Ησυχάσατε τώρα Eλληνες; Κουβέλης: Θα επιστρέψουν «σύντομα» οι δύο στρατιωτικοί

Κοινοποίηση:
κουβ

Την προφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών αποφάσισε το τουρκικό δικαστήριο ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν μετά τη σύλληψή τους στον Εβρο από τουρκική περίπολο, κατηγορούμενοι για απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπείας και είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.
Αυτό το συμβάν συνιστά, εκτός όλων των άλλων, την πρώτη κρίση που καλείται να διαχειριστεί ο Φώτης Κουβέλης ως νέος αν. υπουργός Αμυνας.

Με τον κ. Κουβέλη επικοινώνησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, προκειμένου να ενημερωθεί. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, ο κ. Κουβέλης τον διαβεβαίωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο στρατιωτικοί θα βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο κ. Παφίλης ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτοί να επιστρέψουν με ασφάλεια στη χώρα.

Πηγή: protagon.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. όπως έχετε καταλάβει είμαστε σε κατάσταση εντάσεων και ενός ψυχρού πολέμου τα παλικάρια είναι δύσκολο να επιστρέψουν αν ο Τούρκος δεν πάρει αυτό που ζητάει. Αυτό θα γίνεται σε καθημερινή βάση και να πάρουμε πίσω τους Έλληνες αυτούς θα πιάσουν άλλους αργότερα

  2. Τι σημαίνει το σύντομα για την κυβέρνηση;
    Όσο σύντομα θα βγαίναμε από τα μνημόνια;

Comments are closed.