ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ! Ανενόχλητοι έριξαν μπογιές στη Siemens

Κοινοποίηση:
ouvikonf

Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έριξαν νωρίς το πρωί μπογιές στα κεντρικά γραφεία της SIEMENS, που βρίσκονται στην οδό Αγησιλάου, στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την αστυνομία προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο των γραφείων.
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» κοινοποίησαν την επίθεσή τους στη SIEMENS με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Στην κατακαημενη την Πατριδα μου ακομη και οι αντιεξουσιαστες μουσαδενιοι ειναι.Ρε αναρχικε της συμφορας,τι μας τσαμπουνας τωρα?παρακρατικα κοπροσκυλα εισαστε,συνεργατακια του Σωρρος εισαστε και προδοτες γιατι δυστυχως γεννηθηκατε στην Ελλαδα.

  2. αφου εχουν μπαμπα τον χοντροβουτση,γιατι να μην το κανουν????

  3. τους πήραν τα σπλάχνα τα συντρόφια…

    1. Εσύ εκτός από εξυπνακίστικα διαδικτυακά σχόλια κάνεις και κάτι; Μάλλον για κλασικό καναπεδάτο ελληναρά σαπιοκοιλιά σε κόβω.

      1. σύντροφε και γω για κλασικό τρολάτο ισλαμοτσολιά σε κόβω.

      2. Στα γραφεί του συριζα που είχαν πάει παλιότερα απλά είχαν πετάξει κάτι χαρτάκια,αφού πήραν καφέ που πλήρωσαν χωρίς να πάρουν απόδειξη από το κυλικείο των γραφείων.Την πρώτη φορά που “εισέβαλαν” στον προαύλιο χώρο της βουλής απλά πέταξαν κάτι χαρτάκια,έχοντας την πλήρη κάλυψη του επίσημου κράτους.Την δεύτερη φορά που “εισέβαλαν” στον προαύλιο χώρο της βουλής απλά πέταξαν κάτι χαρτάκια,η δε κάλυψη που είχαν από το επίσημο κράτος ήταν σκανδαλώδης!Παρεμπιπτόντως,όταν με το κίνημα των αγανακτισμένων οι απλοί πολίτες προσπάθησαν να εισβάλουν στην βουλή η αντίδραση του κράτους ήταν άμεση με πολλές διμοιρίες των ματ να παρατάσσονται ακαριαία και να γεμίζουν τον τόπο χημικά.Μετά
        έβαλαν και τους ιαχωβάδες του Περισσού να παρατάξουν το παμε για να ενισχυθεί η φύλαξη της βουλής.Παρακάτω,έξω από το σπίτι του κούλη απλά πέταξαν κάτι χαρτάκια,αλήθεια έξω από το σπίτι του τσίπρα πότε θα πάνε,γιατί οι μόνοι που έχουν πάει να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του τσίπρα είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!Τώρα που πήγαν έξω από τα γραφεία της μίζενς πραγματικά τρόμαξαν το σύστημα αφού εκτός από τα γνωστά χαρτάκια πέταξαν και μπογιές.
        Βέβαια όταν οι σκληροί και ασυμβίβαστοι πολέμιοι του συστήματος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “ρουβίκωνας” κάνουν “δράσεις” όπου τις ζημιές θα τις πληρώσει ο απλός κόσμος τότε δεν υπάρχουν χαρτάκια και μπογιές υπάρχουν βαριοπούλες και μολότοφ,υπάρχουν σπασμένα μαγαζιά(όχι όμως των πολυεθνικών αλυσίδων),υπάρχουν καμμένα τρόλεϊ,υπάρχουν σπασμένα ακυρωτικά μηχανήματα κ.τ.λ.

  4. Πολύ καλά έκαναν τα συντρόφια, από τις πιο ενεργές συλλογικότητες του αναρχικού χώρου. Εσείς υποστηρίζετε τη SIEMENS (και την κάθε SIEMENS);

    1. σύντροφε και γω αναρχοτσολιάς των ΜΚΟ του σύντροφου σώρος

Comments are closed.