Η ομοφυλοφιλία είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του μάχιμου αστυνομικού

Κοινοποίηση:
x-default

Στα σώματα ασφαλείας , υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι ( αστυνομικοί , πυροσβέστες Λιμενικοί )  με έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα συμμετέχοντας  ενεργά στην εκκλησιαστική ζωή.

Η συνυπηρέτηση τους και πολλώ μάλλον η εκτέλεση βάρδιας με πρόσωπο ΛΟΑΤ , ήτοι πρόσωπο με  ομοφυλοφιλικές επιθυμίες – δεδομένου του ότι η Εκκλησία είναι απέναντι στην  ομοφυλοφιλία – συνιστά  γιαυτούς μια μορφή καταπίεσης .

Μια μορφή καταπίεσης που γεννά δικαιώματα !!

Από την άλλη ,σύμφωνα με το πειθαρχικό δίκαιο ( Άρθρο: 11 παρ ι ) Π.Δ 120/2008  , μεταξύ των παραπτωμάτων  που επισύρουν ποινή αργίας με απόλυση  ( ανώτερη πειθαρχική ποινή δλδ ) είναι και «Κάθε πράξη που …. συνιστά …… ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού διαγωγή, εφόσον δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλη διάταξη»

Τίθεται συνεπώς το ερώτημα . Η Συμπεριφορά που αναπόφευκτα εκδηλώνει ένας ένστολος ομοφυλόφιλος π.χ , συνιστά ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού διαγωγή , ειδικά όταν είναι αξιωματικός  , ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;

Εδώ υπάρχει  πράγματι  ένα νομοθετικό κενό στο πειθαρχικό δίκαιο , το οποίο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα .

Ωστόσο , υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση που προέκυψε απότομα , και  που πρέπει να ρυθμιστεί – αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ !!

Θα πρέπει  να ξεκαθαρίσει η πολιτεία εάν στα ψυχοτεχνικά τεστ των υποψηφίων για την είσοδο τους στις σχολές των σωμάτων ασφαλείας – γενικότερα – θα αποδέχεται εφεξής  , λεσβίες , ομοφυλόφιλους , Τρανσέξουαλ  , κτηνοβάτες , ζωόφιλους , νεκρόφιλους , σαπρόφιλους , κοπρόφιλους ,  γεροντόφιλους ,κ.α , ποιους από αυτούς , σε ποιές ειδικότητες  ,  και τούτο να σημειώνεται στα ατομικά τους έγγραφα .

Τα πρόσωπα αυτά ( οι ΛΟΑΤ συγκεκριμένα ) κρυβόταν και κρύβονται, φοβούμενοι συντηρητικές και ομοφοβικές αντιδράσεις . Η συμπίεση – καταπίεση που  ένιωθαν και νιώθουν  βρίσκει διέξοδο τώρα τελευταία και στην χώρα μας – και έτσι εκτονώνετε – στο μήνυμα « μιας αστυνομίας ανοιχτής » που προώθησε πρόσφατα η EGPA – που αποτελεί οργάνωση ομπρέλα δεκαπέντε ενώσεων ΛΟΑΤ αστυνομικών από χώρες της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων η Ελλάδα.

Ένστολοι αστυνομικοί – ως γνωστό –  από τουλάχιστον δεκατέσσερα κράτη της Ε.Ε. συμμετείχαν  στο Athens Pride τον περασμένο  Ιουνίου, στην πορεία διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ, προκειμένου να στηρίξουν τους ΛΟΑΤ  Έλληνες αστυνομικούς .

Η κατάσταση δηλαδή  ¨έχει ξεφύγει τελείως ¨, δεδομένου του ότι πολύ εξ αυτών ήταν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί .

Τι πρέπει να γίνει .

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις ασυμβίβαστου. Όπως , το επαγγελματικό ασυμβίβαστο των βουλευτών ( άρθρο 57 Συντάγματος ) , η ιδιότητα του ασφαλιστικού πράκτορα είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του μεσίτη ασφαλίσεων ,το ασυμβίβαστο εργολάβου – καναλάρχη ( καταργήθηκε ) , ασυμβίβαστη είναι η ιδιότητα του Χριστιανού με αυτή του ρόταρυ κ.α

Όλη αποδεχόμαστε ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ¨ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ¨ αλλά , και δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν τα άτομα αυτά ,  ρατσιστικά .

ΟΜΩΣ  «κυρίες , κύριοι και ενδιάμεσοι », όπως θέλετε να  έχετε δικαιώματα –να υπηρετείται δλδ   στα σώματα ασφαλείας,   που ευτυχώς είστε  λίγες εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα  – έτσι  δικαιώματα έχουν και όλοι  οι άλλοι , οι δεκάδες χιλιάδες , που πιστεύουν ότι « η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία  και αποτελεί παρέκκλιση από την δοσμένη από την φύση φυσιολογική συμπεριφορά » και που εξ αιτίας αυτού που πιστεύουν – το οποίο αποτελεί στοιχείο της ψυχοσύνθεσή τους και δεν μπορείς να τους το απαγορεύσεις  – δεν θέλουν να συνεργάζονται μαζί σας αφού , για διαφόρους προσωπικούς λόγους νιώθουν άβολα , ήτοι ,  καταπιέζονται ψυχικά .

Φτάσαμε δλδ στο άλλο άκρο να αναγκάζεται – πιεζόμενος ψυχολογικά –  αυτός που δεν σας ¨γουστάρει ¨ να κάνει βάρδια μαζί σας . Αυτό δεν είναι Ρατσισμός ;

Πρόταση , με δεδομένο του ότι η Εκκλησία ¨έχει απέναντί της¨ την ομοφυλόφιλα και στα σώματα ασφαλείας υπάρχουν χιλιάδες θρήσκοι υπάλληλοι που υπηρετούν .

1-Οι ΛΟΑΤ συνάδελφοι και συναδέλφισσες  , να αποδεχτούν την εγγραφή της ιδιαιτερότητά τους αυτής, στα ατομικά τους έγγραφα , εξ αρχής ή άμα με την διαπίστωσή της .

2- Να περάσουν από σχετικά ψυχοτεχνικά τεστ προκειμένου διαπιστωθεί και επιστημονικά η ιδιαιτερότητά τους αυτή . Δεν αρκεί να το δηλώσουν έγγραφος.

  1. ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ και σε υποστηρικτικά πόστα , κυλικεία , λέσχες , πρατήρια , συντηρητές , ¨ταχυδρόμοι¨. αγγελιοφόροι κ.α   ήτοι , να τους αφαιρεθεί ο χαρακτηρισμός Μάχιμος , προκειμένου έτσι να ικανοποιηθεί το αίτημα –  δικαίωμα των δεκάδων χιλιάδων υπόλοιπων που δεν είναι ΛΟΑΤ , και που καταπιέζονται όταν αναγκάζονται να συνεργαστούν μαζί τους  , φοβούμενοι να αντιδράσουν για να μην διωχθούν για ρατσισμό .
  2. Να  ξεκαθαρίσει η πολιτεία εάν στα ψυχοτεχνικά τεστ των υποψηφίων για την είσοδο τους στις σχολές των σώματα ασφαλείας – γενικότερα – θα αποδέχεται ελεύθερα εφεξής ΛΟΑΤ και με ποιες προοπτικές .

Όσοι συμφωνείται με τα ανωτέρω , εάν δείτε να μην εφαρμόζεται κάτι παρόμοιο με αυτό που προτείνουμε , να μην ρυθμίζεται το θέμα  … ξέρετε , τι πρέπει να συμπεράνετε .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Της πλάκας υψηλή αστυνόμευση είναι!
    Όταν κυνήγησαν τον συνάδερφο Σπυρόπουλο που δημόσια τα είπε που ήταν αυτοί οι “μάχιμοι”?
    Και τώρα γιατί κρύβονται πίσω από μια ανωνυμία μπορούν να μας πούνε?
    Ο άλλος βγήκε δημόσια και πήρε θέση και τον έχουν ποινικό κ πειθαρχικό!
    Αυτοί γιατί είναι ανώνυμοι?

  2. δεδομένου του ότι η Εκκλησία είναι απέναντι στην ομοφυλοφιλία …………..η εκκλησια δεν κανει του κεφαλιου της [ετοιμοι ειστε παντα να κατηγορησετε την εκκλησια]…..ο Θεος κατεστρεψε με φωτια τα σοδομα και γομορα αν αυτο σας λεει κατι.

  3. Αδικα χάνουμε τον καιρό μας ασχολούμενοι με τους γκεηδες. Υπομονή.
    Ετσι και αλλιώς σύντομα θα αφήσουν τους ισλαμιστες να τους καθαρίσουν όλους , αυτά είναι τα σχέδια της ΝΤΠ . Αυτοί κινδυνεύουν στο κάτω κάτω , όχι εμείς .

Comments are closed.