Η Κομισιόν έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία πρότασή της – Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα

Κοινοποίηση:
tsiprasdiag

Η Κομισιόν έδωσε στο φως της δημοσιότητας την τελευταία πρόταση που έκανε στον Έλληνα πρωθυπουργό. Κατηγορεί τον

Αλέξη Τσίπρα ότι τα τίναξε όλα στον αέρα.

Διαβάστε αναλυτικά τι λέει το κείμενο:

Για την ενημέρωση του ελληνικού λαού και σε πνεύμα διαφάνειας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσιεύει τις τελευταίες προτάσεις όπως συμφωνήθηκαν με τους θεσμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) οι οποίες λαμβάνουν υπόψη τις προτάσεις των ελληνικών αρχών της 8ης, 14ης, 22ας και 25ης Ιουνίου 2015, αλλά και τις συνομιλίες σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι συζητήσεις επ’ αυτών των προτάσεων συνεχιζόταν με τις ελληνικές αρχές το βράδυ της Παρασκευής ενόψει του Eurogroupτης 27ης Ιουνίου 2015. Υπήρχε συναντίληψη όλων των εμπλεκομένων πλευρών ότι η σύνοδος αυτή του Eurogroupθα επιτύγχανε μια συνολική συμφωνία για την Ελλάδα, η οποία όχι μόνο θα είχε συμπεριλάβει τα μέτρα προς κοινή συμφωνία, αλλά θα κάλυπτε και τις μελλοντικές χρηματοδοτικές ανάγκες όπως και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Περιελάμβανε επίσης την υποστήριξη ενός πακέτου για μια νέα αρχή για την ανάπτυξη και την απασχόληση με τη πρωτοβουλία της Επιτροπής που θα υποστήριζε την ανασυγκρότηση και τις επενδύσεις στη πραγματική οικονομία, όπως είχε συζητηθεί και υιοθετηθεί στη συνεδρίαση του Κολλεγίου των Επιτρόπων της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2025.

Παρόλα αυτά, δεν έγινε εφικτή η τυπική ολοκλήρωση και παρουσίαση στο Eurogroup της τελικής εκδοχής αυτού του εγγράφου, ούτε της περίληψης μιας συνολικής συμφωνίας, λόγω της μονομερούς απόφασης των ελληνικών αρχών να εγκαταλείψουν τη διαδικασία το βράδυ της 26ης Ιουνίου 2015.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΤΙ , ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣΙΟΝ

  2. ???????? πρόταση ?????? εγώ βλέπω πως η ΕΕ έβαλε την ουρά κάτω στα σκέλια και προσπαθεί να βγει και λάδι, το κειμενο δεν μου λέει τίποτα ακριβός. απλώς τώρα έχουν το παλούκι βαθιά στων πάτο τους, και με τους εγχώριους γερμανοτσολιάδες θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα, γιατί αυτό δεν το έλεγαν πριν? γιατί νόμιζαν πως η Ελληνική κυβέρνηση μπλοφάρει και με την βοήθεια των παπαγάλων δημόσιοκάφρων θα τα φέρουν στα νερά τους, είναι αργά για δάκρυα ΕΕ, πάρτε τώρα των μπούλο σας και αδειάστε μας την γωνιά. τώρα που τα βρήκατε σκούρα προσπαθείτε να ενοχοποιείται τους άλλους και όχι των εαυτό σας. στα 2 μνημόνια μας δώσατε λάθος φάρμακο αυτοκτονώντας 10 χιλιάδες Έλληνες και δεν υποστήκατε της συνέπειες, και τώρα νομίζεται πως θα είναι όπως με τους προηγούμενους, γερμανοτσολιάδες που έπεφταν στα τέσσερα με το κάθε σας σφυριχτό, μόνο που η ρόλοι άλλαξαν και ήρθε η σειρά σας να πέσετε στα τέσσερα, εκτός αν η Έλληνες έχουν ακόμα των φραπέ στα χέρια και το τηλεχειριστήριο από την τηλεόραση και βλέπουν μέγα σκαι σταρ κτλ συστημικά κανάλια της διαπλοκής, και όσο για της τράπεζες το ξαναγράφω, δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να χρεοκοπήσει η τράπεζα της Ελλάδος, μια και ο ιδιοκτήτης που έχει το 94% ΡΌΤΣΙΛΝΤ δεν θα το επιτρέψει να χάσει την κυριαρχία της Ελλάδας και τόσο μέλι που υπαρχή και ο νοών νοείτε, και φυσικά πάλι θα δώσουν λεφτά για να σώσουν την τράπεζά του, και ο Ελληνας θα τα πληρώσει για ακόμα μια φορά

Comments are closed.