ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ μέσα από τον Κορυδαλλό: Μια φωνή μέσα από τη φυλακή είναι 1000 φορές δυνατότερη από τις φωνές στα κανάλια της διαπλοκής-Δικηγόρος μου είναι ο Παύλος Σαράκης(βίντεο)

Κοινοποίηση:
kasid11

“Νομίζω ότι έχω πετύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Μάλλον είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που φυλακίζεται, επειδή είχε ένα όπλο με άδεια και η μεγαλύτερη φαιδρότητα που έχω ακούσει τώρα στα κανάλια από το πρωί είναι ότι έχω μετατρέψει ένα κυνηγετικό όπλο σε πυροβόλο! Λες και τα κυνηγετικά όπλα δεν είναι πυροβόλα, αλλά νεροπίστολα. Και βέβαια το κορυφαίο από όλα αυτά που γράφτηκαν στο ένταλμα για την προφυλάκισή μου ήταν φυλακίζομαι για ένα χαστούκι που έδωσα πριν από δύο χρόνια! Όλα αυτά νομίζω έχουν κάνει τον απλό Έλληνα πολίτη να γελά και να κατανοεί απόλυτα ότι πλέον αποδεδειγμένα και με απόλυτα τεκμήρια και ντοκουμέντα η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής είναι για τα πανηγύρια.

Εις ότι αφορά την προμήθεια “εγκληματικής οργάνωσης” με ένα όπλο, το οποίο έφερε την ταυτότητα και την σφραγίδα μου, είναι σαν να πήγαινα στον τόπο του εγκλήματος και να άφηνα και την κάρτα μου μετά που να έλεγε: “Ηλίας Κασιδιάρης, διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης”. Άλλα φαιδρά που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες έχουν να κάνουν με το δικηγόρο μου, που σε καμία περίπτωση δεν άλλαξε, ο δικηγόρος μου είναι ο κ. Παύλος Σαράκης που δεν κατάφερε να παραστεί χθες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Και στον κ. Αντωνιάδη που με εκπροσώπησε τον ενημέρωσα πως θα έχουν διακοσμητικό ρόλο, καθώς το “κουστούμι μου είναι ραμμένο”. Η απόφαση δηλαδή είναι ειλημμένη.

Εμφανίζουν αυτήν την γελοία κατηγορία ως πρόσχημα για να με φυλακίσουν. Το γνώριζα και το περίμενα ότι θα προφυλακιστώ και το είχα πει και στην Βουλή την προηγούμενη ημέρα. Όταν άρχισε ο πόλεμος της Χρυσής Αυγής εδώ και δυο χρόνια με το σύστημα της πολιτικής διαφθοράς, που τους καταγγείλαμε με ονόματα και στοιχεία, το περιμέναμε ότι θα μας πολεμήσουν με κάθε μέσο. Ένα από αυτά τα μέσα που χρησιμοποιεί το σύστημα είναι οι προφυλακίσεις. Είναι ένας πολιτικός εκβιασμός για να μας κάνουν να λυγίσουμε και να πάψει η Εθνική Αντίσταση.

Η Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να σταματήσει. Σήμερα πανηγύριζαν όλοι ενωμένοι, Συριζαίοι, Πασοκτζήδες, Νεοδημοκράτες, θεωρώντας ότι έτσι θα σιγήσει μια ακόμη φωνή Εθνικής Αντίστασης. Απατώνται!

Θα συνεχίσω να είμαι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής με γραπτές και τηλεφωνικές δηλώσεις. Ούτως ή άλλως είμαστε αποκλεισμένοι και για να με δει κανείς στην τηλεόραση, έπρεπε να κάνει τον σταυρό του, διότι τα κανάλια των νταβατζήδων μας είχαν αποκλείσει ολοκληρωτικά.

Μία φωνή μέσα από τη φυλακή, είναι μία φωνή ελεύθερη και χίλιες φορές δυνατότερη από τις φωνές των υπαλλήλων του συστήματος! Είμαστε εδώ όλοι μαζί ενωμένοι!”

Επικοινωνία Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή: “Παύλο, σε θέλω δίπλα μου”!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Ρε τσουγκασβιλη ολη την ηγεσία της χρυσης αυγης την εβαλαν μεσα, για να απασχολείται ο κοσμος με την χρυσαυγιαδα και αυτοι να περνουν τα μνημονια τους χωρις αντισταση!η χρυση αυγη τωρα ειναι ακεφαλη, ενω πρωτα αντιστεκοταν και εφερνε αντήρηση στα μνημονια τούς!αυτο εννοητε οτι υποστηριζει ολους τους ελληνες!

  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ (ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ WAFFEN SS

  3. πριν δυο χρονια ειχατε ευκαιρια να κανετε κυβερνηση με τον συριζα που σαϛ εκανε προταση και εσειϛ οι κουκουεδεϛ το αρνηθικατε!με αποτελεσμα να παμε σε επαναληπτικεϛ εκλογεϛ και να φορτοθουμε παλι τον σαμαροβενιζελο με τα μνημονια τουϛ!εσειϛ οι κουκουεδεϛ και να σαϛ δινουν την εξουσια δεν θελετε να κυβερνησετε,μονο θελετε να ειναι στην εξουσια ο σαμαροβενιζελοϛ και να φωναζετε χωριϛ ουσια,και την ευκαιρια να συγκυβερνουσατε με τον συριζα την κλωτσισατε!

  4. Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο…..
    στο αρθρο που περιεργως αναρτησε ο Χιος για τα χημικα που μας φερνουν απο τη Συρια, για την εξορυξη στη Χαλκιδικη, για την ιδιωτηκοποιηση των παραλιων, ουτε ενα σχολιο δεν υπαρχει απο τους “πατριωτες” της χρυσης
    αυγης! για τον Κασιδιαρη με τη σβαστικα στο χερι και την μπεκρου την Πιπιλη βγαλατε παλι ολο σας τον κομπλεξισμο! και ας μας ενημερωσει καποιος… στο εφετειο πηγαν οι πατριωτες να φωναξουν για τον Κασιδιαρη και να πεξουν ξυλο με τα ματ…
    για τις 50 καθαριστριες βρε θρασυδειλοι που τις δερνουν καθε μερα γιατι ζητανε 500 ψωροευρω ποτε θα πατε?! για να καταλαβετε ποσο γελοιοι ειστε…

    1. ΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΛΑΚΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ),ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΧΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ???Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ,ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΑΥΓΙΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ,ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ,ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ???ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Μ ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ..ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ???ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ Σ ΑΥΟ?ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΠΕΔΙΩΞΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ??ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ???
      ΑΝΤΕ ΖΩΑ!!!!

  5. Αυτα παθαινει οποιοϛ τα βαζει με την ξενοκινητη κυβερνηση,οπωϛ εχει παθει ολη η χρυση αυγη,ξυπνα ο κοσμοϛ και ο τροχοϛ θα γυρισει και αλοιμονο προδοτεϛ θα σαϛ βρουν!

  6. καρκινο στα κακαλα των σαμαραδων και των υποστηρικτων τους

  7. αν διαβασεισ καλα πολλα σχολια και υπονοουμενα για το τι θα γινει στη φυλακη και αλλα πολλα θα καταλαβεισ…οσο για το ναζισμο ουτε μια στο δισ δεν τον αποδεχομαστε…ασ προσεχαν οι κυβερνωντεσ..

  8. οσοι υποτιμουν και χλευαζουν τον η.κασιδιαρη,εχουν σοβαρο προβλημα αντρισμου….ποτε ενασ αντρασ με βαριδια δεν ειρωνευεται τον αντρισμο ενοσ αλλου..μονο κομπλεξικοι και ανοργασμικοι ασχολουνται..

    1. Τον Ναζισμός ειρωνεύονται κοπελιά όχι τον ανδρισμό αλλά με τόση πλύση εγκεφάλου που σας έχουν κάνει οι Γκεμπελικοί είναι εύλογο να μπερδεύεσαι.

  9. …dδεν είναι μονον ξεφτιλισμένα σπόνδυλα πολιτικάντικα ανδρεικελα οι σαχλαμαρο-τουρκογλου-τσιπραδες-κουρεληδες-κουτσουμπαδοκαμμενοι….που ξεπουλάνε ένα ολόκληρο Έθνος, ποιος ξέρει με τι άλλα ανταλλάγματα εκτός απο τα προφανή..αιωνίως κρατικοδίαιτοι αλλά είναι και εντελώς ηλίθιοι…οι σπόροι για την Ελευθερία έχουν ήδη σπαρεί απο την Χρυσή Αυγή..είναι πλεον θέμα χρόνου να τους πάρει και να τους σηκώσει τους αριστεροδεξιούς-τρομάρα τους αρχικλεφταράδες εθνοπροδότες ανξάτητα τι θα γίνει με την Χ.Α.

  10. Προσεχε εκει που θα πας ηρωικε Κασιδιαρη μην πιτσιλισεις με κανενα ποτηρι νερο κανεναν βαρυποινιτη γιατι σε βλεπω να βγαινεις απο την φυλακη πιο χαριτωμενος απ οσο ησουν οταν μπηκες.

    1. 11/07/2014 at 5:46 pm
      κάτι πρέπει να ξέρεις κουφαλιτσα, και σίγουρα έτυχε σε σένα αυτό που γράφεις, και με αυτά που γράφεις σίγουρα ο σύριζα σου έκανε δώρο έναν δονητή καρότο, άντε και σε ανώτερα

  11. Κάτι λένε ότι ήταν ο επόμενος αρκηγκός αν έμενα δια παντώς εις την φυλακήν ο Μιχαλολιάκους και δια αυτό εφυλακίστει.

    Εσσωκοματικαί έρριδαι εις τα κρυφάν άραγες ?

  12. Δεν θέλω να υποστηρίζω την Χ.Α. αλλά με αναγκάζουν με το ζόρι, είναι πολύ βαρύ να είσαι αθώος και είσαι μέσα στα σίδερα που καίνε, το ξέρω καλά. Οποιος χλευάζει άνθρωπο φυλακισμένο του υπόσχομαι ότι η χλεύη αυτή θα του στοιχίσει πολύ ακριβά. Μια φορά μου είχαν πει μια μαντινάδα τη χαρίζω στον Ηλία. “Αντρας που μαύρα δεν φορεί και φυλακή δεν βγάνει, τα παντελόνια μην φορεί, φούστα να πα να βάλει.”

  13. ΜΠΡΑΒΩ ΗΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΙΧΟΜΙΝΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΨΥΧΟΤΙΚΩ ΠΟ…ΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΤΡΩΜΥΤΟΣ ΕΛΗΝΑΣ ΠΩΛΕΜΙΣΤΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΥΡΟΑΣ. ΟΛΗ ΟΙ ΚΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΟΠΑΔΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΙ ΠΟΛΗ

    ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

    1. Χαχαχχα…
      Κοροϊδεύεις τους άλλους και ούτε το όνομα “ΑΧΙΛΛΕΑΣ” δεν ξέρεις να γράφεις σωστά αγράμματε…
      Η πλήρης ξεφτύλα…

      1. ΧΑΧΑΧΑ ΒΡΕ ΓΚΑΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ?
        ΧΑΧΧΧΑ ΠΑΝΙΒΛΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΞΕΥΤΥΛΑ” ΑΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.
        Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ

        ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ .ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΙ ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

        1. Βλακομουτρο “ΑΧΙΛΕΑ” εισαι ενα κομπλεξικο και τιποτενιο πιθηκι γκαου-γκαου που νομιζεις οτι βριζοντας καποιον θα το παιξεις καμποσος.
          ΤΙΠΟΤΑ δεν κερδιζεις περιθωριακε κατσαπλια.Και μαθε οτι στην πολιτικη αντιμετωπιζεις τον αντιπαλο σου στην καλπη.Δεν τον θελεις,δεν τον ψηφιζεις..
          Ψοφα τωρα αγραμματε “μορφωμενε” του κωλου.Kομπλεξικε μπετοβλακα

        2. Βρε Αχιλλέα…,βρε Αχιλλέα… κουτό αγόρι!!! Με τέτοιου είδους τοποθετήσεις μας δείχνεις τη μόρφωση και τη παιδεία σου?? Θα μπορούσα να συνεχίσω την αντιπαράθεση στο ίδιο επίπεδο, μιλώντας για σεξουαλικά βοηθήματα (καρότα, πακιστανικά μόρια κλπ).. αλλά είναι αηδία βρε Αχιλλέα.. όσο κι εσύ!!!

        3. Γιατί βρομίζεις μωρή καροτολουλού το όνομα “Αχιλλέας”;Καλύτερα αμόρφωτος και πατριώτης παρά “μορφωμένος” Ανθέλληνας γλυφαρχίδης των Εβραιομασόνων.

        4. Μιλάς για αρχαία Σπάρτη και επιτίθεσαι στον Κασιδιάρη.Η είσαι Καρατζαφερικός η έχεις κάψει το εγκέφαλο. Αλλιώς δεν εξηγείτε.

  14. Ενα τραγουδι το Νοταρου αφιερωμενο σε ενα πραγματικο παλικαρι.<>Ηλια δεν προκειται να ξεχασουμε τα ραπισματα σου στο συστημα.Εισαι πολυ μεγαλος για να σε καμψουν

  15. ..παλι καλα που είπε και κατι (πχ σχετικα με το δικηγορο του Παύλο Σαράκη ) διότι όλο αυτο είναι τόσο απίστευτο που δεν ξέρω τι να σκεφθώ

  16. Ο,τι και να κανουν θα βλεπουν και στον υπνο τους, οι του…συνταγματικου τοξου τον Κασιδιαρη. Βαζουν στη φυλακη τα στελεχη της ΧΑ για να μπορουν να ξεπουλησουν τα παντα χωρις να ανοιξει μυτη. Όπως εγινε και με τη ΔΕΗ αυτές τις μερες που τα κομματα της αριστερας επαιζαν θεατρο τοσες μερες και τωρα μας λενε “τι να κανουμε ; δεν μπορούμε να κανουμε τιποτα”. Να παραιτηθειται ρε ξεφτίλες , αυτό να κανετε , ή να κηρύξετε ανενδοτο αγωνα κι όχι να μας λετε κάθε φορα τα ιδια παραμυθια ότι δηλαδή εσεις κανατε ο,τι μπορουσατε, αλλα φταιει κυβερνητικη πλειοψηφια. Κι εσεις στο κολπο ειστε ξεφτίλες σας πηραμε χαμπαρι.

  17. Δεν πειράζει όσο καθυστερούνε τις εκλογές τόσο πιο πολλά γερόντια θα έχουν αποδημήσει εις κύριον και μετά αντε να βρούνε ψηφοφόρους οι βρυκόλακες του έθνους. Δημοκράτες του κώλου

  18. Ηλία κράτα γερά. Ο κόσμος σιγά σιγά καταλαβαίνει. Δεν θα τους περάσει.

Comments are closed.