Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ… ΣΗΚΩΣΕ το ΠΟΔΙ της και ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ τον ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ που ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ να την ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ…! ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ 18+

Κοινοποίηση:
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΙ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΖΩΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

  2. ποσους πακιστανους να καθαρισουν οι καμηλες ??? μικρος αριθμος ….

  3. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ!!!!!!!!!!!!

  4. Έτσι πρέπει να κάνουμε τους πακηδες στην Ελλάδα. Δέσιμο τα χέρια και…

  5. Αυτό σας πείραξε;;;;
    Αυτό στα σφαγεία είναι καθημερινότητα. Δείτε τι γίνεται στο Μπαϊράμ!!! Ταυτόχρονες σφαγές εκατομμυρίων ζώων.

  6. ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΤΗΝΗ!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ!!!

    1. Πάνε σε ένα σφαγείο να δείς τον πολιτισμό. Άιντε! Τα πιτόγυρα, τα σουβλάκια και τα μπιφτέκια που τρώς, από που λές να προέρχονται; Από τον ουρανό;

  7. Οταν πανηγυριζεις για το θανατο καποιου – εστω και πακιστανου – τοτε γινεσαι χειροτερος και απο τους μουσουλμανους…τοσο απλο.
    Εισαστε χριστιανοι τωρα εσεις μωρε που αποθεωνετε την καμηλα που κλωτσησε τον πακιστανο;
    Ψηφιζετε κιολας..γι αυτο εχουμε αυτα τα χαλια

    1. εδω βρε Δημοσθενη αυτοκτονει κοσμος και βγαινουν με χαμογελα στη κυβερνηση οτι παμε καλα…να σου πω κατι..εκεινον τον ατυχο ελληνα που πηγαινε για την γενηση του παιδιου του στο νοσοκομιο και τον εσφαξε ο αφγανος στην Αθηνα για να του παρει την καμερα?? και ποσα θρασημια ανθελληνες γελασανε και ψηφιζουν κι ολας την ταφοπλακα μας??? ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ..ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΩ???
      ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΣΚΩΤΟΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΠΙΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ??? να λοιπον ποσο εκτιμουν τους χριστιανους που λες και ποσο αξια εχει η ανθρωπινη ζωη για αυτους….καλυτερα να συνελθεις εσυ καλε χριστιανε..

    2. Ναι, πιο πολύ με ενδιαφέρει η καμήλα από αυτό το υποκείμενο που πήγε να δολοφονήσει το ζώο για τη σκατοθρησκεία του. Και ψηφίζω εδώ και χρόνια και έχω και τρία πτυχία. Εσύ δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου πολιτισμένο που βλέπεις αυτές τις συμπεριφορές και τις επικροτείς; Αν ναι, κάτι δεν πάει καλά με εσένα και όχι με τους άλλους που κατηγορείς.

  8. προτιμω να ερθει η καμηλα και οχι ο Πακιστανος στην Ελλαδα… πιο εξυπνη ειναι και πιο πολλα μπορει να προσφερει!

  9. ρε καλα του εκανες του παλιπουστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΚΑΜΗΛΑ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!!!!! ΒΡΩΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!! ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΖΩΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ..ΡΕ ΠΩΣ ΨΩΦΙΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΛΑΣ !!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ…ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ Η ΚΑΜΗΛΑ…ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΖΩΟ ΑΠ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΙΘΙΚΟ…ΠΩ ΠΩ ΧΕΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

  11. Ένας Πακ λιγότερος για να έρθει στην Ελλάδα.

  12. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ Κ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ISSIS K ΘΑ ΠΕΤΑΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΟΠΩς ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΨΥΧΗ Κ ΣΩΜΑ

Comments are closed.