Η Βίκυ Σταμάτη δεν είχε ιδέα για τις μίζες,πότε δεν έκανε μεγάλη ζωή! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;; – Τσάκισε τις επώνυμες μάρκες με τις ΧΛΙΔΟ-ΜΙΖΕΣ! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
viki

Άσε τα ψόφια ρε Βικούλα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και τις μάρκες τσάκιζε και τις μίζες έπαιρνε ενδοχομένως από τον άντρα της. Όμως χάνετε το “big picture” το οποίο είναι ότι οι Άκης-Βίκυ είναι πολιτικά πτώματα του παρελθόντος, τους οποίους τα MME παρουσιάζουν για να κρατούν απασχολημένη την δίψα μας για δικαιοσύνη, έναντι των επίορκων πολιτικων, την ίδια στιγμή που σήμερα, τώρα, αυτή τη στιγμή, άλλοι πολιτικοί (και η παρέα τους), αρπάζουν πολλαπλάσια από τον Άκη, την ίδια στιγμη που ο λαός υποφέρει. Αφήστε λοιπόν τον Άκη-Βικη (και κυρίως το παιδί τους – που εξαρτάται από τους γονείς ακόμη), να ζήσουν όσα χρόνια τους απομένουν ακόμη.

    Υ. Γ. Αλήθεια, ο “ατσαλάκωτος” πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται; Μέσα; Έξω; Γνωρίζει κανείς; Θέλει να γνωρίζει ή αυτός δεν είναι πολιτικό πτώμα όπως ο Ακής και άρα πρέπει (σε αντίθεση με τον Άκη) να τον ξεχάσουμε (έξω);

Comments are closed.