Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Δείτε ποιος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία! (PHOTO)

Κοινοποίηση:
nea-dimokratia

Στη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας και με… πρόσωπα εκτός κόμματος προχωρά λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Αντώνης Σαμαράς.

Έτσι, μετά την «μετεγγραφή» της Αντζελας Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με το vima.gr θα έχει στα ψηφοδέλτια της και τον Βασίλη Οικονόμου. Ο επί σειρά ετών βουλευτής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ και τελευταία με την ΔΗΜΑΡ, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό και μάλιστα ακούγεται πως του έχει προταθεί να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Άλλος ένας “σωτήρας”, που θέλει να μας σώσει!!!!!!!
    Κωλοτούμπας περιοπής………είναι πολλά τα λεφτά βασιλάκη έ;;;;;;;;
    Λίγδωσε για τα καλά το αντεράκι μας έ;;;;;;;;;
    Ντροπή σου……αλλά…..ξέρεις άραγε την λέξη;;;;;

  2. Είναι οι κλασικές μορφές πόρνων στην ψυχή, που εννοείται ότι δεν έχουν δεξιά ή αριστερή ιδεολογία. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να τρυπώσουν στην Βουλή και να παίρνουν τον βουλευτικό μισθό συν τα προνόμια. Να τους χαίρονται οι συμπολίτες τους και η Κέρκυρα μαζί με τον Τόλη την Γκερέκου. Πιστεύουν ότι ο κόσμος ψηφίζει πρόσωπα και όχι πολιτική γραμμή για αυτό θα την πατήσουν. Ούτε καλλιστεία έχουμε ούτε διακρίνονται για την αξιοπρέπεια τους για να ποντάρουν σε κάτι τέτοιο.

  3. ΛΙΓΔΑΣ…..ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ….

  4. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ??ΘΡΑΣΣΥΔΕΙΛΟΣ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ,ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Τ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΕ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ…

Comments are closed.