουλεύετε έτσι;»

Κοινοποίηση:
Clipboard29-600x300

Τα επεισόδια που έγιναν σήμερα στη βουλή, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σχολίασε η Σαμπρίνα.

Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η τραγουδίστρια, δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και απορεί αν τη δουλεύουνε!

Δείτε τι ακριβώς έγραψε:

«Τι θα γινει με τους καμεραμαν ρε παιδια…? Χαστουκια ακουμε απο δω, γρονθοκοπηματα ακουμε απο κει…και χαστουκια δεν βλεπουμε… δηλαδη οι καμερες κατα τυχη φευγουν την στιγμη εκεινη που καποιοι καταγγελουν οτι τους χαστουκισαν… ? μας δουλευετε ετσι?».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ποια χαστούκια, ποιά γρονθοκοπήματα; Εγώ δεν είδα τίποτα! Δε μας έδειξαν τίποτα! Αρα δε συνέβει ποτέ τίποτα!

  2. Και ξανθιά και έξυπνη. Όχι σαν τον αραπόδερμο κουτοπόνερο που ΛΟΥΦΑΞΕ μαζί με τη συμμορία από την σφαγή των Ελλήνων (μάλλον τουρκόσπορος θα`ναι) με αυτό το καραγκιοζιλίκι που έπεισε μόνο τις κρυφοαδελφές τις φίλες του..

  3. Που είναι τα πειστήρια για τα χαστούκια ; Λογικά ο καμερα μαν θα πρέπει να αποχαιρέτησε την βουλή όπως και ο αρχηγός της φρουράς.Σωστά; Τι όχι; Δε γίνεται και δεν μπορεί. Είχε μιας πρώτης ευκαιρίας να δει ο κόσμος τον άγριο ξυλοδαρμό από κάποιον που μολύνει την βουλή; Γιατί άραγε; Έτσι και με τον Τζήμερο πέσανε μπουκέτα και ρουθούνι δεν άνοιξε. Εμείς βέβαια δεν τα είδαμε αλλά είδαμε να τον πηγαίνουν σηκωτό Αυτό το είδαμε Τελικά πόσο σανό θα ρίξουνε στα πλήθη για χάρη της δημοκρατίας και της προόδου για να περάσουνε το 4ο μνημόνιο Τόση δημοκρατία θα την ζηλευε και ο Περικλής. Περαστικά μας

  4. Λογικα επρεπε να αποβληθεί ο Δένδιας απο την Βουλή. Υπαρχουν κανόνες ρης βούλησης που απαγορεύουν καποιον να περάσει μπροστά απο εναν βουλευτή που αγορεύει. Αλλα κι ετςι να μην ειναι, υπαρχουν και κανόνες ευγένειας. Επρεπε να πετάξουν τον Δένδια εξω. αυτο που εκανε ηταν απαράδεκτο.

    1. Που είναι αυτός ο κανόνας ρε πάτε καλά θα αποφασίζετε εσείς που θα περπατάει ο καθένας ;;;;; Κανόνας ευγένειας δεν είναι να μην βρίζεις;;;;Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗς ακολουθεί κάποιον κανόνα ευγένειας;;;; ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

      1. Εςενα βρε βλαμμενε πως θα σου φαινόταν αν μιλούσες και μάλιστα μεσα στην Βουλή για ενα τοσο σοβαρό θεμα και καποιος, ενω είχε τοσο χώρο να περάσει, περνούσε απο μπροστά σου χωρις φανερό λογο;;; Ειναι σαν να γράφει αυτα που λες στα παλια του τα παπούτσια. Οςο για τον κανόνα αυτον της βούλης, ψάξτο πριν ανοίξεις το στομα σου και πεις βλακείες. Για το θεμα της ευγένειας, δεν το συζητώ. Εξυπακούεται πως μια τετοια ενέργεια ειναι απαράδεκτη. Αλλα που να ξέρεις εσυ απο ευγένεια. Μαλλον δεν σου την έμαθε κανεις. Σε σταυλο μεγάλωσες μωρε;;;
        Οςο για τον Κασιδιάρη, δεν στηρίζω αυτο που εκανε, ιςως επρεπε να το αφήσει να περάσει ετςι, αλλα μαλλον έπεσε στην καλοστημένη παγιδα τους. Γιατι σιγουρα ηταν στημένο και μονο ενας ηλίθιος δεν το εχει καταλάβει.

  5. Αν ειχε λιγο μυαλο η κυρα Σαμπρινα θα ειχε καταλαβει ότι οι χρισαβγιτες ειχαν συνενοηθει από πριν με τον σκηνοθετη (που η είναι δικος τους η τον λαδωσαν) να αλλαξει καμερα για να μην υπαρχουν στοιχεια όταν κανει μυνηση ο Δενδιας.

    1. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΛΑΔΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ 2ΠΛΑΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ

    2. Αν ειχες λιγο μυαλό θα είχες καταλάβει ότι γίνονται μηνύσεις για χειροδικείες και χωρίς οπτικοακουστικό υλικό, με τη μαρτυρία του θύματος και την έκθεση ιατροδικαστή. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και 100+ μάρτυρες βουλευτές.

  6. ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΕΙ , ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ .ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ Χ.Α. ΜΙΑ ΜΑΖΑ .ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ .

  7. Προς ενημέρωση κυρίας Σαμπρίνας θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν κανονικά βίντεο (τα είδα μάλιστα στο μακελειό) τα οποία όμως δεν δείχνουν τίποτα από ξύλο, γροθιές, κλπ, που λένε, μόνο την μ@λ@κία του Δένδια για την οποία όμως δεν έχω ακούσει ακόμα ποια ποινή θα του επιβληθεί.

  8. τι το θελεις το σωσιβιο ρε συ Σαμπρινα…….. με αυτα τα πεπονια!!!

Comments are closed.