Η αθώωση των κατηγορουμένων της Μανωλάδας προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελέως Κουτζαμάνη…

Κοινοποίηση:
manolada1

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσε η αθώωση των κατηγορουμένων για την επίθεση σε βάρος αλλοδαπών εργατών στη Νέα Μανωλάδα,… πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η κ. Κουτζαμάνη ζήτησε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών μόλις καθαρογραφεί η απόφαση , ως προς το σκέλος που κρίνει αθώους τους κατηγορούμενους- μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας- για τη βασική κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, να της σταλεί προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο να ασκήσει αναίρεση.

Πρόκειται για μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία αφού μόνο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει τη δυνατότητα να αναιρέσει την επίμαχη απόφαση αφού πρόκειται για ομόφωνη κρίση των δικαστών για την οποία η Εισαγγελία Εφετών δεν μπορεί να ασκήσει έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι στους δυο κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι- ο ένας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ο δεύτερος για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών- επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 14 και 7 χρόνων αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι ποινές των δύο κατηγορουμένων έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ,ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ -ΜΠΕΝΥ-Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κ.α.
    1

  2. Κουτζαμάνη άλλο ένα όνομα της “φάρας” Σαμαρά. Εμείς μαζεύουμαι ονόματα. Θα έρθει η ώρα που θα σας αναζητήσουμε. Κλάπα-Δημητροπούλου-Ντογιάκος και τώρα Κουτζαμάνη. Άλλος?

Comments are closed.