Όταν οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ είχαν ΦΙΛΟΤΙΜΟ! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ του απόστρατου ταγματάρχη του Ελληνικού στρατού,που ξεφτίλισε το πολιτικό σύστημα! “Σας φτύνω τώρα στα μούτρα ΑΛΗΤΕΣ γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφους σας!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
stratos_6

Ξεφτίλισε το πολιτικό σύστημα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

  2. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΨΗΛΑ .ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ .Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Δ Υ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ . Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ .ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΣΤΟΣ ΚΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ …ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟ 12 Η 13 ΤΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ .ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΛΔ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ .ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ .ΕΔΩ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΦΥΛΑΚΗ

  3. Απο την στιγμη που καποιος εχει τετοια εκπαίδευση και πείρα, την χρησιμοποιεί υπερ της πατριδας. Και ο νοων νοητω. Οι εν ενέργεια δεν κανουν τιποτα, τουλάχιστον ας μαζευτούν λιγοι ε.α κι ας κανουν κατι. Αληθεια τα Ο.Υ.Κ τι κανουν;;; Γιατι δεν κανουν κατι;;; Με την Γερμανική κατοχη τοτε, ο απλός κοςμος οργανώθηκε και αντιστάθηκε, τωρα τιποτα;;; Πολεμο και κατοχη εχουμε και παλι και νομιζω πως οι στρατιωτικοί μας το ξερουν. Τι κανουν γι αυτο;;; Φιλιππινεζες των λαθρο τους κατάντησαν και δεν μιλάει κανεις. Αν αυτοι δεν τηρήσουν τον όρκο τους, απο ποιον να περιμένει βοηθεια η Ελλαδα και το εθνος;;;; Οργανωθείτε και κάντε κατι. Εχετε την κατάλληλη εκπαίδευση αλλα και καθήκον.

  4. Απο την στιγμη που καποιος εχει τετοια εκπαίδευση και πείρα, την χρησιμοποιεί υπερ της πατριδας. Και ο νοων νοητω. Οι εν ενέργεια δεν κανουν τιποτα, τουλάχιστον ας μαζευτούν λιγοι ε.α κι ας κανουν κατι. Αληθεια τα Ο.Υ.Κ τι κανουν;;; Γιατι δεν κανουν κατι;;; Με την Γερμανική κατοχη τοτε, ο απλός κοςμος οργανώθηκε και αντιστάθηκε, τωρα τιποτα;;; Πολεμο και κατοχη εχουμε και παλι και νομιζω πως οι στρατιωτικοί μας το ξερουν. Τι κανουν γι αυτο;;; Φιλιππινεζες των λαθρο τους κατάντησαν και δεν μιλάει κανεις. Αν αυτοι δεν τηρήσουν τον όρκο τους, απο ποιον να περιμένει βοηθεια η Ελλαδα και το εθνος;;;;

  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΘΡΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΛΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.

  6. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

  7. Αποστρατε γιατι οταν ησουν εν ενεργεια το ειχες το στομα σου ραμμενο?Τοτε θα μπορουσες οπως και ολοι οσοι ειναι στην ενεργεια να κανουνε πραξεις αυτα που λενε ασε λοιπον το ποιημα….Τι τα λες τωρα που εισαι αποστρατος να δειξεις πως εισαι πατριτης και υπηρετησες την πατριδα?Κλασικη Καραβανοφατσα τι να πεις μπροστα στους Ευελπιδες που στα 40 τους ειναι Ταγματαρχες?
    Τραβα τωρα στο χωριο σου και κατσε στο καφενειο να παιζεις ταβλι και να το παιζεις Μαχημος…

  8. Γιατι οποτε γραφω ότι οι πολιτικοι θελουν καθαρισμα μου κόβεται το σχολιο;

  9. ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥΣ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΡΑΣΒΑΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΒΛΑ ΣΧΕΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ,ΜΟΧΘΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΜΕ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΟΝΙΑ.ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ,ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.

  10. Αφού έφαγες… μισθούς μεγάλους, αδού έφαγες… τζάμπα το καταπέτασμα σε λέσχες, πρατήρια και κάαυ, αφού άρπαξες εφάπαξ και αφού καβάτζιασες τη συνταξάρα από νωρίς, μιλάς… Χάσου ρε αμόρφωτο καραβανίδιο Δ.Υ..

    1. για δεν έγινες και συ αμόρφωτο καραβανίδιο Δ.Υ να κονομήσεις ρε πονηρόπουλε;;;;;;

      1. Γιατί πάνω από το χρήμα υπάρχει η αξιοπρέπεια για κάποιους ανθρώπους αγαπητέ. Σπούδασα, έγινα επιστήμονας, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σαν σκυλί με δάνεια, προκαταβολές φόρου και ενοίκια επαγγελματικής στέγης και έγινα άθρωπος, πολίτης, όχι εκτελεστικό όργανο, μπάτσος και καραβανάς, υπάλληλος κομμάτων και δημόσιος υπάλληλος / χαραμοφάης με σύνταξη από τα 45 και με δωρεάν διακοπές σε κάαυ με σερβιτόρους τους ένστολους Ελληνες πολίτες, δηλαδή στρατιώτες.

        1. ΑΣΕ ρε φιλέ που έγινες άνθρωπος γιατί σπούδασες….!!! Ξέρεις ποσά μοσχάρια με πτυχία έχουμε δει στο Στρατό; Και τυχαίνει ορισμένα από αυτά να μας κυβερνούν.. Μήπως θα ήθελες να γίνεις και εσύ ένα από αυτά;;;
          Εεεεε…. Μα τι λέω! Φυσικά και θα ήθελες…!!! Θες να μας πεις ότι από επιλογή δεν έγινες Στρατιωτικός… Σωπα ρε φιλέ..!
          Μάλλον ήσουν ανίκανος να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία της Πατρίδας και ΑΣΕ τα ψοφια.. Παραδοσιακός μαμακιας μπαγλαμάς… Έχουμε δει πολλούς σαν και εσένα στον Στρατό.. Οι πιο πολλοί γίνονται Άντρες και ευγνωμονούν τις μέρες του Στρατού.. Φαίνεται εσύ δεν έπεσες στον κατάλληλο……..
          “” Εκπαιδευτή “”…..!

        2. πρεπει να ασπαστηκεσ και τον κομουνισμο και να ησουν και οπαδοσ τησ οικογενειακησ διαθεσισ στον τουρκο πεστα ολλα

      2. Κανένας σας δεν έχει τ’ αρχίδια να γράψει κάτι επώνυμα;Γυναικούλες κατηγορούν ανώνυμα. Ουστ κοπρίτες.

Comments are closed.