Η «μαγική» Ελλάδα της δεκαετίας του ’60-Τότε οι άνθρωποι αισθάνονταν και ζούσαν πραγματικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ελλαδα60

Η Ελλάδα τις δεκαετίες 60 και 70 ήταν ονειρεμένη για μερικούς απλούς λόγους. Όχι γιατί είχαν ανέσεις και λεφτά. Ίσα ίσα δεν υπήρχε σάλιο. Γιατί τότε οι άνθρωποι αισθάνονταν και ζούσαν πραγματικά. Τώρα όλα γίνονται για να γίνονται.

Τότε υπήρχαν αρχές, ήθη και αξίες.

Δείτε στο βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 (ΠΟΥ ΑΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ) ΗΤΑΝ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

  2. Οι πιο όμορφες δεκαετίες της Ελλαδας. 50, 60, 70, Αντε με το ζόρι μέχρι το 80. Απο κει και μετα, άρχισε η κατηφόρα και ο εφιάλτης για την Ελλαδα. Τοτε οι ανθρωποι ήξεραν να ζουν, ήξεραν να διασκεδάζουν. Ακομα και η φτωχια ηταν όμορφη, γιατι ήμασταν φτωχοί. Φτωχοί αλλα ξέγνοιαστοι. Μπορει να ακουγεται περίεργο αυτο, αλλα ετςι ειναι. Αααχ, αυτη η Ελλαδα έφυγε κι δεν θα ξαναγυρίσει, δυςτυχως.

Comments are closed.