Η ανωμαλία της Νέας Τάξης σε όλο της το μεγαλείο – Μεγαλώνοντας έμβρυο μέσα στο σαλόνι με ένα μηχανικό … σάκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
baby.biobag.home_new

Μια καταπληκτική εφεύρεση που αντικαθιστά τη μητέρα και τον πατέρα προβάλλεται από το παιδιατρικό νοσοκομείο Children’s Hospital of Philadelphia.

Αντί για την κλασική εγκυμοσύνη η σύγχρονη τεχνολογική ανωμαλία από το παιδιατρικό νοσοκομείο τη Φιλαδέλφειας μας προσφέρει τώρα ένα μηχανικό σάκο που αντικαθιστά την κοιλία της μητέρας. Ο σάκος ονομάζεται “biobag” και είναι γεμάτος με αμνιακό υγρό.

Ο σάκος αυτός τοποθετείται στο σαλόνι του σπιτιού και μόλις το θηλυκό ωάριο γονιμοποιηθεί από το αρσενικό σπέρμα τοποθετείται μέσα στο σάκο αυτό και μετά οι «ευτυχισμένοι» γονείς περιμένουν να μεγαλώσει το έμβρυο και να γεννηθεί το βρέφος.

Τώρα τι βρέφος θα είναι αυτό μόνο ένας Θεός το ξέρει.

Το άκρων άωτον της σύγχρονης ανωμαλίας.

nikosxeiladakis.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπαίνουν μπροστά και φέρνουν Πανθρησκεία
    Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 20:45
    Στις 22 Ιουλίου μέλη της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας,

    μεταξύ αυτών και γνωστοί τραγουδιστές, συνευρέθηκαν προς «υποστήριξη της ελευθερίας της θρησκείας» στο Κέντρο Πληροφοριών της Σαηντεολογίας στο κέντρο του Clearwater στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

    Με σύνθημα «ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ελεύθερη σκέψη, την συνείδηση και την θρησκεία», λέγοντάς μας δηλαδή τα αυτονόητα, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν ούτε λίγο ούτε πολλοί «παγκόσμια ειρήνη», τουτέστιν παγκόσμια κυβέρνηση που θα την εξασφαλίσει.

    Η παγκόσμια εξουσία θα πρεσβεύει δήθεν την «ελευθερία σκέψης», αλλά στην ουσία θα επιβληθεί η Πανθρησκεία, η οποία θα συγχωνεύσει όλες τις θρησκείες και θα αλλάξει ακόμα και τα τελετουργικά.

    Για Χριστό ούτε κουβέντα!

    «Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να αυξήσει την επίγνωση και να ενισχύσει την αποδοχή των Ανθρωπίνων Διακαιωμάτων καθώς και την θρησκευτική ανοχή για όλες τις θρησκείες», ανέφερε ο Amber Skjelset, μάνατζερ του «Scientology Information Center».

    Η ανοχή προς όλες τις θρησκείες θα μεταφρασθεί σύντομα ως υποχρεωτική ένωση όλων των θρησκειών σε ένα δόγμα.

Comments are closed.