Ηθοποιός κατηγορεί ΔΗΜΟΣΙΑ τον Αθερίδη για ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ! “Περίμενα σαν το μ@λ@κα για ένα γ@μημένο….! Τα σκ@τ@ είναι στα σκ@τ@! Μονόλογο σαν τα σκυλιά! ΠΑΓΩΣΑ! Γιατί γαμώ το ΚΕΡΑΤΟ μου;;;” (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
sofia

Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν αποφάσισε την Παρασκευή να ανεβάσει στο Facebook ένα βίντεο να αποκαλύψει μια άσχημη προσωπική της εμπειρία που είχε σε μια οντισιόν.

Η νεαρή ηθοποιός αφηγείται την εμπειρία της κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν στο θέατρο Παλλάς στην Αθήνα, όπου γινόταν η επιλογή των ηθοποιών για τη νέα παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη.

Συγκεκριμένα την κάλεσαν από το θίασο του Θοδωρή Αθερίδη, να πάει στο Παλλάς, να περάσει σε casting για να πάρει τον ρόλο!

Όπως εξηγεί η ηθοποιός μετά από πολύωρη αναμονή ανάγκασαν τους ηθοποιούς να πουν έναν μονόλογο… όλοι μαζί, με την Σοφία Αλεξανιάν να αναφέρει ότι τους φέρθηκαν σαν τα σκυλιά…

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ψώνιο πάνε να βρεις μια κανονική δουλειά και οχι να πας για onticion και να σε έχουν ανοικτές τις πόρτες πια είσαι αν δεν σου αρέσει ζητάνε διευθυντή στην εθνική τράπεζα 8 ορώ πενθήμερο αειντε σουργελο

  2. Είναι που θοδωρίδης και καρύδη το παίζουν λαθρολάγνοι κι αριστεράντζες

  3. Στην αρχή που είδα τα μάτια της κοπέλας νόμισα πως είναι μες τη μαστούρα αλλά μετά κατάλαβα πως είχε να κοιμηθεί 2-3 μέρες. Βοήθεια της λοιπόν γιατί οι ψυχίατροι έχουν χορτάσει δουλειά.

  4. Ααα ρε Χάρβεϋ Γουανστάιν πόσο μεγάλος είσαι!
    Αν το ρωσάκι εδώ, όπως την κόβω, της ζητούσαν κρεβάτι θα το έδινε εύκολα και άνετα και τώρα θα ήταν πρωταγωνίστρια.

  5. Η πιο δύσκολη δουλειά που υπάρχει και με μάλλον τη μεγαλύτερη ανεργία. Ταλέντα πάντα θα υπάρχουν αλλά αν δεν υπάρχει καλό σενάριο δεν γίνεται τίποτα κι όλο μαλακίες γράφουν σε σχέση με παλιά. Είναι σαν να βάλεις τον καλύτερο τραγουδιστή να πει ένα τραγούδι μάπα. Όσο για την κοπελιά καλά ξηγήθηκε με τσαμπουκά αφού αυτό αισθάνθηκε να κάνει αλλά ας τη δούμε όταν της χαμογελάσει η τύχη.

  6. ηθοποιος σημαινει φως.. α ρε σουργελα ανικανοι απαιδευτοι αταλαντοι αχρηστοι

  7. ρε αντε να βρεις μια κανονικη δουλεια……ψωνια….ηθοποιοι της πλακας ειναι ολοι τους της νεας γενιας….και οι αθεριδηδες και οι σπυροι παπαδοπουλοι….ολοι τους……τελευταιος μεγαλος ηθοποιος …ητανε ο μουστακας και ο ψαλτης…..μετα κανεις δεν υπαρχει

  8. Λυπάμαι αλλά αν αυτή η σεληνιασμένη μέγαιρα, με το στόμα οχετό ήδη από τα 25 της, ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός, δηλαδή να “ποιήσει ήθος” δημοσίως προς άλλους, τότε καλλίτερα που της συμπεριφέρθηκαν έτσι. Αυτή η τρελλάρα, αν την έπαιρναν, είναι ικανή μέσα στο θίασο έτσι και δεν γουστάρει κάποιον συνάδελφό της να βγάλει μαχαίρι και να αρχίζει να σφάζει μαζικά. Καλλίτερα να την δει ψυχίατρος και όχι οντισιόν (τυχεράκια Αθερίδη, φτηνά γλύτωσες στο τσακ τη χατζάρα της δαιμομισμένης αρμένισσας…)

    1. …ΗΣΑΝ ΡΕΠΤΙλΙΑΝΣ!
      …ΗΣΑΝ ΥΧΘΙΟΣΑΥΡΙΚΟΙ!

  9. παιρνεις την αξιοπρέπειά σου, τους λες ένα ωραιότατο άντε γαμηθείτε και φεύγεις… μην ψάχνεις γιατί και πως ρε κοπελιά. η απάντηση είναι ΚΛΙΚΕΣ

  10. αφου δε σου ζητησαν γαμησι μην μιλας καθολου. στο αμερικα μονο ετσι γινεσαι διασημη.

  11. αφου πηγες στο μεθυστακα για οντισιον κ συ……

  12. Αυτη ειναιη συμπεριφορα τους και η “κλικα” σας…..οι αριστεροι κουλτουριαραιοι καλλιτεχνες, δηθεν ανθρωπισται….οπως ο Αθεριδης κλπ

  13. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ……….ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    1. Την αξιοπρεπεια που την ειδες,ανοιγει το στομα της και λεει ενα σωρο ,σκατα,μαλακιες κλπ,εκτος αν στα στεκια σας μιλωντας ετσι θεωρηστε αξιοπρεπεις.

      1. Σκατά και μαλακίες είναι η ξεφτίλα που τράβηξε ΙΝΑ; Έτσι ε; Για τράβα να της το πεις στη μούρη αυτό καλύτερα, επί ίσοις όροις.

Comments are closed.