Η Ελένη Γερασιμίδου του ΚΚΕ γύρισε σπίτι της με το λεωφορείο μετά την δεύτερη ψηφοφορία για ΠτΔ (Φωτο)

Κοινοποίηση:
gerasimidou

Στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο απαθανατίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, μετά τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Στη φωτογραφία διακρίνεται η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής του ΚΚΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Κατευθύνθηκε στη στάση ακριβώς έξω από τη Βουλή και περίμενε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της. Είναι γνωστό πως οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν χρησιμοποιούν τα βουλευτικά προνόμια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Σε αλλες χωρες κυκλοφορουν πρωθυπουργοι με μεσα μεταφορας και θα επαινεσουμε μια βουλευτη που και χρηματοδοτειται κανονικα το κομμα της απο τον ελληνικο λαο και αμολανε τα νεα στελεχη στους δρομους να μαζευουν χρημα για την ενισχυση του κομματος!

  2. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ; ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΥΡΝΑΝΕ…. ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

  3. ΝΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΑ!

  4. δεν ξερω τι κανει το κκε ή αν ειναι ικανη για πολιτικος η γερασιμιδου. παντως η συγκεκριμενη κυρια εχει ηθος. και μακαρι ολοι οι υπολοιποι απο τους 300 να ειχαν τη δικη της αξιοπρεπεια και το φιλοτιμο.

    1. Το “ήθος” της φάνηκε όταν αποφάσισε να πολιτευτεί με τους συμμορίτες κομμουνιστές, τους δολοφόνους του ελληνισμού…ή μηπως έχεις ξεχάσει ντιπ-για-ντιπ την ελληνική ιστορία;

      1. Ενω το ηθος των φασιστων νοσταλγων του αθλιου δικτατορα μεταξα ειναι καλο?

        1. η μονη μαλακια του ΗΡΩΑ ΜΕΤΑΞΑ είναι ότι εξαιτίας του υπαρχεις. και εσυ και το βρωμοσοϊ σου κουμουνι

  5. Η θίτσα πήγε λαϊκή, πέρασε από τη βουλή να ψηφίσει και τώρα γυρίζει σπίτι να πλύνει κανα πιάτο, να ετοιμάσει φαγητό έ και να ρίξει και κανα κέντημα μέχρι το βράδυ νάνε καλά η γυναίκα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ …ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ…

    1. Ενω οι αλλες που ειναι βουλευτινες και το παιζουν vintage γκομενες και ψηφιζουν ολα αυτα τα σιχαματα ειναι καλυτερες…που τις γλεντανε καθε μερα!

Comments are closed.