Η Ιερά Σύνοδος ξεκαθαρίζει ότι ο «πατήρ Κλεομένης» δεν έχει καμία σχέση μαζί της

Κοινοποίηση:
kl-735x459-630x400 (1)

Ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «ουδεμία σχέση» έχει με τον αποκαλούμενο «πατήρ Κλεομένη», εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αρκετά βίντεο, στα οποία εικονίζεται ο πατήρ Κλεομένης να βανδαλίζει μνημεία και αγάλματα.

Με αφορμή και τα τελευταία περιστατικά, η Ιερά Σύνοδος αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως.

»Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.

»Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του.

»Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. γεια σου πατερ κλεομενη!!στειλε τους μια νταμιτζανα ξυδι για τη τσαντιλα κανει καλο…..

  2. Λέει ψέματα η “ιερά” σύνοδος.. ο Πατήρ Κλεομένης έχει χειροτονηθεί παπάς, απαντάει σε τελευταίο βίντεο του… (αλλά το κατέβασαν και αυτό).

  3. εβραιηλα και μασσωνια ολη η ιερα συνοδος……ο κλεομενης και πατηρ ειναι…..και παππους…….ολοι οι απροσκυνητοι Ελληνες ειμαστε μαζι του……ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ολο το σιωνιστικο παπαδαριο του νεου ημερολογιου..

  4. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ <<<<<>>>>>>>ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ
    ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ Ν ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΔΨ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ Κ ΕΧΙΔΝΕΣ ΨΥΧΩΝhttp://neataksi.blogspot.gr/2014/05/blog-post_30.html

  5. Λελινικοι-παπαδες του Ν Ημερολογιου γιατι κυνηγατε τον πατερα Κλεομενη?Γιατι τα αφεντικα σας οι Ροθτσιντλ εθιχτησαν απο τον αγωνα του? Εσυ Κοπρωνυμε δεν εισαι Προεδρος της Εθνικης Τραπεζας κ βουτας απο τον ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ 2000 ευρω τον μηνα?
    Εσυ δενπροσκυνας τον ΠΑΠΑ τον τρισκαταρατο,τους μουσουλμανους ,τους αθεους κ τους μαγους με τον πνευματικο σου πατερα ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ?
    Εσυ δεν εκανες την Συνοδο του Κολυμπαριου για την πανθρησκεια,την καταργηση Αγιων ως ρατσιστων ΔΕΒ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙς ΜΕ ΤΟΥς ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕς?????? κλπ?
    Κοιτα εδω ζωον Κοπρωνυμε ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙς
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑς ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ Η ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΤΕ

  6. ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΠΟΙΟΙ ΣΙΩΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΗΣΑΝ . ΘΕΛΕΙ Η ΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗΣ .

  7. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

  8. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΕΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝΩΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ…..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥ ΠΑΠΠΑ.
    ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΜ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

  9. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ…. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ…..?? ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΟΙ ΓΡΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Ε Ε Ε……??

  10. Εννηται δεν είναι με τους νεοημερολογήτες που παίρνουν μισθό απο το κράτος
    (Έχει καταντήσει επάγγελμα)και πολυτελη αμαξάρες να μεταφέρουν τα καλοζωισμένα οπίσθια τους!είναι με το πατρώο ημερολόγιο.
    Παλαιοημερολογίτες που οι παπικοί του νέου θεωρούν αιρετικούς.

Comments are closed.