Η “καυστική” απάντηση της Ραχήλ στους ΑΝΕΛ για την διαγραφή: “Καλό Ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί”

Κοινοποίηση:
raxil

Με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο απάντησε η Ραχήλ Μακρή, στη διαγραφή της από τους ΑΝ.ΕΛ…

Στο μήνυμά της μέσω Facebook καταφέρεται κατά του αρχηγού του κόμματος, Πάνου Καμμένου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συγγνώμη “όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝΕΛ”.

Όλο το κείμενο της Ραχήλ Μακρή στο Facebook:

“Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνεργαστούν με την ΝΔ και να μην ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνυπογράφουν τροπολογίες με τον Άδωνη που θίγουν το δημόσιο συμφέρον και υπονομεύουν το έργο της δικαιοσύνης.

Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να καταδικάσουν την συνεργασία με κόμματα και πρόσωπα που ευθύνονται για την ανθρωπιστική κρίση του Ελληνικού λαού.

Θεωρούν υβριστικό το ότι τους ζητώ να εκπληρώσουν τις θεσμικές υποχρέωσεις και να τηρούν τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να ασκήσουν πειθαρχικό έλεγχο στα στελέχη που έδρασαν αντικαταστατικά, αντικινηματικά και υπονόμευσαν το κίνημα.

Θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συνγώμη όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝΕΛ.

Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν αληθεύει το κατηγορητήριο της εβραίας προς τον Καμμένο. Τότε είναι πολύ πούστ#ς. Κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό. Να βγει και να την αντικρούσει.

Comments are closed.