Ηλίας Κασιδιάρης: Η συνέντευξή του σε τουρκικό δίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κας


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Για να ψαξει ο Ηλιας καλυτερα την καταγωγη του,γιατι τον βλεπω στην ιδια αποχρωση με τον τουρκαλα.Το λενε και οι ξενοι συναγωνιστες του στα φορουμ τους,αυτους που κατα καιρους τους καλει εδω σε γιορτες μνημης για τα Ιμια,τις Θερμοπυλες κλπ.

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΗΣΜΕΝΟΣ. Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΛΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΝΕΞΗΤΗΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ”ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ, ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ, ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΝΥΤΕΥΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ”….ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ 5 ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ..ΔΙΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΣ.

  3. Τούρκος αστοιχείωτος δημοσιογράφος μπερδεύει τον μαίανδρο με την σβάστικα και εκεί τελειώνουν όλα!!

  4. βρωματε προδοτες…Κομματοσκυλα και συστημικοι παιχτες ολοι σας. Δεν αναιρω αυτο που λεω περι κομματων και αποκομματων. Εκει τα χαιβανια να σας ψηφιζουν και να φερνουν τουρκους βουλευτες να τους κανουν και ξεναγηση. Να τους σερβιρουν κιολας να νιωθουν ανετα..

  5. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟYS ΕΛΛΗΝΩΝ ——ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ + ΚΚΕ + ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ —– ΤΟΥ ΚΥΝ-ΟΒΟΥΛΕΙΟΥ—-τσιπρασ -παρασκευοπουλος-κοντονης-
    ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ———ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ———- ——–
    οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ είναι πάνω 3,500,000 — – (Αλβανοί και άλλες 220 Εθνότητες ).
    ΤΟ 99% ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΤΣΙ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ —–ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή (υποφερουν μετα στην υπολοιπη τουσδ ζωη)—–ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ—————–
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…—-
    oi ebraioi ——————-ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ—————————-
    Στο Ισραήλ οι πρόσφυγες και μετανάστες χαρακτηρίζονται ως δολιοφθορείς της κοινωνίας—–
    ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ————————
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

  6. Το να μιλάς σε τούρκο γιά Παρθενώνα, αρχαία Ελληνικά σύμβολα, ιστορία, είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις σε σκύλο το Πυθαγόρειο Θεώρημα. Αυτά τα χαϊβάνια άλλο από τα σκατοκοράνια τους και τον ομοφυλόφυλο γιό πόρνης κεμάλ, δε γνωρίζουν. Είναι βλάκες, ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

  7. Φαίη χάνεις που δεν γουστάρεις τον Ηλία. Και ο άντρας μου μανιατης ειναι, δεν υπάρχουν καλύτεροι εραστές!

  8. αυτοι εδω και μια 8ετια………μας σωζουν………………. 4000ευρω χ 12 μηνς χ 8 χρονια = μια χαρα!!!

  9. O τούρκος αποκαλεί τον μαίανδρο παραλλαγή της σβάστικας ! (η οποία κι αυτή αρχαιοΕλληνική προέλευση έχει). Ο καθυστερημένος αυτός βλάκας τουρκομόγγολος δεν έχει ιδέα από Ιστορία, είναι γνήσιο τέκνο ηλίθιων μουσουλμανόγυφτων, ανίδεων πνευματικά καθυστερημένων πιθηκανθρώπων, που το παίζουν και σπουδαία φάρα ! Να χαρώ εγώ κάτι σκουπίδια που έχουν μεγάλη ιδέα γιά την βρωμόχωρά τους !

  10. Tα μόγγολα 400 χρόνια ήτανε στα Άγια χώματά μας και χαμπάρι δεν πήρανε που πατούσανε και που βρισκόντουσαν…Επειδή είναι βλάκες – μόγγολοι – πανηλίθια ζώα. Οι καθηστερημένοι αυτοί Υπάνθρωποι ούτε τώρα έχουνε καταλάβει στο ελάχιστο τι εστί Ελλάς, την Ιστορία της, τα επιτεύγματά της ανά τους Αιώνες. Επειδή είναι πανίβλακες με γελοία ανεγκέφαλη θρησκεία, Αφού ΄ναι κωλόζωα με πολύ χαμηλό IQ…

  11. απαντω στον απο κατω μου και του λεω— κατσε στο λαος με τον αιβαλιωτη τον αστρατευτο και τον τηλεπροεδρο και βγαλε τον σκασμο, γιατι οταν σας ψηφισαμε και σας υποστηριξαμε μας πουλησατε ολους και γινατε ουρα του γιωργακη του παπατζεφρυ…σκασμος λοιπον !!!

  12. Με αφορμή που το Μακελειό έβαλε μετά από πολύ καιρό βίντεο της Χ.Α.
    Την Χ.Α. την ξέρω από τα γενοφάσκια της.
    Έχουν ξεκάθαρο ναζιστικό υπόβαθρο και αυτά περί μαιάνδρων είναι $$@@@ίες στο τετράγωνο.
    LONSDALE, μάρκα ρούχων. Αναρωτηθήκατε γιατί πολλοί ΧΑυγίτες φοράνε αυτή τη μάρκα; Απομονώστε τα γράμματα NSDA και ίσως το βρείτε.
    Τεύχη παλιά του περιοδικού με εγκώμια σε χίτλερ, Ες, οι γνωστές φωτο με τις σβάστικες.
    ΔΕΝ είμαι Χ.Α. Ωστόσο με πολλά από όσα λένε συμφωνώ.
    Δεν τους συγχωρώ όμως ότι είναι ναζιστές – τουλάχιστον τα ηγετικά μέλη.
    ΔΕΝ είμαι αριστερός, δεν είμαι πασοκ, δεν είμαι ποτάμι κλπ. Είμαι δεξιος έως και ακροδεξιός μερικές φορές. Αλλά ναζιστής φίλε Κασιδιάρη, δεν θα γίνω ποτέ.
    Αν τα ηγετικά μέλη ήταν πιο έξυπνα, θα είχαν πάρει τη ρεβανς. Αλλά εβγαζαν ταγμτα εφοδου, ροπαλα με σημαιες, δαυλούς και αηδίες παγανιστικές. Εκσυγχρονισμός πουθενά.

  13. Ναι μαρη… λες και σε παρακαλαει ο Ηλιας να πας μαζι του… ονειροπαρμενη..

  14. Να χαρω εγω Λεβεντια!!! Γεια σου Ηλια μελλοντικε πρωθυπουργε μας!

  15. Και λεσβία και αναρχοφασιστρο απόλυτη,αεί πλυσου τωρα

  16. Καλε τι ύφος τι επαρση και σήκωμα του σαγονιου απο τον κλασιδιαρη? Προσπαθεί ο ατριχος να μιμηθεί τον μουσολίνη!καλυτερα να αυτοκτονήσω παρα να παω με τέτοιον ναζιστη…φτου φτου φτου

    1. Βολεψου τωρα με τον Χασαν απο πισω ΦΑΙΗ και αργοτερα βλεπουμε παλιολινατσα

  17. Ο τουρκος ντε και καλα δεν ειχε δει ποτε του τον Μαιανδρο

  18. ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΛΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Λέλο μπανάνα.΄Ελα Λέλο μπανάνα. Λέλο θα κάνουμε μπανάνα.

  19.  Πολύ καλά τα είπε για μια ακόμη φορά. Καθαρές κουβέντες και με το καλό στην δεύτερη θέση του κοινοβουλίου.

Comments are closed.