ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ – Ο πρόδρομος για το τσιπάκι;΄Ετοιμάζουν τον πλήρη έλεγχο των Ελλήνων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τσιπακι

Μπαλάκι οι ευθύνες για τις ουρές που τόσες μέρες ταλαιπωρούν τους πολίτες, οι οποίοι, όπως διαβάσατε σε πρόσφατο άρθρο μας, οδηγούνται στο απόλυτο φακέλωμα, για το οποίο οι πολίτες δαγκώνουν ο ένας τον άλλον για το λάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τόσο ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης όσο και ο υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης, σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που περιμένουν στις ουρές για να βγάλουν την ηλεκτρονική κάρτα, είχαν υποστηρίξει ότι «ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου Μεταφορών ήταν η όλη διαδικασία να γίνεται διαδικτυακά, ωστόσο το απαγόρευσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, λέγοντας ότι από αυτή την πηγή τα προσωπικά δεδομένα είναι τρωτά.»

Από την άλλη μεριά όμως, η Αρχή Προστασίας Δεδομώνων Προσωπικού Χαρακτήρα διέψευσε πλήρως τους ισχυρισμούς των υπουργών, με ανακοίνωσή της, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι όχι μόνο δεν απαγόρευσε αλλά επέτρεψε ΡΗΤΑ την έκδοσή τους διαδικτυακά.

Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο, λίγοι βλέπουν πως η όλη κατάσταση είναι πρόβα… «χαράγματος» για τους πολίτες, οι οποίοι δεν διστάζουν ακόμα και να χτυπήσουν ή να δαγκώσουν συνανθρώπους τους για να πάρουν, μια ώρα αρχύτερα, το πολυπόθητο ηλεκτρονικό εισιτήριο!

Κάπως έτσι θα συμβαίνει και με επικείμενα εμφυτεύματα, τα οποία θα αντικαταστήσουν ενδεχόμενα τις κάρτες και τα εισιτήρια, τα οποία χάνονται ή κλέβονται εύκολα!

Ένα είναι το σίγουρο! Μέσα σε αυτό το μπάχαλο «στρώνεται» το χαλί για τον απόλυτο έλεγχο των Ελλήνων, αρχικά όσων μένουν στις μεγαλουπόλεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ..Ο ΤΣΙΠ-ΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΣΙΠ-ΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΡΠΕΤΟΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΤ ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ…ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΝ ΘΑΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ+ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ…ΟΣΟΙ ΔΝ ΦΥΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ(LUKEWARM)+Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ+ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ..ΔΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ…ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η 7ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…ΠΟΥΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!ΙΣΧΣ ΝΙΚΑ+ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!

  2. Όλοι αυτοί οι τσόγλανοι που στήνονται στις ουρές για να φακελωθούν είναι για τα μπάζα και τους αξίζει μόνο φτύσιμο

Comments are closed.