Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Στέφανου Χίου για τη Μυτιλήνη! “Εκεί καταντήσατε την ιερή μας χώρα όλοι οι νεο-ραγιάδες και νεο-χατζηαβάτες, κομματόσκυλα του κερατά…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lathro

Με μια πρωτη ματια πολλοι θα πουν πως ειναι καποια διαμαρτυρια στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ ή στην ΑΦΡΙΚΗ…
Οχι κυριες και κυριοι,ειναι στη Μυτιληνη!

“Εκεί καταντήσατε την ιερή μας χώρα όλοι οι νεο-ραγιάδες και νεο-χατζηαβάτες, κομματόσκυλα του κερατά…

Κατά τον Γέρο του Μωριά, οι πρώτες σφαίρες δεν θα είναι για τους εισβολείς, αλλά για εσάς τους ψηφοφόρους-προδότες …. ΑΜΗΝ.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με ποιο δικαίωμα διαδηλώνει ο κάθε παράνομος; Τον καλέσαμε και του τάξαμε λαγούς με πετραχείλια και διαμαρτύρεται; Αντί να λένε ευχαριστώ που δεν τους χώσαμε σε ένα μπουντρούμι ως παράνομους εισβολείς δημιουργούν και ηχορύπανση. Επιτέλους πρέπει να μάθουμε να φερόμαστε ανάλογα, όπως μας φέρονται ή θα μας είχαν φερθεί αυτοί αν μπουκάραμε με το έτσι θέλω στην χώρα τους. Όλοι οι ακάλεστοι να μπαίνουν φυλακή και σε καταναγκαστικά έργα για να αποτραπούνε οι υπόλοιποι εκμεταλλευτές εισβολείς. Αυτό το μπουκάρω, απαιτώ και σου κλείνω τον δρόμο στην ίδια σου την χώρα είναι το άκρον άωτον της αχαριστίας και της γουρουνιάς. Bρήκανε μαλάκες και τα κάνουνε.

  2. Μαλακές Ξυπνήστε και ρίξτε φαπες στους πολιτικούς μην γίνεστε κοματοσκυλα σε επανάληψη, ένα σύστημα είναι όλοι οι πολιτικοι ξύλο στους πολιτικούς τώρα ξυπνάτεεεε, ξυπνα πορωμενε όλοι το ίδιο είναι!!! Καρατζαφέρη που είσαι πατριώτη; πατριώτη Μιχαλολιάκο που είσαι; πατριώτη βελοπουλε που είσαι γιατί δεν ενωνοσαστε αφού είστε πατριώτες!!!

Comments are closed.